This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Hogyan működik?


This is not an official translate. Original version here

a vizsgálat a szállítás biztosítása legsimább műveletek

MachinePoint Használt gépek sikerült létrehozni egy márka, amely áll a szakszerűség és a megbízhatóság.

Vételi és eladási biztonságban lehet rajtunk keresztül, hála hogy nem követ egy Strick módszertan biztosítása vevő, az eladók, OEM-ek és MachinePoint jogait bármelyik pillanatban a tranzakció során.

MachinePoint szakmák gépet, ez azt jelenti, hogy általában nem tárolja, hanem azt, hogy a gépek tartják az eladók gyárak ig azok vásárolt. Ez egyszerre csökkenti a logisztikai kapcsolatos költségeket és fenntartja az értéket a gépek tartva őket a termelés.

Kínálunk all-inclusive szolgáltatást. Ez azt jelenti, mi gondoskodunk az egész folyamat gépek támogatása, vizsgálatok, úti okmányok és vízumok a látogatások, tárgyalások vevők és eladók, és ha minden szervezett vásárolunk a gép (ek) és vigyázni minden hozzáadott szolgáltatások.

A gépek szakértői ellenőrizni sok a gépek személyesen, és egy olyan szigorú ellenőrzési folyamat, hogy csak a legjobbakat. Ez azt jelenti, hogy ki a 2000-es gépeket, hogy támogassuk, mit keres egy válogatás a legjobb használt gépek a piacon egy adott pillanatban.

Ön személyesen lehet rendelni egy partnerhez értékesítési személyt MachinePoint szerint mind a gépek igényeihez, valamint a földrajzi és nyelvi igényeit. Ez eladások a személy lesz a kapcsolat a szervezeten belül, és irányítja az egész projekt veled, és az Ön számára. Ezek segítséget nyújtanak majd az összes szükséges lépést, hogy vételi vagy eladási a berendezés rajtunk keresztül.

Megértjük, hogy Felszerelés és Befektetési információk szigorúan bizalmas a legtöbb vállalat. Ebben a tekintetben is sokat fektettek a fejlődő informatikai platform, amely lehetővé teszi számunkra, hogy valamennyi információ kezelésére és a projektek maximális gondossággal. Ez a platform is fejlesztették, hogy megkönnyítse a projekt menedzsment és üzleteink.

A MachinePoint figyelemmel kísérjük, és rögzít minden egyes lépés az értékesítési folyamat és a gépek. Szerződéseket kötöttek minden lépésnél mentén a projekt úgy, hogy érdekeit a vevő, az eladó, és MachinePoint a mindenkor fedezi, a minőség biztosítása, az időpontok, fizetések és a titoktartásra.


Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 50847 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba