MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint a PACK EXPO 2014  This is not an official translate. Original version here

  A műanyag, csomagoló, élelmiszer- és italgyártás berendezéseinek megoldásai az ExpoPack Chicago-nál


   MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a PACK EXPO 2014 megrendezésre november 02-05 Chicago, Amerikai Egyesült Államok.

  MachinePoint részeként a penetráció stratégia az USA-ban, részt vesz az amerikai piacon, köszönhetően az első részvétel a kiállításon PACK EXPO Chicago 2014. vezető európai használt gépek szektorban az amerikai piacon egy nagy kihívás, hogy MachinePoint elérésére törekszik köszönhetően a terjeszkedési stratégiájának behatolni az amerikai piacon. Ez kiállításon kívül, hogy részt vegyen az észak-amerikai piac hozza a lehetőséget, hogy erősítsék a kapcsolatokat a többi amerikai. MachinePoint erősíteni kívánja a kereskedelmi kapcsolatokat az ügyfél minden az amerikai kontinensen keresztül, hogy növeljük a kereskedelmi irodák hálózata, és jelenlétét a helyi árubemutatója a legfontosabb piacokon. Annak ellenére, hogy a vezető a használt gépek online kereskedési fontos a személyes kapcsolat az ügyfelekkel, és az erre a célra szakkiállításokon elengedhetetlen. MachinePoint azt állítja, hogy közelebb legyenek az ügyfelek, hogy részt vegyen egy hatékonyabb igényeiket a használt gépek. PACK EXPO Chicago hozza MachinePoint az esélyt, hogy megfeleljen az ügyfelek az összes kontinensen. A vásár ideje alatt, MachinePoint mérnökök találkozott számos visitants az egész világon.

  MachinePoint irodái az amerikai kontinensen: Mexikó, Argentína, Egyesült Államok, Peru és Kolumbia.

  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a csomag Expo 2014 hivatalos honlapján.

  Vállalati videó