A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

A legjobb Műanyag gépek Kiállítások

- hírek

This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Használt gépek és mérnöki kiállítások a legfontosabb műanyag- és italgyártó kiállításokon
Vásárok kiváló lehetőséget adnak a részt vevő vállalkozások. Ez magában foglalja a vevők, eladók, és közvetítők. Vevők látogatása vásárokon, hogy megtudja, első kézből a legjobb gép alkalmas a követelményeknek. Vásárok is egy nagy lehetőséget, hogy a hálózat-és kapcsolatokat építeni.
Több száz kereskedelmi vásárok történik. Nyilvánvaló, hogy nem lehet jelen valamennyi; ez nem valósítható meg mind idő és pénz. Mellett a tömegpusztító fegyverek elterjedésének az internet, mint egy olyan vezető üzleti tranzakciók azt jelenti, hogy kereskedelmi vásárok vesztett egy kicsit a saját fénye. A sok pénz, a tervezés, az idő és erőfeszítés bemegy folytat a kereskedelmi vásáron és gépek gyártói támaszkodnak kereskedelmi vásárok, hogy megmutassa a gép. De nem mindegyik kattintson szempontjából lelkes részvétele és az üzleti tranzakciókat. Előfordulhat, hogy a helyi vásárokon, mind a nagy és kis tartott a régióban, elegendő tartsa meg frissíteni a legújabb gépek fejleményekre az iparágban.

A műanyag gépipari házigazdák vásárokon az egész világon minden évben. Itt van egy lista néhány ismert vásárokon, hogy mutat a legjobb első-és használt gépek kapcsolatos műanyag.

A K vásár a világ legnagyobb vásár a műanyag-és gumiiparban Európában, ezt követi az NPE Chicagóban. Ebben az évben a tervek szerint kerül megrendezésre október 27 - november 3. Ez a vásár összehozza a szállítók és a vevők a nyers-és segédanyagok, gépek, félkész termékek, stb már erős lesz több, mint 40 éve. A K vásár zajlik háromévente egyszer, és elfoglalja egy nagyon különleges helyet foglal el a nemzetközi műanyag gép üzleti naptár, különösen a vevőket, hogy szeretnék, hogy nézd meg az európai gépek. Az Európai műanyag gépgyártási ágazat áll több világ vezetői a területen. Német és olasz műanyag gépgyártókra ismert, hogy innovatív fejlesztéseivel.

Az NPE egy másik nagyon fontos, vásár, amely vonzza a műanyag gépek beszállítói droves. Az előző kiadás NPE került sor 2009-ben Washingtonban, Amerikában. A következő esemény a tervek szerint sor Orlandóban, Floridában 2012-ben.

Itt az információ, néhány műanyag gép vásárokon, hogy sor került az év elején. Gyakran regionális fókusz szerepet játszik annak eldöntésében, a részvétel a gyártók és ezáltal a gép típusától a kijelzőn.

INTERPLASTICA 2010 - A INTERPLASTICA vásár egy nagy lehetőséget a vállalkozások számára a helyen és közelében: Oroszország találkoznak. A 13. kiadás az ezen a vásáron került sor Moszkvában, Oroszország közötti január 26-29, 2010. Egyes országok képviseltették magukat benne Németország, Olaszország, Kína, Ausztria, Tajvan, Franciaország és Portugália. Németország és Oroszország volt a legnagyobb jelenléte a vásáron.

Brasilpack - Ez a vásáron tartott Anhembi Show Pavilion Sao Paulo, Brazília 22. és március 26, 2010 összpontosított csomagolásról és-feldolgozó gépek. Felhívta több mint 20.000 látogatót és közel 350 kiállító közel 30 országban.

Plastec Oroszország - Ez az esemény jelentőségét foglal el, mint hogy az egyik leginkább várt kereskedelmi vásárok is, ahol a kiállítók és a látogatók a különböző profilok konvergálnak, hogy értékelje a forgatókönyv olyan területeken, mint műanyag-feldolgozó megoldások, gépekkel, penészgombák, penész alkatrészek, stb St. Petersburg házigazdája A 2010-es kiadás között március 09-12.

Plast Imagen - A 2010-es kiadása a vezető esetén a műanyag gép szegmens Latin-Amerikában tartották Mexikóváros, Mexikó március 23-26. A vásár láttam egy egészséges részvételi arány a gyártók szeretnék lenyűgözni a kereskedők és a finanszírozók a régióban.

Plastika Olaszország - Ez a műanyag gépek vásáron került sor az olaszországi Parmában a március 25-27, 2010. A kijelzőn egy széles skáláját, beleértve gép extrudáló sorok, injekció és flakonfúvó, előfeldolgozás és újrahasznosítás gépek.

Plastex - Ez a kiállítás a prémium vásár az észak-afrikai és közel-keleti (MENA) régióban. Úgy került sor május 13 - május 16. Idén a kairói és vonz több mint 500 kiállító verseng, hogy érintse meg a hatalmas regionális piac.

PLASTPOL - A PLASTPOL vásár vonzza a részt vevő vállalkozások a műanyag feldolgozó gépek a világ minden tájáról. Ez a legnagyobb igazságos a maga nemében a régióban az egyik legfontosabb műanyag gép vásáron Európában. A 2010-es kiadás tartott május 25-28 és vonz több mint 700 cég 29 országból.


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00


A kutassa
info@machinepoint.com
Head Office-Európában: 34 983 54 99 00
India: +91 997 997 5617
Oroszország / Россия: +7 499 50 31 126
Franciaország: 33 975 181 356
Észak-Afrika: +216 98 31 14 90
Törökország: +90 212 41 42 749
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba