This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Polityka prywatności sieci społeczne


This is not an official translate. Original version here

Zgodnie z ustawą 15/1999 z dnia 13 grudnia o ochronie danych osobowych (LOPD) oraz ustawy 34/2002 z dnia 11 lipca usług społeczeństwa informacyjnego i handlu elektronicznego ( LSSI-CE), ekspres CONSULTANTS Point, SL informuje użytkowników, które wypłynęły na utworzyć stronę na Facebooku Social Network z głównym celów do reklamowania swoich produktów i usług.

Fakty mechanicznych doradztwo Point, SL:
Mechanicznych doradztwo Point, SL
B47516885
Boecillo Park Technologiczny, C / ANDRES LAGUNA 9-11, 47151 VALLADOLID
user@machinepoint.com
http://www.machinepoint.com
Użytkownik ma swój profil na tej samej sieci społecznej i zdecydowała się dołączyć stronę utworzoną przez konsultantów MASZYNY PUNKTU, SL, wykazujących zainteresowanie informacjami, które są reklamowane w internecie. Po dołączeniu do naszej strony możesz dać nam swoją zgodę na obróbka danych osobowych publikowanych w swoim profilu.
Użytkownik może w każdej chwili uzyskać dostęp do polityki prywatności własnej Social Network i ustawić swój profil, aby zapewnić prywatność.
Mechanicznych doradztwo Point, SL ma dostęp do i że publiczne informacje na temat użytkownika, w szczególności imię i nazwisko kontaktu. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w ramach własnej sieci społecznej. Nie są one zawarte w każdym pliku.
W odniesieniu do praw dostępu, sprostowania, odwołania i sprzeciwu, o czym nie masz, a które mogą być wykonywane konsultantów MASZYNY PUNKTU, SL, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, ty musi wziąć pod uwagę następujące niuanse:
Dostęp: będzie być zdefiniowane przez funkcje Sieci Społecznego oraz możliwość dostępu do informacji z profili użytkowników.
Sprostowanie: Możesz być spełnione w odniesieniu do informacji, które są pod kontrolą konsultantów MASZYNY PUNKTU, SL, na przykład usuwania komentarzy umieszczonych na samej stronie. Zazwyczaj prawo to musi być wykonywane przed Social Network.
Anulowanie i / lub sprzeciw: Podobnie jak w poprzednim przypadku, można tylko być spełnione w odniesieniu do informacji, które są pod kontrolą konsultantów MASZYNY PUNKTU, SL, na przykład, stop jest przymocowany profil.

Mechanicznych doradztwo Point, SL będzie wykonać następujące czynności:
 Dostęp do informacji profilu publicznym.
 Publikacja w profilu użytkownika wszelkich informacji już opublikowane na stronie internetowej konsultantów MASZYNY PUNKTU, SL.
 Wyślij osobiste i indywidualne poprzez kanały wiadomości Social Network.
 stan stronę Aktualizacje zostaną opublikowane w użytkownika 's profil.
Zawsze można sprawdzić połączenia, usuń zawartość zatrzymać zainteresowanie i ograniczyć który jesteś udostępnianie połączenia, na to musi uzyskać dostęp do swoich ustawień prywatności.
publikacje
Użytkownik, po załączeniu do strony konsultantów MASZYNY PUNKTU, SL, mogą publikować w ostatnich komentarzy, linków, obrazów lub fotografii lub innego rodzaju nośników obsługiwanych przez Social Network. Użytkownik we wszystkich przypadkach, musi być posiadaczem praw autorskich, korzystają z praw autorskich i własności intelektualnej lub masz zgodę dotkniętych osób trzecich. Wyraźnie zakazuje jakichkolwiek publikacji na stronie, czy tekst, grafika, zdjęcia, filmy, etc. które zagrażają lub mogą naruszyć moralność, etyka, dobry smak i przyzwoitość, lub które naruszają, naruszałyby prawa własności intelektualnej, prawo do wizerunku lub prawo. W tych przypadkach, MASZYNA PUNKT CONSULTANTS, SL zastrzega sobie prawo do natychmiastowego usunięcia treści i może zwrócić się do stałego kodu użytkownika.
Mechanicznych doradztwo Point, SL nie ponosi odpowiedzialności za treści, które użytkownik ma swobodny opublikowany.
Użytkownik powinien mieć świadomość, że ich publikacje będą znane do innych użytkowników, dlatego, że on sam jest odpowiedzialny przede wszystkim za ich prywatności.
Te mogą być publikowane na stronie zdjęcia będą nie może być przechowywany w dowolnym pliku przez konsultantów MASZYNY PUNKTU, SL, ale pozostanie w Social Network.
Konkursy i promocje
Maszyna punktu CONSULTANTS, SL zastrzega sobie prawo do wprowadzania konkursy i promocje, w których użytkownik załączeniu do swojej strony mogą uczestniczyć. Podstawą każdego z nich, gdy jest stosowane do platformy Social Network, będą publikowane w nim. Zawsze w zgodności z LSSI-CE i wszelkie inne normy, które stosuje.
The Social Network nie sponsoruje, popiera ani nie zarządza, w jakikolwiek sposób, każdy z naszej promocji, lub jest związany z żadnym z nich.
reklama
CONSULTANTS POINT MACHINE, SL będzie korzystać z sieci społecznych do reklamowania swoich produktów i usług, w każdym przypadku, jeśli Państwo zdecydują się spróbować kontaktu dla bezpośrednich działań poszukiwawczo-handlowej, zawsze być zgodne z wymaganiami prawnymi ustawy i LSSI o ochronie danych osobowych -CE.
Nie można uznać za reklamę fakt polecić stronie użytkownicy DORADCÓW MASZYNY PUNKTU, SL, tak że oni także mogą korzystać z promocji lub być informowany o ich działalności.
Tutaj jest link do polityki prywatności The Social Network:
Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/


Spotkaj się z nami
˂
˃
Numer kodu: 55559 Wyślij »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L. ... Aby zobaczyć pełną wersje

Skontaktuj się z nami
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Zobacz nasze inne biura
MachinePoint na świecie