This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Adatvédelmi nyilatkozat a Google +


Összhangban törvény 15/1999, december 13. A személyes adatok védelméről (LOPD) és a törvény 34/2002, július 11-szolgáltatások információs társadalom és az elektronikus kereskedelem ( LSSI-CE), MACHINE PONT tanácsadók, SL tájékoztatja a felhasználót, hogy már hozzálátott, hogy hozzon létre egy oldalt a Google Social Network + az elsődleges célja a reklámot a termékek és szolgáltatások.

Tények MACHINE PONT tanácsadók, S. L..:
MACHINE PONT tanácsadók, SL
B47516885
Technológiai Park Boecillo, C/ ANDRES LAGUNA 9-11, 47151 VALLADOLID
user@machinepoint.com
www.machinepoint.com
A felhasználó egy profil ugyanazon a hálózaton, és úgy döntött, hogy csatlakozik a lap által létrehozott MACHINE PONT tanácsadók, SL, mutat érdeklődést az információkat, amelyek az interneten keresztül hirdetik. Azzal, hogy csatlakozott Oldalunkon adja meg hozzájárulását A kezelés a személyes adatok megjelent a profilt.
A felhasználó hozzáférhet mindenkor a magánéletét a társadalmi kapcsolatrendszer, és konfigurálja a profilját biztosítja a magánélet.
MACHINE PONT tanácsadók, SL Van hozzáférése, és hogy nyilvános információ a felhasználó számára, különösen a partner nevét. Ezeket az adatokat csak akkor kell használni a saját szociális háló. Ők nem tartalmazza a fájlt.
Jogaira vonatkozó hozzáférési, kijavítási, törlési és az ellenzék közületek már, és lehet gyakorolni, hogy MACHINE PONT tanácsadók, SL, összhangban az adatvédelmi törvény, akkor érdemes az alábbi eltérésekkel:
Hozzáférés: fogja meghatározni a funkcionalitást a hálózat és a képessége, hogy információt a felhasználói profilokat.
Javítás: Csak akkor lehetünk elégedettek kapcsolatban információt, amely ellenőrzése alatt MACHINE PONT tanácsadók, SL, például hozzászólások törlése felkerül az oldal maga. Jellemzően ez a jog gyakorlására, mielőtt a szociális háló.
Lemondási és / vagy ellenzéki: Mint az előző esetben, akkor csak elégedett kapcsolatos információt, amely ellenőrzése alatt MACHINE PONT tanácsadók, SL, például abba, hogy csatlakozik a profilt.

MACHINE PONT tanácsadók, SL elvégzi a következő műveleteket:
 a közérdekű adatok a profilt.
 közzététele a felhasználói profilt, és minden információt közzé honlapján a MACHINE PONT tanácsadók, SL.
 küldése személyes és egyéni csatornáin keresztül a Social Network üzeneteket.
 Frissítések oldalra állapotát közzé kell tenni a felhasználói profilt.
A felhasználó mindig ellenőrizze a csatlakozásokat, törölni a tartalmát, hogy hagyja abba kamat és korlátozzák aki megosztja kapcsolatokat, mert hozzá kell férnie az adatvédelmi beállításokat.
Kiadványok
A felhasználó, ha csatlakozik a lapja MACHINE PONT tanácsadók, SL, közzétehetik az utóbbi megjegyzéseket, linkek, képek vagy fényképek, vagy bármilyen más típusú média által támogatott szociális háló. A felhasználó, minden esetben, legyen annak tulajdonosát, élvezze a szerzői és szellemi tulajdon vagy hozzájárulásával az érintett harmadik felek. Kifejezetten megtiltja minden olyan kiadvány az oldalon, hogy a szöveg, grafikák, fotók, videók, stb amelyek sértik vagy veszélyeztetheti a morál, az etika, a jó ízlés, vagy tisztesség, illetve amelyek sértik, sértő vagy sérti a szellemi tulajdon, a kép jogait vagy a törvényeket. Az ilyen esetekben, MACHINE PONT tanácsadók, SL A Bizottság fenntartja magának a jogot, hogy azonnal távolítsa el a tartalmat, és kérheti az állandó felhasználó zár.
MACHINE PONT tanácsadók, SL Nem vállal felelősséget a tartalom, hogy a felhasználó szabadon közzé.
A felhasználónak tudnia kell, hogy a kiadványok ismert lesz a többi felhasználó számára, hogy ő maga felelős elsősorban a magánéletét.
A képek lehet hirdetni az oldal nem tárolja a fájlt gép PONT tanácsadók, SL de marad a Social Network.
Versenyek és promóciók
MACHINE PONT tanácsadók, SL A Bizottság fenntartja magának a jogot, hogy versenyek és promóciók, amelyben a felhasználó csatlakozik az oldalt vehetnek részt. Alapján mindegyikük, ha használják a platformot a Social Network, közzé kell tenni ugyanezt. Mindig megfelel az LSSI-CE és egyéb szabályokat, amely alkalmazható lehet.
A Social Network nem támogatott, támogatott és nem alkalmazzák, semmilyen módon, sem a promóciók, vagy társul ezek közül bármelyik.
Reklám
MACHINE PONT tanácsadók, SL Social Network fogja használni, hogy reklámozzák termékeiket és szolgáltatásaikat, minden esetben, ha úgy dönt, hogy próbálja meg a kapcsolattartó közvetlen kereskedelmi terjesztését akciók, mindig megfelel a törvényi előírásoknak az adatvédelmi törvény és a LSSI-CE.
Nem tekintendők reklámnak az a tény, javasoljuk, hogy a felhasználók az oldal MACHINE PONT tanácsadók, SL így ők is élvezhetik promóciók, vagy tájékoztatják tevékenységükről.
Itt van egy link, hogy az adatvédelmi politika a Social Network:
www.google.es/intl/es/policies/terms/regional.html


Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 35687 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba