A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


A sikertörténet, hogyan MachinePoint Group nemzetközi terjeszkedésben


This is not an official translate. Original version here

Vezérigazgatója a Machinepoint - ipari szolgáltatások számára a műanyag csomagolás élelmiszeripari és italipari ágazatainak
CESAR RODRIGUEZ igazgatója, MachinePoint: "vettünk a piacon, mivel világban, mint a kezdet"

Cesar Rodriguez az alapítója és vezérigazgatója MachinePoint, egy elektronikus piactér használt gépek az ipar a műanyag, a csomagolás, élelmiszer-és italgyártó vállalkozó Cesar erős többnyelvű pénzügyi ismeretek és üzleti szakértő mérnök, szakosodott ágazatok aki vezette a cég: elektromos, műanyag, csomagolás, alumínium-és élelmiszer.

Azt is nagy tapasztalattal a tárgyalások során, a megmentési és szerkezetátalakítási vállalatok, valamint a megnyitása új üzleti egység megvalósítása az új képességek a vállalat
vezető és végrehajtó.

Hogyan jött az ötlet létrehozásának egy elektronikus piactér használt gépek?

César Rodríguez: Amikor 1998-ban kezdtem az első honlap MachinePoint, az oldalak nem voltak versenytársak kínál ipari gépek berendezések. Három hónappal később megmutatta nekem a formában 300-at. Rájöttem mentek ki ezrek a piacon, és senki sem elegendő láthatóságot. Ezért döntöttünk úgy, hogy hozzon létre egy piaci összesítése a kínálat az ipari gépek berendezések a piacon.

A gép ajánlott a eMarketplace összpontosít a következő területeken műanyag ipari, élelmiszer-és ital-csomagolások és miért ezekben a szektorokban?

Kezdtük a világon a műanyag, mert ez az ágazat, ahol az eredeti berendezést érkezett, és ahol MachinePoint tapasztalattal és szakértelemmel. Mi már évek óta egyre más piacokon természetes módon, és ennek eredményeként a szinergiák, hogy megtalálta az egész műanyag. Csomagolás először, majd később etetés vissza, ahonnan elindultunk, mert nem volt nagy a kereslet a csomagológépek ezen ágazatban, majd nőtt a gépek és meghatározza az ágazat töltőanyagok, technológiai berendezések, stb.

Mi az a folyamat egy cég úgy dönt, hogy vesz egy gépet a fedélzeten, amíg meg nem kapja?

Kezdje a keresést a gép, amely az internet kulcsfontosságú eszköze, mert a gép nagyon egyedi és korlátozott a kínálat használt és szintén vonatkozik a pillanatban, ez azt jelenti, hogy az internetes keresés intenzív.

Értsétek meg, hogy beszélünk az ipari berendezések magas műszaki összetettsége, ami azt jelenti, hogy szükség van egy nagy off-line támogatás és tanácsadás a vevőknek, hogy kap egy, hogy megtalálja a csapatok, amelyek valóban megfeleljen az Ön igényeinek és a költségvetést.
Amellett, hogy egyes projektek, amelyek több különböző országokból származó egyének a legtöbb esetben, a különböző nyelvek és kultúrák azt jelenti, hogy rendezett és módszertani koordinálása a projektek elengedhetetlen, különösen akkor, ha ez is kapott egy csomó kérelmek Vásároljon egy nap.

Ehhez van egy nagyon átfogó CRM lehetővé teszi, hogy tartsa a nyomon követhetőség a projekt, amelyből az ügyfél tesz információkérés, amíg be nem fejeződik szállítása a berendezés a rendeltetési helyen.

Ez ezen keresztül tudjuk koordinálni CRM kereskedők a különböző országokban, a marketing csapat és a logisztikai csapat, mind szükséges, hogy lezárja a projekt.

Vajon a platform támogatja a fizetési folyamat?

Nem fizetés gép többnyire az akkreditív.

Hogyan történik a logisztikai ilyen terjedelmes és finom termékek, mint például ipari gépek?

A logisztikai Ipari gép nagyon bonyolult, a súlyok és méretek a gép. Ha ehhez hozzátesszük a bonyolult nemzetközi kereskedelem, a különböző nyelveken, különböző törvények, stb, a komplexitás növekszik. Ezért egy olyan szolgáltatás, amit szervezünk ügyfeleinknek, hozzáadott értéket a mi ajánlatunkat. Ehhez van csapat a technikusok a világ által koordinált belső csapat specializálódott logisztikai és a nemzetközi kereskedelem, valamint a nyelvi támogatást az értékesítési csapat.

Melyek a fő előnyei használó vállalatok a platform, mind az eladók és a vevők?

Gyártók Gyors látható az interneten keresztül egy speciális platform, mint a miénk. A mi nagy nemzetközi üzleti, az internet a legfontosabb eszköz, mert gazdaságos módja, hogy jelenleg számos piacon, mint a költség más, hagyományos marketing eszközök. Ezen túlmenően, erős beruházás online és offline marketing tesz minket vezetők támogatása a gép. Ennek eredménye a hatékonyság az eladó.

A másik MachinePoint Használt gépek a cég, hogy sikerült professzionalizálása a használt gépek piacán, a magas biztonsági és szakmai műveletekre. Eladás és vásárlás rajtunk keresztül biztonságos, mind a vevők és az eladók.

