Komplett Plant Megoldások

This is not an official translate. Original version here

Teljes berendezés tervezés és irányítás
A mi leányvállalata MachinePoint élelmiszeripari technológiák kínálnak végrehajtása kulcsrakész projektek és az integráció új és használt gépek és berendezések vonalak folyékony feldolgozás és friss termékek (gyümölcs és zöldség). A cél a megoldás az, hogy olyan megoldást, amelyben a processzor tech alkalmazkodás az Ön igényeinek és a költségvetést.

Ha tervezi, hogy szerelési vonal, vagy folyamat élelmiszerek gyártása során érdekes lesz, hogy bele gépet, a projekt. Így hozzáférési berendezések vezető márkák rendkívül versenyképes áron.

Számukra MachinePoint Group kínál kínálatunkat a használt gépek és képes kínál kulcsrakész projektet, ha úgy van építve. Ez azt jelenti keveréke használt gépek és új berendezés a projekt.


A mérnöki központ található M
achinePoint élelmiszeripari technológiák Spanyolország (Murcia), ez az, ahol a csapat a tervezési és gyártási felszerelések és berendezések, valamint a központ K + F Ez a műszaki részleg, ahol a csapatok készülnek függően a projekt, és előre szerelt, ahol a különböző folyamatok.

MachinePoint Engineering a fúzió eredményeként két vállalat MachinePoint és Gemina.


Élelmiszer folyamat Gemina SL egyik vezető tervezője és gyártója rendszerek, amelyek innovatív megoldásokat az ipar számára az élelmiszer-ágazatban. Már több mint 25 éve lovaglási lehetőség és folyamatok az élelmiszeripar a spanyol és az utóbbi években nemzetközi szinten. Az egyesülés a csoport MachinePoint, nagyon erős a marketing csapat világszerte célja, hogy a kiviteli a know-how világszerte.

További információért kérjük, látogasson el a honlapján élelmiszeripari technológiák MachinePoint Engineering

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com
Tekintse meg egyéb hivatalok »

Lépjen Velünk Kapcsolatba