Nagy sikere MachinePoint a COMPACK 2014


This is not an official translate. Original version here

Európai használt gépek a Compack MachinePoint Kenya-ban
MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép vett részt a 2. Compack KENYA 2014 között tartott június 02-04 Nairobi, Kenya. Ez az egyik legjelentősebb csomagolás Vásárok Kenyában.

Ebben az évben a show törött rekordok látogatók, Kenya, sőt az összes kelet-afrikai országban. Úgy tekinthető, mint az egyik legfontosabb vásárokon Afrikában belül ebben az iparágban. MachinePoint Group kapott egy nagy beáramló látogatók a három nap, hogy a tisztességes tartott. MachinePoint egy értékesítési irodát Kenya egy képviselőt, akinek a benyomást a vásár "Mi már túlterheltek a hatalmas mennyiségű érdeklődés által felvetett standunkat a vásár ideje alatt. A várólisták egy normális dolog, hogy a standunkon, a sok látogató tudni akart használt gépek. Úgy véljük, hogy a használt gép lesz kulcsfontosságú szerepet játszanak a fejlesztés a kenyai feldolgozóipar, mivel ez lehetővé tenné afrikai termelők eléréséhez kiváló minőségű gépeket áron. César Rodríguez, vezérigazgatója MachinePoint Group, azt mondja: "Kenya stratégiai piaca MachinePoint, mint egy feltörekvő gazdaság a kereslet a használt gépek nőtt. Afrikai piacokon keresik minőségű gépek kedvező áron versenyezni a differenciálás előnyt. High end gép márka is biztosítja a magas minőségű végtermékek, amelyek a versenyt a nemzetközi piacokon. Érdemes a fáradozás, a beruházások az afrikai piacon annak érdekében, hogy közelebb kerüljön a fogyasztók ".

Hasonlóképpen, az országban a legnagyobb növekedést a keleti régióban Afrikában Kenya, Tanzánia, Uganda és. Behozatalra vonatkozó régión kívüli elérik 14% -a regionális fogyasztás, és folyamatosan növekszik. Legtöbbjük Európából származik, India és Kína. MachinePoint csoport már jelen a fent említett országokban. Ez egy nagyszerű lehetőség a használt gépek piacán, mivel a teljes regionális fogyasztás flexibilis csomagolóanyag megtartja növekedése 4,5%.

Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a Compack KENYA 2014 hivatalos honlapján.

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba