This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Nemzetközi Berendezések Szállítása


Nemzetközi gép szállítás
A közlekedési, ipari gépek és ellenőrzési igényel különleges bánásmódot összetettsége miatt a méretei egyes gépek és azok súlyát. Szükség van egy további támogatást daruk és speciális csomagolás, hogy azok lehetővé. Mivel néhány esetben választotta a megfelelő típusú teherautó szállítási útvonal és a közlekedési, hogy bizonyos kötetek.

MachinePoint nyújtanak a közlekedési szolgáltatást nehézipari gépek ügyfeleinek.

Szakembereink személyesen felügyeli az összes díjat és a csomagolás való megfelelés biztosítása érdekében minden olyan lépést, és a követelmények, hogy biztosítsák a jó állapotban a berendezés a szállítás során.

Így
kéz a kézben működnek a nemzetközi cégek és a helyi közlekedés megkönnyítése érdekében ezt a szolgáltatást. Miközben szakembereink szakértők a gép, akik kezelni és nyomon követése az egész projekt a közlekedés és a csomagolás.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kell, hogy gondoskodjon a szállítás és a csomagolás gépek.
Special transport for industrial machinery
Ez egy profi gép működik, kéz a kézben szakmai közlekedési, hogy jobb eredményeket érjenek el a közlekedési, ipari gépek és kockázatok minimalizálására kár és a késedelmes szállítás.

Több mint 10 éve kínál gépeket szállító ügyfeleink, és szervezett több mint 1000 közlekedési nehéz berendezések sok különböző részein a világ.

Ha meg kell felszerelés bérlése közlekedési nemzetközileg is számíthat szolgáltatásainkat. A megállapodások logisztikai cégek világszerte, tudásunk, hogy hogyan lehet szétszedni, csomagolás, szállítás és gépi berendezések, valamint a helyi és nemzetközi földrajzi jelenléte, akkor lehet nagy segítség megszervezésében a szállítási gépek.

Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 20619 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba