A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Jövőkép és Étékek


Jövőkép

Célunk, hogy segítsük processzorok, amelyek a tej-, ital-és agrár-élelmiszeripari építeni kiváló minőségű termelési létesítmények, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy versenyképesebbé válhassanak - növelésével a termelés, a biztonság, a minőség és a fejlesztés a termékeiket.

Európa az olvasztótégely az innováció és a fejlesztés a legkorszerűbb technológiák és technikák az ital-és élelmiszeriparban. Miután szolgált processzorok a legnagyobb mezőgazdasági és tejtermékek előállítása területén Európában, és folyamatosan segítette őket, hogy javítsák a gyártási folyamatok egy nagyon versenyképes ipar MachinePoint élelmiszeripari technológiák tartotta magát naprakész technológiákkal, a legújabb gépek innovációk, legjobb ár-érték márkák és a legjobb szolgáltatás megfelel a nagyon igényes vevőknek.

Hála a biztonsági másolatot MachinePoint Csoport és a nemzetközi terjeszkedés, MachinePoint élelmiszeripari technológiák hozhat szakértelem az ügyfelek az egész világon.

Értékek
A tudás az, amit értéket kínálnak, és hogy a feldolgozók. 25 éves sikeres terveznek és építenek feldolgozó üzemek ital-és élelmiszer-ipari azt jelenti, hogy abban a tudásunk, hogy segítsen versenyképesebbek legyenek egy kemény ipar.
A legjobb módja, hogy észre ezt a beszél nekünk.

Őszinteség
Mi következetes és átlátható a mi döntéseit és tevékenységét. Teljesítjük a kötelezettségek és magatartási magunkat oly módon, hogy igaz, hogy identitásunk és jövőkép.

Szakértelem
Célunk, hogy a legjobb minőségű teljesítményt mindenben, amit teszünk. Arra törekszünk, hogy egy első osztályú, megbízható és hatékony szolgáltatást a legfontosabb az ügyfelek.
Keresztül elkötelezettség, a kreativitás és az innováció törekszünk, hogy ezt az üzletet egy igazi Industrial Services szakma. MachinePoint elkötelezett a szakmai fejlődés az alkalmazottak.

Igazítás
Mindannyian igazodik a Vision Társaság és elkötelezett, hogy elérjük a szakmai célokat belül.
Vállalkozói szellem
Mi példát és ösztönözni proaktivitás és a vállalkozói szellem erősítése cselekvés és eredményeit. Vállaljuk a teljes felelősséget vállalunk szerepet potenciáljának fejlesztésére népünk.

Sokféleség
Arra törekszünk, hogy tanuljanak a különböző életmódok és vélemények képviselt multikulturális környezetben (alkalmazottak, ügyfelek, partnerek). Tiszteletben tartjuk, és aktívan ösztönözzék a hozzájárulása minden egyes.

Csapatmunka
Készítünk egy dinamikus munkakörnyezet aktív és lelkes részvétele az egyének. Élvezzük, hogy részt vennének ebben a környezetben.

Tulajdon
Elfogadjuk a személyes elszámoltathatóság, hogy megfeleljen az üzleti igényeket, javítja a rendszer, és segíteni másokon hatékonyságuk javítására. Mindannyian úgy viselkednek, mint tulajdonos, kezelő társaság vagyona, mint a mi saját és viselkedik a vállalat hosszú távú sikerét szem előtt tartva.


Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba