MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint a PROPAK CHINA 2014  This is not an official translate. Original version here

  Európa vezető szállítója a használt műanyag, csomagoló és ital gépek értékesítése a Propak Kínában
  MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a 20. Nemzetközi feldolgozása, csomagolása és End-Line nyomtatás PROPAK Kína 2014 között tartott július 16-18 Sanghajban, Kína.

  PROPAK tradeshow egyedileg meg a közepén a Shanghai nyári kapcsolatba fontos az ügyfeleknek, akiknek ipari projektek igényel azonnali és szakszerű tanácsadás. A három napos vásár tartott MachinePoint mérnökök találkoznak az ő állvány több mint 100 ügyfél több mint 15 ázsiai országok, hogy megvitassák a használt gépek igényeit és az egyedülálló lehetőségeket első osztályú használt csomagológépek jelenleg jelen a világméretű gépek piacán.

  "Ebben a bizonytalan és kissé lomha piac úgy tűnik, nem akarja elhagyni teljesen mögött követően a 2008 világméretű hitelválság, MP ajánlatom mérnöki és bevált technológia a legokosabb megközelítés vállalni, és vissza egy ipari beruházás a legrövidebb lehetséges menetrendet egy alacsony kockázatú megközelítés. Senki sem a hozzáférés a használt gépek piacán ebben az ipari szektorban. Senki a világon ezt a szolgáltatást, hogy mi kínáljuk ", mondta César Rodríguez, a vezérigazgató jelen PROPAK.

  Élelmiszer csomagolás gyors ütemben bővült az elmúlt években. 2008 óta Kína vált a legnagyobb termelő és a fogyasztó a kondicionáló gépek világszerte. Kína ért el 25% összetett éves grow aránya csomagoló gépek gyártása, 2007 és 2012 között a kereslet a csomagológépek fog nőni 6 százalékkal évente 2011-2015. Olyan piaci értéke RMB 600billion 2015, így Kína a világ 2. legnagyobb piaca mögött USA élelmiszer csomagolási technológiát.

  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a PROPAK Kína 2014 hivatalos honlapján.


  Vállalati videó