MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Emballage Csomagolás Kiállítás Párizs  This is not an official translate. Original version here

  Emballage Packaging Exhibition Párizs MachinePoint használt gépek brókerek
  Rendezzük egy találkozót velünk alatt Emballage Csomagolás Kiállítás Párizsban!
  Kérjük, e-mail: info@machinepoint.com, hogy egy találkozót

  MachinePoint Használt gépek - Making a vételi és eladási tapasztalattal biztonságos és professzionális.

  Mivel a legnagyobb használt gépek kereskedelmi szervezet Európában az Ital-és Műanyag ipar, MachinePoint márka egyet jelent a minőséggel és a jó szolgáltatást.

  A MachinePoint értékesítési csapat lesz a részvétel a Emballage Csomagolás Kiállítás zajlik Párizsban között 22 és november 25. Ne hagyj ki egy felbecsülhetetlen értékű találkozhatnak a csapat, és megtanulják, hogyan tudjuk teljesíteni az Ön igényeinek használt gépek.

  "Ez a kiállítás remek alkalom arra, hogy találkozzunk szembe ügyfeleink a francia és az afrikai országok", mondja Pilar Alvarez, műanyag Division Manager. "Az elmúlt néhány évben, az üzleti érkező Afrika jelentősen megnövekedett, és ezen a vásáron biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy találkozzunk személyesen ügyfeleivel. Ez is rendelkezik egy nagy lehetőséget, hogy találkozzanak a helyi francia műanyagipar. Franciaország nagyon fontos piac számunkra, hiszen eladni egy csomó használt gépek a francia gyártó a világméretű. Már van egy erős partnerség a legtöbb nagyobb műanyag gépek márkák köszönhető együttműködve az OEM-ek. Számunkra nagyon fontos, hogy nézze meg, hogyan OEM partnereink lépést tartani a legújabb berendezéseket fejleményeket. "

  Vezetője az észak-afrikai MachinePoints iroda azt mondja: "Mivel MachinePoint nyitott értékesítési irodát Észak-Afrikában több mint 2 évvel ezelőtt, jelenlétünket a térségben drasztikusan megnőtt. A linkek Franciaország az észak-afrikai országok teszik ezen a vásáron nagyon érdekes, hogy a találkozási pont az ipar, és a lehetőséget, hogy megismerjék a legújabb fejlesztéseket gép, és felzárkózni a legújabb innovációk "


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó