A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

Hogyan működik?

This is not an official translate. Original version here

a vizsgálat a szállítás biztosítása legsimább műveletek

MachinePoint Használt gépek sikerült létrehozni egy márka, amely áll a szakszerűség és a megbízhatóság.

Vételi és eladási biztonságban lehet rajtunk keresztül, hála hogy nem követ egy Strick módszertan biztosítása vevő, az eladók, OEM-ek és MachinePoint jogait bármelyik pillanatban a tranzakció során.

MachinePoint szakmák gépet, ez azt jelenti, hogy általában nem tárolja, hanem azt, hogy a gépek tartják az eladók gyárak ig azok vásárolt. Ez egyszerre csökkenti a logisztikai kapcsolatos költségeket és fenntartja az értéket a gépek tartva őket a termelés.

Kínálunk all-inclusive szolgáltatást. Ez azt jelenti, mi gondoskodunk az egész folyamat gépek támogatása, vizsgálatok, úti okmányok és vízumok a látogatások, tárgyalások vevők és eladók, és ha minden szervezett vásárolunk a gép (ek) és vigyázni minden hozzáadott szolgáltatások.

A gépek szakértői ellenőrizni sok a gépek személyesen, és egy olyan szigorú ellenőrzési folyamat, hogy csak a legjobbakat. Ez azt jelenti, hogy ki a 2000-es gépeket, hogy támogassuk, mit keres egy válogatás a legjobb használt gépek a piacon egy adott pillanatban.

Ön személyesen lehet rendelni egy partnerhez értékesítési személyt MachinePoint szerint mind a gépek igényeihez, valamint a földrajzi és nyelvi igényeit. Ez eladások a személy lesz a kapcsolat a szervezeten belül, és irányítja az egész projekt veled, és az Ön számára. Ezek segítséget nyújtanak majd az összes szükséges lépést, hogy vételi vagy eladási a berendezés rajtunk keresztül.

Megértjük, hogy Felszerelés és Befektetési információk szigorúan bizalmas a legtöbb vállalat. Ebben a tekintetben is sokat fektettek a fejlődő informatikai platform, amely lehetővé teszi számunkra, hogy valamennyi információ kezelésére és a projektek maximális gondossággal. Ez a platform is fejlesztették, hogy megkönnyítse a projekt menedzsment és üzleteink.

A MachinePoint figyelemmel kísérjük, és rögzít minden egyes lépés az értékesítési folyamat és a gépek. Szerződéseket kötöttek minden lépésnél mentén a projekt úgy, hogy érdekeit a vevő, az eladó, és MachinePoint a mindenkor fedezi, a minőség biztosítása, az időpontok, fizetések és a titoktartásra.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba