Teljes növény Afrikában


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint gyárak építése Afrikában
Az Egyenlítői Guinea Köztársaság Afrika szívében található, pálmafák és erdőgazdálkodás által körülvéve. Sokaknak; lehetetlennek tűnik, hogy modern bort építsenek a bortermelésre, valamint az ásványvíz előkészítésére és csomagolására; ilyen helyen.

1995-ben a MachinePoint Food Technologies Egyenlítői Guineában indított egy projektet, amely egy olyan borászat létrehozását eredményezte, amely teljes egészében a borcsomagolással foglalkozik.

Miután a pincészet felállt és futott, a következő lépés egy másik vállalkozás bevonása a régi gyárba; az elkészített víz töltésére és csomagolására tégla csomagolásra. Így született Ceiba víz, amely az első két évben csak előre elkészített vizet csomagolt tégla csomagolásba. A kétéves időtartam alatt vizsgálatot indítottak a szükséges vízkezelési eljárásokra, és azonosítani a legjobb módszert, amely teljes körű minőségi garanciát nyújtana. A megválasztott módszer a víz fordított ozmózissal történt szűrése volt; mielőtt egy eltömődésgátló és klórozási előkezelést követett, majd ezt követte a keményedés és a biztonsági szűrés utáni kezelés.

Tekintettel a pincészet és a pilóta vízgyűjtő üzem sikerére; egy új, nagyobb kapacitású gyár épült a palackozó víz előállítására 1,5 literes PET palackokba. Az új gyár telepítését a régi üzem bezárásától számított egy héten belül fejezték be; beleértve az összes tartály és gép összeállítását.

A teljes összeszereléshez csak 3 hét szükséges. Az aszeptikus töltővonalat, a pasztőrözést és a csomagolócsövet rekordidő alatt, a vízkezelő rendszerrel együtt építették. Az új üzem mindent tartalmaz, amire szüksége van egy modern üzemhez; fermentációs eljárás, fordított ozmózis berendezések, tároló tartályok és hűtőberendezések. A PET palackokat kézi fúvott előformákból állítják elő, amelyek Spanyolországból származnak. Az automatikus fúvókalapozók jelenleg használatban vannak, mivel a piac gyorsan és folyamatosan fejlődik.

A PET palackozóvezeték 5 literes és 1,5 literes palackokat tölt be, míg a zsugorodó csomagolósor lehetővé teszi a zárt és teljes fedélzeti dobozok zsugorítását. A fejlett vízkezelő rendszer négyéves kísérletezés eredménye; és egyedülálló, jutalmazó élmény Afrikában.

Az üzem jelenleg 12 millió liter bort, 10 millió palack vizet és 12 millió palack kólát és narancsot (0,5 literes PET formátumot) állít elő évente. A Ceiba víz teljesen helyettesítette a hagyományos márkákat, például a Montedemont és a Tangit, és Kamerunba, Közép-Afrikába, Kongóba és Csádba exportál.

Azóta a MachinePoint Food Technologies például további projekteket vállalt a térségben; a Yaoundéban található Sofavin de Camerún céget két tégla kartondoboz-csomaggal ellátva; valamint egy vonalat a bor erjedéséből származó szén-dioxid kinyerésére.

A MachinePoint gépeket és töltővonalakat gyárilag telepít
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba