MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint a INTERPLASTICA 2015  This is not an official translate. Original version here

  Professzionális használt gépek és mérnöki szolgáltatások az Intreplastica Tradeshow-n Oroszországban


   MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a INTERPLASTICA 2015 között tartott január 27-30 Moszkva, Oroszország.

  Annak 18. kiadás, INTERPLASTICA egyik legfontosabb árubemutatója a műanyag és gumi területén. Minden évben több mint 21.000 látogató több mint 55 országban vesz részt a kiállításon. Ismét MachinePoint részt vesz a használt gépek igényeit a műanyag szektor állvány B04, Hall 3.

  Oroszország fejlődik az egyik legnagyobb fogyasztói piac a világon. Különösen, a műanyag ágazat kedvezményezettje ezt a növekedést. Ez fellendülés generált növekvő kereslet a gépek, műszaki alkatrészek, alapanyagok és félkész termékek. Valamint a csomagolás területén és az építőiparban továbbra is a növekedés, köszönhetően annak, hogy Oroszország felújítása és korszerűsítése tevékenységet követel szigetelőanyagok, csövek és ablakkeretek. Vásárlás használt gépek egy érdekes lehetőséget, hogy szert kiváló minőségű gépek, versenyképes áron.

  Ugyanakkor, és mivel a jelenlegi válság és a leértékelési a rubel, Oroszország vált érdekes piac értékesítési használt gépek. Ez egy nagyszerű lehetőség a külföldi cégek vásárolni használt gép műanyag ágazatban INTERPLASTICA, és az orosz cégek, hogy a likviditási való eladásával többletfelszerelés euró vagy dollár.

  A vásár ideje alatt MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket az extrudálás, injekció, az újrahasznosítás, a nyomtatás és műanyag flakonfúvó ágazatokban. MachinePoint mérnökök kiemelni, hogy az eladási kiváló minőségű használt gépek folytatja a növekedést és úgy tűnik, hogy hatalmas, és a valós tapasztalatok igen pozitívak voltak.
  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a INTERPLASTICA 2015 hivatalos honlapján.

  MachinePoint Media Department
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00

  Vállalati videó