This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Komplett Plant Megoldások


This is not an official translate. Original version here

Teljes berendezés tervezés és irányítás
A mi leányvállalata MachinePoint élelmiszeripari technológiák kínálnak végrehajtása kulcsrakész projektek és az integráció új és használt gépek és berendezések vonalak folyékony feldolgozás és friss termékek (gyümölcs és zöldség). A cél a megoldás az, hogy olyan megoldást, amelyben a processzor tech alkalmazkodás az Ön igényeinek és a költségvetést.

Ha tervezi, hogy szerelési vonal, vagy folyamat élelmiszerek gyártása során érdekes lesz, hogy bele gépet, a projekt. Így hozzáférési berendezések vezető márkák rendkívül versenyképes áron.

Számukra MachinePoint Group kínál kínálatunkat a használt gépek és képes kínál kulcsrakész projektet, ha úgy van építve. Ez azt jelenti keveréke használt gépek és új berendezés a projekt.


A mérnöki központ található M
achinePoint élelmiszeripari technológiák Spanyolország (Murcia), ez az, ahol a csapat a tervezési és gyártási felszerelések és berendezések, valamint a központ K + F Ez a műszaki részleg, ahol a csapatok készülnek függően a projekt, és előre szerelt, ahol a különböző folyamatok.

MachinePoint Engineering a fúzió eredményeként két vállalat MachinePoint és Gemina.


Élelmiszer folyamat Gemina SL egyik vezető tervezője és gyártója rendszerek, amelyek innovatív megoldásokat az ipar számára az élelmiszer-ágazatban. Már több mint 25 éve lovaglási lehetőség és folyamatok az élelmiszeripar a spanyol és az utóbbi években nemzetközi szinten. Az egyesülés a csoport MachinePoint, nagyon erős a marketing csapat világszerte célja, hogy a kiviteli a know-how világszerte.

További információért kérjük, látogasson el a honlapján élelmiszeripari technológiák MachinePoint ide kattintva


Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 75013 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba