MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Kiállítások MachinePoint részt vesz a 2014-ben és 2015 előrejelzés  This is not an official translate. Original version here

  MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és italok gép, összhangban a nemzetközi terjeszkedési terv, drasztikusan növelte költségvetését kiállítások 2014. Ideje, hogy egy készlet, és következtetéseket levonni a jövőre nézve. Itt az ideje, hogy vizsgálja felül a nemzetközi jelenlét mind a stratégiai és a lehetséges piacokra cégünk számára.

  2014-ben, MachinePoint vett részt a kiállításokon az öt kontinensen. Mint például:

  INTERPLASTICA Oroszország 2014 (01 / 28-31, Moszkva)
  Csomagolás Innovations (02 / 26-27, Birmingham)
  Expo Plásticos 2014 (03 / 25-28, Guadalajara, Mexikó)
  Plast Alger (04 / 6-8, Algéria)
  Plast Peru (05 / 7-10, Lima)
  PLASTPOL (05 / 27-30, Kielce)
  Compack Kenya (06 / 2-4, Nairobi)
  Argenplás (06 / 16-19, Buenos Aires)
  Expo Pack Mexico (06 / 17-20, Mexico City)
  Propak Kína (07 / 16-18, Shanghai)
  Fröccsöntő & Blow Formázás, PET (08 / 21-22, Mumbai)
  Fakuma (10 / 15-18, Friedrichshafen)
  Pack Expo Chicago (11 / 2-5, Chicago)
  Brau Beviale (11 / 11-13, Nürnberg)
  Emballage (11 / 17-20, Párizs)
  Plast Imagen (11 / 18-21, Mexikó)
  Plast Eurázsia (12 / 4-7, Isztambul)

  Továbbá, MachinePoint bejelentette a létrehozandó új kereskedelmi irodát Afrikában és Latin-Amerikában. Pontosabban, MachinePoint mára kereskedelmi jelenlét Kenia és Dél-Afrikában; és Argentína, Peru és Kolumbia.

  Kiállítások Olyan fontos kulcs MachinePoint, nagyon fontos, hogy közel legyen az ügyfelek, valamint segítik az ügynök hálózat, mint a kereskedelmi irodák egyre világszerte. Ez egy differenciáló stratégia a versenyt, mint a szemtől-szembe találkozás nagyon fontos, ha van egy online üzleti modell, hiszen MachinePoint esetében. MachinePoint állított, mint alapvető cél, hogy részt vegyen a legfontosabb kiállításokon világszerte a használt gépek szektorban az üdítőital és műanyagipar, konkrétan.

  Ebben a közelgő 2015 MachinePoint azt tervezi, hogy tartsa ezt a magas beruházási kiállításokon stratégia, így tartva nyitó helyi kereskedelmi irodák és segítése a szerek. Ez egy stratégiai terv felé állandó növekedés MachinePoint volt tapasztalható, mivel a múlt évben.

  MachinePoint előtt az a kihívás, hogy ezt erősen beruházás kiállításokon stratégia ebben az évben, valamint a kereskedelmi irodák és ügynökök a világ minden tájáról.  Vállalati videó