Nagy sikere MachinePoint a PROPAK CHINA 2014


This is not an official translate. Original version here

Európa vezető szállítója a használt műanyag, csomagoló és ital gépek értékesítése a Propak Kínában
MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a 20. Nemzetközi feldolgozása, csomagolása és End-Line nyomtatás PROPAK Kína 2014 között tartott július 16-18 Sanghajban, Kína.

PROPAK tradeshow egyedileg meg a közepén a Shanghai nyári kapcsolatba fontos az ügyfeleknek, akiknek ipari projektek igényel azonnali és szakszerű tanácsadás. A három napos vásár tartott MachinePoint mérnökök találkoznak az ő állvány több mint 100 ügyfél több mint 15 ázsiai országok, hogy megvitassák a használt gépek igényeit és az egyedülálló lehetőségeket első osztályú használt csomagológépek jelenleg jelen a világméretű gépek piacán.

"Ebben a bizonytalan és kissé lomha piac úgy tűnik, nem akarja elhagyni teljesen mögött követően a 2008 világméretű hitelválság, MP ajánlatom mérnöki és bevált technológia a legokosabb megközelítés vállalni, és vissza egy ipari beruházás a legrövidebb lehetséges menetrendet egy alacsony kockázatú megközelítés. Senki sem a hozzáférés a használt gépek piacán ebben az ipari szektorban. Senki a világon ezt a szolgáltatást, hogy mi kínáljuk ", mondta César Rodríguez, a vezérigazgató jelen PROPAK.

Élelmiszer csomagolás gyors ütemben bővült az elmúlt években. 2008 óta Kína vált a legnagyobb termelő és a fogyasztó a kondicionáló gépek világszerte. Kína ért el 25% összetett éves grow aránya csomagoló gépek gyártása, 2007 és 2012 között a kereslet a csomagológépek fog nőni 6 százalékkal évente 2011-2015. Olyan piaci értéke RMB 600billion 2015, így Kína a világ 2. legnagyobb piaca mögött USA élelmiszer csomagolási technológiát.

Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a PROPAK Kína 2014 hivatalos honlapján.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba