MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint csapat vesz majd részt a K 2010 Düsseldorf  This is not an official translate. Original version here

  Rendezzük egy találkozót velünk során a K 2010!
  Kérjük, írjon nekünk ide: info@machinepoint.com

  MachinePoint a legnagyobb profit szervezet, használt gépek eladása Európában az ital-és műanyag ipar. Vételi és eladási keresztül MachinePoint biztonságos és professzionális. MachinePoint márka egyet jelent a minőséggel és a jó szolgáltatást.

  MachinePoint jelenleg egy csapat több mint 20 eladók elkötelezett a kereskedelem használt gép. MachinePoint értékesítési csapat vesz majd részt a K tisztességes 2010-ben és ez lesz egy nagy lehetőség, hogy találkozzunk velük.

  Pilar Alvarez vezetője a műanyag osztály, valamint felelős a felhasznált extrudálás, hőformázás, újrahasznosítás, film és lemez, fúj és injekciós berendezések, azt mondja: "K 2010 egy nagyszerű lehetőség számunkra, hogy találkozzanak az ügyfelekkel, illetve gyártói jelenleg vizsgálja, hogy beszerzési vagy eladni egy használt gép. A jelenlegi gazdasági válság van sok minőségi és jó árú gépek a piacon, és ez egy jó ideje, hogy vásárolni használt gépeket. Már dolgozunk a legismertebb gépgyártó segítve őket eladni a használt gépek kereskedelmi inek, valamint a felső műanyag nemzetközi csoportok forrása nagyon jó minőségű használt gépeket.

  A K valós vonzza a vásárlók a világ minden tájáról, és ez fontos számunkra, mint 70%-a az értékesítés történik, hogy az Európán kívüli országok. Van egy erős kereslet a használt gépek Ázsiából, Afrikából és Latin-Amerikában. A K 2010 egy nagyszerű lehetőség számunkra, hogy találkozzon az összes gyártók közül szembe annak érdekében, hogy segítsen nekik a használt gépek igényeit. "

  "A K 2010 egy nagyszerű lehetőség számunkra, hogy megfeleljen a mi OEM partnerek és nézze meg az új berendezés fejleményeket. A MachinePoint vagyunk frissül minden új fejleményre jön be az új berendezésekbe, mivel elsősorban ez határozza meg az árát az alkalmazott gépek, másrészt ezeket a gépeket is a használt gépek piacán a néhány év, és fontos, hogy kövesse nyomon a teljesítmény.

  Új berendezések piacán és használt berendezések piacán nagyon szorosan kapcsolódik. Például az új készülékek árait befolyásolja a használt készülékek árait, ha az új berendezés ára csökken, mint azt történt, hogy néhány ágazatban az elmúlt két évben, akkor a használt berendezések ára is csökken, függetlenül a könyv árának a használt berendezések.

  Is, például a fejlesztési egy új technológia felgyorsíthatja a bejáratnál használt gépek a piacon eredményeként a legtöbb processzorok néhány réspiacokon akarja frissíteni az újabb technológiák vagy bizonyos szabályozás jön a helyére. Egyes gépek fel lehet osztani a többi ország, vagy akár átalakult, és osztják más iparágakban.

  Már van egy erős együttműködés a legtöbb nagy márka műanyag gép köszönhető együttműködve az OEM-ek a kereskedelem a használt berendezések. És nekünk ez is nagyon fontos, hogy nézze meg, hogyan OEM partnereink lépést tartani a legújabb fejleményekről berendezések. Láthatjuk ezt minden egyben a K vásáron Düsseldorf ".

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó