MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  A kemény munka végül kifizetődik, miközben egy többrétegű film extruder értékesítése Oroszországból Közép-Amerikába, a bontás, szállítás és összeszerelés sikeresen  This is not an official translate. Original version here

  miközben egy többrétegű film extruder értékesítése a bontás, szállítás és összeszerelés sikeresen
  "Még akkor is, amikor bizalmasan kell kezelnünk ügyfeleink nevét, büszkék vagyunk arra, hogy bejelentsük, hogy egy nagyon összetett projektet készítettünk, tökéletesen végrehajtva, rekordidő alatt, és gratulálunk csapatunknak" - mondja MachinePoint kereskedelmi igazgatója .

  Minden, ami néhány hónappal ezelőtt kezdődött, amikor egy nagy közép-amerikai cég érdekelt egy 2,5 méter széles, ötrétegű fúvott film extruder megvásárlásában. Nagyon jó befektetés volt, mert nagyon kevés munkaidő volt. Az ügyletnek azonban vannak kockázataik, ezért a vevő ezt a projektet a MachinePointra bízta.

  A használt gépek vásárlása és eladása olyan országokban, mint Oroszország vagy Kína, kihívást jelent, hogy nagyon kevesen vállalják a vállalatokat. Nem csak a nyelvi és kulturális különbségek miatt, hanem azért is, mert nagy távolságokra és multimodális szállításra nehéz berendezések logisztikáját kell szerveznie. A használt gépek exportálására vagy behozatalára vonatkozó jogi eljárás nagyon bürokratikus. Ezen felül, a működtetési garanciák bontásával, összeszerelésével és üzembe helyezésével csak a legalkalmasabb gépkezelővel lehet szerződést kötni.

  A MachinePoint tapasztalata és professzionalizálása különbséget tesz a vezető, rendkívül összetett projektekben, ahol technikai, jogi, logisztikai, vámügyi és végleges üzembe helyezési szolgáltatásokra van szükség.

  Ez a projekt további komplikációkat is tartalmazott: a géphez való hozzáféréshez szükséges egy olyan építési projekt, amely lefaragni tudta azokat a falakat, ahol a gépet elhelyezték. A szétszerelés is nagy kihívást jelentett, mivel nagy gép volt. A szétszerelés több mint 3 hétig tartott, beleértve az elektromechanikus jelölést, extrakciót és csomagolást. "Mindent rekordidőben és nagyfokú szakértelemmel végeztünk" - mondta hálásan a vevő.

  Az eredmény egy elégedett vevő, aki jelentős megtakarítást ért el az új gép megvásárlásához képest. Megszerezte a gépet egy vezető márkától tökéletesen karbantartva kivételes árért. A MachinePoint szlogenjét követve: "gyárról gyárra adjuk el", a vevő a gép megvásárlásának megkezdése előtt látta a gépet.

  Ismét a MachinePoint gépekkel, logisztikával és jogászokkal foglalkozó csapata rekordidő alatt sikeresen befejezte a projektet. "Azért vagyunk itt, hogy segítsük az eladókat és a vásárlókat biztonságos, professzionális és nyereséges tranzakció létrehozásában, most pedig ügyfeleink felelőssége, hogy értékeljék ügyfeleik és régiójuk számára ezt a gépet" - fejezte ki César Rodríguez vezérigazgató.

   többrétegű film extruder értékesítése

  Vállalati videó