A MachinePoint 20 éve vezeti alkalmazottai és partnereit a használt gépek üzletágában


This is not an official translate. Original version here

machinepoint
Úttörõ cég, amely a használt ipari piacot 95% -kal a nemzetközi tranzakciókból származó árbevételre szakszerûsítette. Idén a MachinePoint 20. évét ünnepli a gépipar vezetõ vállalatként.

A MachinePoint történetének összegzése nem könnyû. Minden évben intenzív és változó volt. A cég 1997-ben alakult, amikor az internet lendületet adott egyes vállalkozásoknak, hogy B2B modelleket hozzanak létre az ipari szektorban. Abban az idõben César Rodríguez alapítója és néhány iparági partnere akarta kihasználni azokat az elõnyöket, amelyeket az internet hozhat a rendkívül széttagolt használt géppiac összekapcsolásához, és létrehoztak egy nemzetközi vállalatot, amely átláthatóságot, biztonságot és a használt ipari gépek értékesítésének megbízhatósága. A MachinePoint egy szektorális specializációra fogad, hogy szolgáltatása minõségét növelje, és ezért a MachinePoint csak a mûanyagiparban szakosodott. Néhány év elteltével bõvült az ital- és élelmiszeripar. A növekedést a nemzetközivé válás, a vállalat és a csapat globális szintû elhelyezése kísérte. Ma a Spanyolországban kezdetben székhellyel rendelkezõ cég számos országban fizikailag jelen van.

A szolgáltatás, az érték, a becsületesség és a felelõsség azok az értékek, amelyeken az üzleti modell kifejlesztett és lehetõvé tette a növekedést és a fenntarthatóságot idõvel; professzionalizmus, sebesség, átláthatóság és biztonság biztosítása ügyfeleinek. Az elmúlt 20 év során a vállalat számos gazdasági válsággal és jelentõs technológiai, geopolitikai és szabályozási változásokkal szembesült. Az innovatív és rugalmas szellem megõrzése nem volt szükségszerû, hanem a siker és a megélhetési kötelezettség az üzleti világban, izgalmas technológiai változásokkal bizonyult. Az elsõ napok óta a MachinePoint technológiai óriások és nagy multinacionális cégek látták, hogy az iparágat online aukciókkal, értékelési algoritmusokkal vagy automatikus szerzõdési rendszerekkel kívánják átalakítani. Még ma is a használt gépforgalmazók továbbra is megsemmisítik az értéket azáltal, hogy a gépeket az eredeti gyárakból a raktáraikba távolítják el, amint azt évtizedek óta végezték. A MachinePoint továbbra is hisz abban, hogy a gépeket közvetlenül az eredeti gyárból értékesítik (gépek gyárból gyárba), modernizálják az ipari gépek kereskedelmét jobb tájékoztatással, azonnaliabbá és a legjobb minõségû szolgáltatásokkal a piacon.

A MachinePoint képes volt összekapcsolni csapatmunka tapasztalatait a technológiai fejlõdéssel, hogy erõsítse üzleti modelljét, az internetet kommunikációs és promóciós eszközként használja, amely lehetõvé teszi, hogy globális vezetõként pozícionálhassa magát, és 95% -os exportkvótája legyen. Emellett kihasználta az új kommunikációs technológiákat is egy olyan földrajzilag decentralizált csapat létrehozására, amely a fontos piacok közelében helyezkedik el, miközben a munka és a magánélet egyensúlyának politikájának köszönhetõen megtartja a tehetséget a cégen belül. A MachinePointnál a távoli munka több mint 20 éve érvényes! A csapat jelenleg figyelemmel kíséri a mesterséges intelligencia fejlõdését, hogy tanulmányozza, hogyan lehet tovább erõsíteni üzleti modelljét.

Ha figyelembe vesszük, hogy a kkv-k túlélési aránya alacsony a világon és rendkívül alacsony Spanyolországban, ahol csak 20% -uk meghaladja az 5 évet és 10% -ot az elsõ tíz évben, a MachinePoint-ban igazi sikertörténetet találunk. Ez az oka annak, hogy csapata büszkén ünnepli 20 éve az üzleti életben, és folytatja az üzleti modellt, amely bizonyítottan hozzáadott értéket biztosít ügyfeleinek. César Rodríguez, a MachinePoint észrevételeinek vezérigazgatója és alapítója: "Csodálatos kaland volt ez a projekt vezetése. Nagyon örültem, hogy megteremtettük a gazdagságot az én régiónkban és közvetetten sok más közösségben, ahol eladunk gépeket vállalkozások létrehozására. A siker nem a szerencse vagy néhány tényezõ eredménye, hanem sok olyan változó összege, amely jól értéket teremt egy olyan céget, amely hozzáadott értéket képvisel. a legnagyobb ambiciózus kihívást jelentettem, és rengeteg idõt fektettem bele, köszönhetõen az embereknek, akik az évek során a MachinePoint-ban dolgoztak, most eljuthatunk oda, ahol ma vagyunk. ennek a csapatnak a munkája és a vállalat azon képessége, hogy folyamatosan új szakembereket hozzon létre, így további 20 évig tudunk tovább fejlõdni.

Miután megkérdezte a MachinePoint csapatot, hogy mi értékeli a legjobban ezt a projektet, többféle oka van, de kiemelik azokat a lehetõségeket, amelyeket a vállalat a munkaegyeztetésre kínál, és a vezetõ innovatív projektek lehetõségét, ami a MachinePoint dinamikus és szórakoztató vállalattá teszi a munkát. .

A MachinePointnak ambiciózus céljai vannak a jövõre nézve, és ez a közelgõ 2019-es év: folytassa az eredmények konszolidálását, növelje a munkavállalók képzését, garantálja a gépügyletek szakértelmét, és az innovációba való befektetéssel folyamatosan új technológiai változásokat fogadjon el az értékpályázat javítására.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba