MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  A legjobb Műanyag gépek Kiállítások  This is not an official translate. Original version here

  MachinePoint Használt gépek és mérnöki kiállítások a legfontosabb műanyag- és italgyártó kiállításokon
  Vásárok kiváló lehetőséget adnak a részt vevő vállalkozások. Ez magában foglalja a vevők, eladók, és közvetítők. Vevők látogatása vásárokon, hogy megtudja, első kézből a legjobb gép alkalmas a követelményeknek. Vásárok is egy nagy lehetőséget, hogy a hálózat-és kapcsolatokat építeni.
  Több száz kereskedelmi vásárok történik. Nyilvánvaló, hogy nem lehet jelen valamennyi; ez nem valósítható meg mind idő és pénz. Mellett a tömegpusztító fegyverek elterjedésének az internet, mint egy olyan vezető üzleti tranzakciók azt jelenti, hogy kereskedelmi vásárok vesztett egy kicsit a saját fénye. A sok pénz, a tervezés, az idő és erőfeszítés bemegy folytat a kereskedelmi vásáron és gépek gyártói támaszkodnak kereskedelmi vásárok, hogy megmutassa a gép. De nem mindegyik kattintson szempontjából lelkes részvétele és az üzleti tranzakciókat. Előfordulhat, hogy a helyi vásárokon, mind a nagy és kis tartott a régióban, elegendő tartsa meg frissíteni a legújabb gépek fejleményekre az iparágban.

  A műanyag gépipari házigazdák vásárokon az egész világon minden évben. Itt van egy lista néhány ismert vásárokon, hogy mutat a legjobb első-és használt gépek kapcsolatos műanyag.

  A K vásár a világ legnagyobb vásár a műanyag-és gumiiparban Európában, ezt követi az NPE Chicagóban. Ebben az évben a tervek szerint kerül megrendezésre október 27 - november 3. Ez a vásár összehozza a szállítók és a vevők a nyers-és segédanyagok, gépek, félkész termékek, stb már erős lesz több, mint 40 éve. A K vásár zajlik háromévente egyszer, és elfoglalja egy nagyon különleges helyet foglal el a nemzetközi műanyag gép üzleti naptár, különösen a vevőket, hogy szeretnék, hogy nézd meg az európai gépek. Az Európai műanyag gépgyártási ágazat áll több világ vezetői a területen. Német és olasz műanyag gépgyártókra ismert, hogy innovatív fejlesztéseivel.

  Az NPE egy másik nagyon fontos, vásár, amely vonzza a műanyag gépek beszállítói droves. Az előző kiadás NPE került sor 2009-ben Washingtonban, Amerikában. A következő esemény a tervek szerint sor Orlandóban, Floridában 2012-ben.

  Itt az információ, néhány műanyag gép vásárokon, hogy sor került az év elején. Gyakran regionális fókusz szerepet játszik annak eldöntésében, a részvétel a gyártók és ezáltal a gép típusától a kijelzőn.

  INTERPLASTICA 2010 - A INTERPLASTICA vásár egy nagy lehetőséget a vállalkozások számára a helyen és közelében: Oroszország találkoznak. A 13. kiadás az ezen a vásáron került sor Moszkvában, Oroszország közötti január 26-29, 2010. Egyes országok képviseltették magukat benne Németország, Olaszország, Kína, Ausztria, Tajvan, Franciaország és Portugália. Németország és Oroszország volt a legnagyobb jelenléte a vásáron.

  Brasilpack - Ez a vásáron tartott Anhembi Show Pavilion Sao Paulo, Brazília 22. és március 26, 2010 összpontosított csomagolásról és-feldolgozó gépek. Felhívta több mint 20.000 látogatót és közel 350 kiállító közel 30 országban.

  Plastec Oroszország - Ez az esemény jelentőségét foglal el, mint hogy az egyik leginkább várt kereskedelmi vásárok is, ahol a kiállítók és a látogatók a különböző profilok konvergálnak, hogy értékelje a forgatókönyv olyan területeken, mint műanyag-feldolgozó megoldások, gépekkel, penészgombák, penész alkatrészek, stb St. Petersburg házigazdája A 2010-es kiadás között március 09-12.

  Plast Imagen - A 2010-es kiadása a vezető esetén a műanyag gép szegmens Latin-Amerikában tartották Mexikóváros, Mexikó március 23-26. A vásár láttam egy egészséges részvételi arány a gyártók szeretnék lenyűgözni a kereskedők és a finanszírozók a régióban.

  Plastika Olaszország - Ez a műanyag gépek vásáron került sor az olaszországi Parmában a március 25-27, 2010. A kijelzőn egy széles skáláját, beleértve gép extrudáló sorok, injekció és flakonfúvó, előfeldolgozás és újrahasznosítás gépek.

  Plastex - Ez a kiállítás a prémium vásár az észak-afrikai és közel-keleti (MENA) régióban. Úgy került sor május 13 - május 16. Idén a kairói és vonz több mint 500 kiállító verseng, hogy érintse meg a hatalmas regionális piac.

  PLASTPOL - A PLASTPOL vásár vonzza a részt vevő vállalkozások a műanyag feldolgozó gépek a világ minden tájáról. Ez a legnagyobb igazságos a maga nemében a régióban az egyik legfontosabb műanyag gép vásáron Európában. A 2010-es kiadás tartott május 25-28 és vonz több mint 700 cég 29 országból.


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00


  A kutassa
  info@machinepoint.com
  Head Office-Európában: 34 983 54 99 00
  India: +91 997 997 5617
  Oroszország / Россия: +7 499 50 31 126
  Franciaország: 33 975 181 356
  Észak-Afrika: +216 98 31 14 90
  Törökország: +90 212 41 42 749  Vállalati videó