This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept

Vásárol egy használt gép ?

A készletek folyamatosan frissül a legújabb és legjobb gép jön fel eladásra a piacon. MachinePoint értékesíti gyár a gyárban, és a túlnyomó többsége a gépeink segítségével betekintést nyerhetünk állapota. Láthatjuk, hogy honnan jönnek, milyen jó is valójában, és hogyan tartották meg.

Az összes termék megtekintése »

Eladni a használt gépek

 Eladni a használt gépek

Szabadítson fel az értékes üzemi területen és hogy némi pénzt egy időben! Mi lesz vigyázni minden promóció, látogatások és jogi dokumentumok. Lesz kap pénzt, mielőtt a gép elhagyja a gyárat. Nem kockázatokat, nem gond neked és ingyenes promóciós!

Részletek Megtekintése »

Preferred reseller of HUSKY used equipment

Through MachinePoint, who is Husky´s Preferred Used Equipment Reseller, you have access to more HUSKY machines than anywhere else, before anybody else.

Through MachinePoint, who is the preferred reseller of HUSKY used equipment, you have access to more HUSKY machines than anywhere else, before anybody else.

Részletek Megtekintése »

MachinePoint Engineering - Turn Key projects

 MachinePoint Engineering - Turn Key projects

MachinePoint Engineering supplies equipment, complete plants and engineering solutions for the agro-food, beverages and dairy industries.

Részletek Megtekintése »

Használt gépek Szolgáltatások

One-stop solution, all services included. MachinePoint Used Machinery can offer you all the required services that are necessary to successfully complete the entire process of buying and selling equipment. We have a multi-expertise team. And we are global…

Egyablakos megoldás, minden szolgáltatás tartalmazza. MachinePoint Használt gépek tudjuk ajánlani a szükséges szolgáltatásokat, amelyek szükségesek a sikeres befejezéséhez az egész folyamatot a vételi és eladási berendezések. Van egy multi-szakértői csapat. És mi vagyunk a globális ...

Részletek Megtekintése »

MachinePoint vezetõje a használt gépek

Hogyan segítünk Önnek?

MachinePoint Használt gépek egyik vezető vállalata a kereskedelemben használt gépek a műanyag , a csomagolás és üdítőital-ipar . A csapat több mint 50 ember és az egész világon jelenlévő mi irányítjuk a legtöbb gépek a piacon . A legtöbb neves OEM-ek és a nagyvállalatok dolgozni MachinePoint azok használt gépek igényeinek.

Többet MachinePoint » Vállalati videó »

Hogyan segítünk Önnek?

Hogyan segítünk Önnek?

Mi végigvezeti az egész folyamatot a vételi és eladási használt gépek egy folyamatosan változó és komplex nemzetközi környezetben . A mi értékesítési, logisztikai , jogi és marketing csapat segít felgyorsítani az egész folyamatot , hogy a művelet egyszerű és kockázatmentes !.

Készülékei »Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 88764 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Lépjen Velünk Kapcsolatba