Másodszor, a vevők javára válik, ha összpontosított ugyanazon a telephelyen a legjobb gép eladó a piacon, amely együtt a szakmai válik, ismét egy profibb előnyt és a hatékonyság a hagyományos közvetítők vagy közvetlenül.

Pár ezt a szakértelmet az értékesítési földrajzi terület, amely miatt mind a vevők és az eladók igyekeznek a legtöbb esetben a honfitársaik, ami megkönnyíti tárgyalások a probléma a nyelv és a kultúra. Az elmúlt években befektetett nyitó saját helyi értékesítési irodák különböző országokban. Ez lehetővé teszi számunkra a nagyobb földrajzi és kulturális közelség és felajánlja vevőszolgálat berendezések legmegfelelőbb minden régióban.

Akkor a globális operációs rendszert, miután már eladott gépek több mint 80 országban. Ehhez van egy külön értékesítési csapat mindkét ágazatban és földrajzi lefedettség biztosítása a helyi nyelveken: orosz, német, francia, angol, spanyol, lengyel.

Amellett, hogy a vállalatok, akik hozzáférnek az e-piacon, hogy eladja a berendezést, csinálsz egy aktív kereső az új termékek?

MachinePoint Csoport jelenleg épül két fő üzletágak a műanyag-és italgyártó MachinePoint Használt gépek középpontjában a vételi és eladási műanyag gép, mind ital mellett MachinePoint Food Technologies kínál megoldást vonalak, gyárak, sőt teljes az élelmiszeripar. Két vállalkozások különböző, de kiegészítik egymást, mert a MachinePoint élelmiszeripari technológiák nem adjuk el az új gépek. Amellett, hogy termékeink köre is egyre inkább az történik, sok esetben segítünk ügyfeleinknek a új berendezések vásárlásával, ha úgy találják, a használt piacon abban az időben, amit keres, vagy inkább fel kell hívni a egy független forgalmazó, aki ismeri a piacot.

A platform is aktív Spanyolországon kívül, milyen más országokban van jelen?
Helyben van egy jelenléte Törökországban, Indiában, Tunézia és Mexikó, erős terjeszkedési terv, hogy több helyi jelenlétét az elkövetkezendő években megnyitásával új értékesítési irodák.

Hogyan emelni, hogy a nemzetközivé válás folyamata? Volt bonyolult?

Vállalkozásunk nemzetközi önmagában, hiszen eladási többletet gépek országonként. Amellett, hogy kérdéseket a versenyképesség ügyfelek mindig inkább eladni a használt berendezések kívül a helyi piacokon. Éppen ezért soha nem kizárólag a spanyol piacon, de megtették a világpiaci kezdete óta.

Míg tehát egyidejűleg meg kell mondani, hogy adjon meg egy piacra van szükség, hogy a számítógép és külön stratégia az adott piacon. Ez költséges, az erőforrások és a tervezés.

A mi megközelítésünk befektetni elsősorban a személyi elsősorban a helyi piacokra lépünk, erős marketing támogatás és a termék menedzser.
Ez volt, és bonyolult, még mindig messze menni egyes piacokon, és hogy továbbra is befektetni.

Ez a nemzetközi jellegét a platform, így milyen előnyökkel működő vállalkozások MachinePoint?

A globális jelenlét a mi piacon egyedülálló köszönhetően erőteljes kereső optimalizálás. Emlékezzünk vissza, hogy MachinePoint született egy egyedülálló projekt az iparág, s az első tét a világhálón a marketing csapat.

Ez azt jelenti, hogy megtalálja a gépek értékesítése MachinePoint az egyik első lehetőség vásárlók keresik az interneten. Az eladók a használt gépek, ami lehetővé teszi számukra, költség nélkül, egy kiállítás a berendezések azonnal globális piacon.

Ezen kívül, a mi földrajzi elterjedtsége teszi tudásunkat, milyen közel az egyes műveletek szerint a piacok. Ez ad biztonságot az ügylet, mind a vevők és az eladók. Nyissa meg a határok más piacokra, amelyek egyébként lehetetlen eladók, hogy egy jelen.

Nemrég megújult a honlap ... Milyen fejlesztések tetted?

Van igazítani szükségleteinek jobb kielégítésében a Web 2.0. Tettünk honlapunkat könnyebbé a felhasználó szeretnének vásárolni gépek. Mi a jobb jelenlétünket szempontjából képeket és videókat, amely további információkat a gép ami a vásárlási döntést. Elkezdtünk egy szociális hálózati stratégia, és mi frissítettük a stílust igazítása, amit a MachinePoint Group 2011-ben, ahol nem csak egy üzleti vételi és eladási használt gépek, kiderült új cég is elkötelezett az eladás egész növény projektek az agrár élelmiszeripar. És most mi egy ipari csoport több, mint egy platform vételi és eladási használt gépek.

Mik a tervei a jövőre nézve a cég?

Tovább nőtt a két irányban.

Egy követő nemzetközivé tervet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy több helyi jelenlét kulcsfontosságú földrajzi régiókban a számunkra, mivel ez elősegíti a helyi szolgáltatásnyújtás után szükséges a vételi és eladási gépek, és a jobb behatolni piacokon.

Másrészt, hogy tovább bővítjük termék-és szolgáltatás. Hozzáadása termékek és értéknövelt szolgáltatásokat ügyfeleink körülötte igényeinek és a munka.

MachinePoint Média Tanszék
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba