A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Interjú rendező MachinePoint mérnöki, és a látása a régió észak-afrikai


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint mérnöki csapat
Pablo Rodríguez csatlakozott MachinePoint 2012-ben és mivel 2014 a műszaki igazgató MachinePoint, MachinePoint Group részlege elkötelezett a mérnöki szolgáltatások az ipar számára. Ma ő osztja meg velünk elképzeléseit arról, hogyan segíthet a mérnöki cégek és magánszemélyek a haladást a globalizált világban út az ipari korszerűsítést és jólétét.

Mi motivált, hogy ezt a projektet?

Cégünk „core business” az Ipari gépek csomagolás, műanyag-és üdítőital-ipar, van sok kérések és kapcsolatok a vállalatok a feltörekvő országokban. Közelség: Észak-Afrika és a latin nyelvet. Én az a meggyőződés, hogy ha egy ország akarja fejleszteni, és növeli az életszínvonalat a népesség, szüksége van egy átalakulás a hagyományos mezőgazdasági struktúra a modern agrár-ipari szerkezet. Az olajtermelő országok támogatott, például tejpor, paradicsompüré és sok más termék, amelyek segítettek csökkenteni állatállomány tej, paradicsom termékek ... A gazdag primer szektor bányászati-olaj- és elhanyagolta beruházás más ágazatokban, mint a mezőgazdaság és az élelmiszer-feldolgozás. Befektetés a fejlődés ezen ágazatok növelik a helyi jólét és munkahelyek ezekben a régiókban, ami azt eredményezi, életszínvonal a lakosság.

Az emberi szempontból a halál 5000 ember a mediterrán elfogadhatatlan. Afrikában a vérzés. Azok, akik meghalnak a csónak és a legerősebb, akik menekülni próbálnak a szegénység. Van kötelessége tenni valamit ez ellen.

A mérnöki csapat MachinePoint szeretné összpontosulnak vállalatok ezeket az országokat a kihívás, hogy a modernizáció.

Spanyolország volt egy nagyon nagy agráripari fejlesztés az Európai Unióban. Haladunk az önellátó gazdálkodás, hogy a kamra Európa számos termék. Spanyolország segíthetünk más országok menni ugyanúgy figyelembe véve bizonyos különbségek.

Milyen különbségeket?

Spanyolország feldolgozott terméket, de sokkal könnyebb export friss termék: Paradicsom műanyag tenger Almeria például narancs ... Europe, partnerünk, fogyasztanak nagy mennyiségű friss termékek Spanyolországból és kevés a betakarítás utáni veszteségek. A feltörekvő országokban, ha azok hosszú élettartamú termékeket lehet programozni rugalmasabban exportál hiszen az Európai Közös Piac.

Milyen tanácsot szeretne megosztani a vásárlók?

Az első tipp a vállalkozók számára ezekben a régiókban látná, hogy az importált termékek tudta megállítani importáló és elkezd előállító helyben. Algéria 180 km-re Spanyolországban. Mi lehet alkalmazni tapasztalataink vannak. Azt is széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek a trópusi országokban gyümölcslevek alkalmazható.

Azokban az országokban, a jó mezőgazdasági potenciállal konvertáló nyers termékek feldolgozott termékek lehet nyereséges vállalkozások és fix le a térségben egyidejűleg.

Populáció növekszik, és erős helyi iparnak. MachinePoint segíti a vállalkozók, akik hajlandóak befektetni létre egy ipari élelmiszer-és italgyártó.

Friss termékek lehet alakítani a feldolgozott termékek, melyek tovább tartanak, több értéket teremt és csökkenti a veszteségeket. Gyümölcsök és zöldségek válhat koncentrált, például, míg a koncentrátum lehet alakítani szószok és gyümölcslevek. A koncentrátumot több hónapig tart nagyon eltérően freskók, amelyek teljes egészében a szezonális.

Valami nagyon hasonló történik a tejiparban, sok vállalkozó hajlandó az ágazat és a beruházások helyben.

MachinePoint segíti őket a koncepció az üzleti ötlet, hogy az építőiparban a teljes növény.

A vállalatok számára, hogy sikeresen exportálni termékeiket, gyárak követnie kell a nemzetközi minőségi előírásoknak. MachinePoint segít építeni gyárak feltörekvő országok megfelelő árak és követni fogja az összes szükséges előírásoknak.

Mi a különbség a MachinePoint és egyéb mérnöki cégek?

MachinePoint Engineering büszke arra, hogy egy független és semleges mérnöki, nem kapcsolódik semmilyen márka nélküli összeférhetetlenséget. Válassza az ügyfelek gyakran megoldások, különböző márkájú, hogy garantálja, hogy mi választottuk a legjobb technológia a legjobb áron. Ellentétben az összes műszaki, mérnöki MachinePoint specializálódott étel és ital. Tekintettel a nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal több mint 15 éve, a pénzügyi, logisztikai és ipari tapasztalatokat is kínálunk ügyfeleink pénzügyi, szerződéses logisztikai, szervezési, humán erőforrás, a termék csomagolásán és sapkák beleértve a tervezési tanácsadás és természetesen, a projekt menedzsment és a folyamat mérnöki. Ha egy vállalat vagy egy befektető nincs tapasztalata az épület egy gyárban vagy lép egy új ágazat, bérbeadását MachinePoint a mérnöki vállalat számára kulcsfontosságú a vállalat versenyelőnyt szerezzen, amely biztosítja a sikerét a nemzetközi piacon.

Szeretném újra hangsúlyozni, a függetlenség óta nem tartoznak semmilyen gyártó vagyunk szabadon választhat, amelyet sokan a versenytársak nem tudnak, mert ajánlani, ami a csoport. Hogy képviselje érdekeiket, az ügyfelek élvezhetik a kereskedelmi szerződések vásárlására gépek. Így tudunk nyújtani ügyfeleinknek a megoldást az Ön igényeinek és pénztárcájának.

Ennek egyik példája a pénzügyi közvetítés és marketing tanácsadás szerepe volt létrehozni egy új cég a dél-spanyolországi két töltősorok hogy töltse Tetra Pak harmadik fél számára.

Mi már évek óta a mérnöki gyári Délkelet-Ázsiában két gyártósort, és kitölti a PET és üveg ázsiai szószok foglalkoztató sok szövetkezetek és a helyi gazdák. Export tonna feldolgozott chili és prospe- tartózkodás az adott országban. Ez a szósz exportálják sok országban szerte a világon, és a gyár megfelel minden nemzetközi minőségi előírásoknak. Azt tervezték, hogy mutassa meg a legigényesebb vásárló.

Végül szeretném befejezni, tükrözve azt, hogy a szervezeti struktúra egy vállalat agráripari termelés nincs műszaki osztály. Nem lehet építeni egy házat anélkül, önálló építész építési vagy gyári nélküli műszaki osztály. MachinePoint Engineering célja, hogy az ügyfél műszaki osztály.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba