MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Teljes növény Afrikában  This is not an official translate. Original version here

  MachinePoint gyárak építése Afrikában
  Az Egyenlítői Guinea Köztársaság Afrika szívében található, pálmafák és erdőgazdálkodás által körülvéve. Sokaknak; lehetetlennek tűnik, hogy modern bort építsenek a bortermelésre, valamint az ásványvíz előkészítésére és csomagolására; ilyen helyen.

  1995-ben a MachinePoint Food Technologies Egyenlítői Guineában indított egy projektet, amely egy olyan borászat létrehozását eredményezte, amely teljes egészében a borcsomagolással foglalkozik.

  Miután a pincészet felállt és futott, a következő lépés egy másik vállalkozás bevonása a régi gyárba; az elkészített víz töltésére és csomagolására tégla csomagolásra. Így született Ceiba víz, amely az első két évben csak előre elkészített vizet csomagolt tégla csomagolásba. A kétéves időtartam alatt vizsgálatot indítottak a szükséges vízkezelési eljárásokra, és azonosítani a legjobb módszert, amely teljes körű minőségi garanciát nyújtana. A megválasztott módszer a víz fordított ozmózissal történt szűrése volt; mielőtt egy eltömődésgátló és klórozási előkezelést követett, majd ezt követte a keményedés és a biztonsági szűrés utáni kezelés.

  Tekintettel a pincészet és a pilóta vízgyűjtő üzem sikerére; egy új, nagyobb kapacitású gyár épült a palackozó víz előállítására 1,5 literes PET palackokba. Az új gyár telepítését a régi üzem bezárásától számított egy héten belül fejezték be; beleértve az összes tartály és gép összeállítását.

  A teljes összeszereléshez csak 3 hét szükséges. Az aszeptikus töltővonalat, a pasztőrözést és a csomagolócsövet rekordidő alatt, a vízkezelő rendszerrel együtt építették. Az új üzem mindent tartalmaz, amire szüksége van egy modern üzemhez; fermentációs eljárás, fordított ozmózis berendezések, tároló tartályok és hűtőberendezések. A PET palackokat kézi fúvott előformákból állítják elő, amelyek Spanyolországból származnak. Az automatikus fúvókalapozók jelenleg használatban vannak, mivel a piac gyorsan és folyamatosan fejlődik.

  A PET palackozóvezeték 5 literes és 1,5 literes palackokat tölt be, míg a zsugorodó csomagolósor lehetővé teszi a zárt és teljes fedélzeti dobozok zsugorítását. A fejlett vízkezelő rendszer négyéves kísérletezés eredménye; és egyedülálló, jutalmazó élmény Afrikában.

  Az üzem jelenleg 12 millió liter bort, 10 millió palack vizet és 12 millió palack kólát és narancsot (0,5 literes PET formátumot) állít elő évente. A Ceiba víz teljesen helyettesítette a hagyományos márkákat, például a Montedemont és a Tangit, és Kamerunba, Közép-Afrikába, Kongóba és Csádba exportál.

  Azóta a MachinePoint Food Technologies például további projekteket vállalt a térségben; a Yaoundéban található Sofavin de Camerún céget két tégla kartondoboz-csomaggal ellátva; valamint egy vonalat a bor erjedéséből származó szén-dioxid kinyerésére.

  A MachinePoint gépeket és töltővonalakat gyárilag telepít

  Vállalati videó