This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Privacy Policy szociális hálózatok


This is not an official translate. Original version here

Összhangban törvény 15/1999, december 13. A személyes adatok védelme (LOPD) és törvény 34/2002 július 11-Services információs társadalom és az elektronikus kereskedelem ( LSSI-CE), MACHINE PONT CONSULTANTS, SL tájékoztatja a felhasználót, hogy járt el, hogy hozzon létre egy oldalt a Facebook Social Network azzal a fő céllal, hogy reklámozzák termékeiket és szolgáltatásaikat.

Tények MACHINE PONT CONSULTANTS, SL:
MACHINE PONT CONSULTANTS, SL
B47516885
Boecillo Technology Park, C / Andres LAGUNA 11/9, 47151 VALLADOLID
user@machinepoint.com
www.machinepoint.com
A felhasználónak a profilját ugyanazon szociális háló, és úgy döntött , hogy csatlakozik az oldalt készítette MACHINE PONT CONSULTANTS, SL, mutat érdeklődést az információkat, amelyek az interneten keresztül hirdetik. Csatlakozva a mi oldal akkor adja meg hozzájárulását a kezelés a személyes adatok megjelent a profilban.
A felhasználó hozzáférhet mindenkor az adatvédelmi politika a saját Social Network, és állítsa a profil biztosítja a magánélet.
MACHINE PONT CONSULTANTS, SL hozzáfér a és nyilvános információ a felhasználó számára, különösen a kapcsolattartó nevét. Ezek az adatok csak a saját Social Network. Ezek nem tartoznak a fájlt.
Ami a hozzáférési jogok, helyesbítés, törlés és az ellenzék, amelynek van, és amely lehet gyakorolni a MACHINE PONT CONSULTANTS, SL, összhangban az adatvédelmi törvény, akkor figyelembe kell venni a következő árnyalatokat:
Access: akkor kell meghatározni a funkcionalitást a Social Network és a képesség, információk eléréséhez a felhasználói profilokat.
Helyreigazítás: Csak legyen kapcsolatban teljesül információt, amely ellenőrzése alatt MACHINE PONT CONSULTANTS, SL, például, távolítsa el a megjegyzéseket írt az oldalon is. Jellemzően ez a jog is gyakorolható, mielőtt a Social Network.
Lemondás és / vagy a felszólalás: Mint az előző esetben, akkor csak lehet elégedett kapcsolatban információt, amely ellenőrzése alatt MACHINE PONT CONSULTANTS, SL, például abba, hogy csatlakozik a profilt.

MACHINE PONT CONSULTANTS, SL majd hajtsa végre a következő műveleteket:
 A nyilvánosság profil adatait.
 közzététele a felhasználói profil az összes információt tették közzé a honlapján MACHINE PONT CONSULTANTS, SL.
 küldése személyes és egyéni csatornáin keresztül a Social Network üzeneteket.
 Frissítések oldalra státusz közzé a felhasználói 's profil.
Tudod mindig ellenőrizze a csatlakozásokat tartalmának törlése megáll kamat és korlátozhatja, akik akkor ossza meg kapcsolatot, mert hozzá kell férnie az adatvédelmi beállításokat.
kiadványok
A felhasználó, ha csatlakozik a lapja MACHINE PONT CONSULTANTS, SL, közzétehetik az utóbbi észrevételeket, linkeket, képeket és a fényképeket, vagy bármilyen más típusú média által támogatott Social Network. A felhasználó minden esetben meg kell a szerzői jog tulajdonosa, élvezni a szerzői jog és a szellemi tulajdon vagy hozzájárulásával az érintett harmadik fél számára. Kifejezetten tiltja bármilyen közzététele az oldalon, legyen az szöveg, grafika, fotó, videó, stb fenyegető vagy veszélyeztetheti a erkölcs, az etika, a jó ízlés vagy tisztesség, vagy, amelyek megsértik, megsértik vagy sérti a szellemi tulajdon, a jogot, hogy a kép vagy a törvény. Ezekben az esetekben a gép PONT CONSULTANTS, SL fenntartja a jogot, hogy azonnal távolítsa el a tartalmat, és kérheti az állandó felhasználó zár.
MACHINE PONT CONSULTANTS, SL nem vállal felelősséget a tartalom, hogy a felhasználó szabadon közzé.
A felhasználónak tisztában kell lennie azzal, hogy a kiadványok ismert lesz a többi felhasználó számára, hogy ő maga is felelős elsősorban a magánéletét.
A képek lehet közzétenni az oldalon fog nem tárolható semmilyen fájlt MACHINE PONT CONSULTANTS, SL de marad a Social Network.
Versenyek és promóciók
MACHINE PONT CONSULTANTS, SL fenntartja magának a jogot, hogy a versenyek és promóciók, amelyben a felhasználó csatlakozik az oldalhoz is részt vehetnek. A bázisok mindegyikük, ha használják a platform a Social Network, teszik közzé azt. Mindig a megfelel LSSI-CE és más szabvány, amely érvényes.
A Social Network nem szponzorálja, támogatja, vagy kezeli, semmilyen módon, sem a promóciós, vagy társul ezek közül bármelyik.
hirdetés
MACHINE PONT CONSULTANTS, SL fogja használni a szociális háló, hogy reklámozzák termékeiket és szolgáltatások minden esetben, ha Ön úgy dönt , hogy próbálja meg a kapcsolat közvetlen cselekvések kereskedelmi kutatásából, mindig legyen összhangban a jogszabályi követelményeknek az adatvédelmi törvény és LSSI -CE.
Nem tekintendők reklámnak az a tény, javasoljuk, hogy a felhasználók az oldal MACHINE PONT CONSULTANTS, SL, így ők is élvezhetik akciók, vagy tájékoztatják a tevékenységük.
Itt van egy link az adatvédelmi politika a Social Network:
Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/


Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 83497 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba