Nagy sikere MachinePoint az Anuga FOODTEC 2015


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint mérnöki és használt gépek az Anuga Foodtec-nél

MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gépek és MachinePoint Engineering, az új leányvállalat MachinePoint Group, a közelmúltban részt vett az Anuga FoodTec 2015 megrendezésre március 24 - március 27, Köln, Németország.

Háromévente megrendezésre kerülő, az Anuga FoodTec összehozza több mint 45 000 szakember és 1500 kiállító 49 országból. A vásár van felosztva területek élelmiszer-feldolgozás, élelmiszer-csomagolás, Élelmiszer-összetevők és szolgáltatások és megoldások. Ez volt az első alkalom, MachinePoint részt vesz a használt gép van szüksége az élelmiszer- és tejipari ágazatban standján A081 csarnokban 5.2.

A négy nap alatt a tisztességes tartott, MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket a tejipari ágazatban. MachinePoint mérnökök találkoznak az ő állvány vevők több mint 73 országban, hogy megvitassák a használt gépek igényeit és az egyedi lehetőségeket, első osztályú használt csomagológépek jelenleg jelen a világszerte gépek piacán.

Emlékezz MachinePoint Használt gépek és MachinePoint Engineering tartoznak MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a Anuga FoodTec hivatalos honlapján.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba