Nagy sikere MachinePoint a INTERPLASTICA 2015


This is not an official translate. Original version here

Professzionális használt gépek és mérnöki szolgáltatások az Intreplastica Tradeshow-n Oroszországban
MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a INTERPLASTICA 2015 között tartott január 27-30 Moszkva, Oroszország.

Annak 18. kiadás, INTERPLASTICA egyik legfontosabb árubemutatója a műanyag és gumi területén. Minden évben több mint 21.000 látogató több mint 55 országban vesz részt a kiállításon. Ismét MachinePoint részt vesz a használt gépek igényeit a műanyag szektor állvány B04, Hall 3.

Oroszország fejlődik az egyik legnagyobb fogyasztói piac a világon. Különösen, a műanyag ágazat kedvezményezettje ezt a növekedést. Ez fellendülés generált növekvő kereslet a gépek, műszaki alkatrészek, alapanyagok és félkész termékek. Valamint a csomagolás területén és az építőiparban továbbra is a növekedés, köszönhetően annak, hogy Oroszország felújítása és korszerűsítése tevékenységet követel szigetelőanyagok, csövek és ablakkeretek. Vásárlás használt gépek egy érdekes lehetőséget, hogy szert kiváló minőségű gépek, versenyképes áron.

Ugyanakkor, és mivel a jelenlegi válság és a leértékelési a rubel, Oroszország vált érdekes piac értékesítési használt gépek. Ez egy nagyszerű lehetőség a külföldi cégek vásárolni használt gép műanyag ágazatban INTERPLASTICA, és az orosz cégek, hogy a likviditási való eladásával többletfelszerelés euró vagy dollár.

A vásár ideje alatt MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket az extrudálás, injekció, az újrahasznosítás, a nyomtatás és műanyag flakonfúvó ágazatokban. MachinePoint mérnökök kiemelni, hogy az eladási kiváló minőségű használt gépek folytatja a növekedést és úgy tűnik, hogy hatalmas, és a valós tapasztalatok igen pozitívak voltak.
Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a INTERPLASTICA 2015 hivatalos honlapján.

MachinePoint Media Department
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba