MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint Brau Beviale 2014  This is not an official translate. Original version here

  megvásárolni és eladni a Brau Beviale-nál használt italok és tejelő gépek számára


   MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a Brau Beviale 2014 között tartott november 11-13 Nürnbergben, Németországban.

  Brau Beviale legrelevánsabb tradeshow az évben az italok piacán Németországban. Ebben az évben rekordot az ő ötven éves múltra tekintve látogatók és a kiállítók. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megfeleljen MachinePoint az ágazatban dolgozó szakemberek, mint Németország vezet gyártása és kivitele használt gépek az ital és a csomagolás területén. A német piac az egyik legfontosabb piaca MachinePoint az értékesítési és vásárol használt gépek, különösen ital. A három nap alatt a tisztességes tartott, MachinePoint mérnökök találkozott több mint 120 ügyfél az egész Európában (főleg Németország, Hollandia, Ausztria, Dánia, Svájc, Törökország, Olaszország, Görögország, Csehország, Svédország, Belgium, Írország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Franciaország, Portugália, Lengyelország), és a világ többi része, annak érdekében, hogy megvitassák az igényeket, és ezek első osztályú minőségű használt gépeket az ital és műanyag ágazatok. "Fontos, hogy lépjen kapcsolatba a vásárlók szemtől-szembe. A jelenléti ezekre vásárok lehetőséget ad arra, hogy új kapcsolatokat és erősíti a kapcsolatot az OEM és szerezzen új ", mondja a felelős az ital szektor Nürnberg, a Brau BREVIALE. MachinePoint mérnökök hangsúlyozzák magas válaszadási arány ezen a piacon. Megállapíthatjuk, hogy ez már egy nagy sikert aratott a MachinePoint szempontjából látogatók standunkon, mind a vezetékek. "Örömteli, hogy tudja, MachinePoint ismert és bevallott a német piacon", mondta a felelős az ital szektor Nürnberg, a Brau Beviale.

  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a Brau Beviale 2014 hivatalos honlapján.

  Vállalati videó