A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Emballage Csomagolás Kiállítás Párizs


This is not an official translate. Original version here

Emballage Packaging Exhibition Párizs MachinePoint használt gépek brókerek
Rendezzük egy találkozót velünk alatt Emballage Csomagolás Kiállítás Párizsban!
Kérjük, e-mail: info@machinepoint.com, hogy egy találkozót

MachinePoint Használt gépek - Making a vételi és eladási tapasztalattal biztonságos és professzionális.

Mivel a legnagyobb használt gépek kereskedelmi szervezet Európában az Ital-és Műanyag ipar, MachinePoint márka egyet jelent a minőséggel és a jó szolgáltatást.

A MachinePoint értékesítési csapat lesz a részvétel a Emballage Csomagolás Kiállítás zajlik Párizsban között 22 és november 25. Ne hagyj ki egy felbecsülhetetlen értékű találkozhatnak a csapat, és megtanulják, hogyan tudjuk teljesíteni az Ön igényeinek használt gépek.

"Ez a kiállítás remek alkalom arra, hogy találkozzunk szembe ügyfeleink a francia és az afrikai országok", mondja Pilar Alvarez, műanyag Division Manager. "Az elmúlt néhány évben, az üzleti érkező Afrika jelentősen megnövekedett, és ezen a vásáron biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy találkozzunk személyesen ügyfeleivel. Ez is rendelkezik egy nagy lehetőséget, hogy találkozzanak a helyi francia műanyagipar. Franciaország nagyon fontos piac számunkra, hiszen eladni egy csomó használt gépek a francia gyártó a világméretű. Már van egy erős partnerség a legtöbb nagyobb műanyag gépek márkák köszönhető együttműködve az OEM-ek. Számunkra nagyon fontos, hogy nézze meg, hogyan OEM partnereink lépést tartani a legújabb berendezéseket fejleményeket. "

Vezetője az észak-afrikai MachinePoints iroda azt mondja: "Mivel MachinePoint nyitott értékesítési irodát Észak-Afrikában több mint 2 évvel ezelőtt, jelenlétünket a térségben drasztikusan megnőtt. A linkek Franciaország az észak-afrikai országok teszik ezen a vásáron nagyon érdekes, hogy a találkozási pont az ipar, és a lehetőséget, hogy megismerjék a legújabb fejlesztéseket gép, és felzárkózni a legújabb innovációk "


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba