MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint a COMPACK 2014  This is not an official translate. Original version here

  Európai használt gépek a Compack MachinePoint Kenya-ban
  MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép vett részt a 2. Compack KENYA 2014 között tartott június 02-04 Nairobi, Kenya. Ez az egyik legjelentősebb csomagolás Vásárok Kenyában.

  Ebben az évben a show törött rekordok látogatók, Kenya, sőt az összes kelet-afrikai országban. Úgy tekinthető, mint az egyik legfontosabb vásárokon Afrikában belül ebben az iparágban. MachinePoint Group kapott egy nagy beáramló látogatók a három nap, hogy a tisztességes tartott. MachinePoint egy értékesítési irodát Kenya egy képviselőt, akinek a benyomást a vásár "Mi már túlterheltek a hatalmas mennyiségű érdeklődés által felvetett standunkat a vásár ideje alatt. A várólisták egy normális dolog, hogy a standunkon, a sok látogató tudni akart használt gépek. Úgy véljük, hogy a használt gép lesz kulcsfontosságú szerepet játszanak a fejlesztés a kenyai feldolgozóipar, mivel ez lehetővé tenné afrikai termelők eléréséhez kiváló minőségű gépeket áron. César Rodríguez, vezérigazgatója MachinePoint Group, azt mondja: "Kenya stratégiai piaca MachinePoint, mint egy feltörekvő gazdaság a kereslet a használt gépek nőtt. Afrikai piacokon keresik minőségű gépek kedvező áron versenyezni a differenciálás előnyt. High end gép márka is biztosítja a magas minőségű végtermékek, amelyek a versenyt a nemzetközi piacokon. Érdemes a fáradozás, a beruházások az afrikai piacon annak érdekében, hogy közelebb kerüljön a fogyasztók ".

  Hasonlóképpen, az országban a legnagyobb növekedést a keleti régióban Afrikában Kenya, Tanzánia, Uganda és. Behozatalra vonatkozó régión kívüli elérik 14% -a regionális fogyasztás, és folyamatosan növekszik. Legtöbbjük Európából származik, India és Kína. MachinePoint csoport már jelen a fent említett országokban. Ez egy nagyszerű lehetőség a használt gépek piacán, mivel a teljes regionális fogyasztás flexibilis csomagolóanyag megtartja növekedése 4,5%.

  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a Compack KENYA 2014 hivatalos honlapján.

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó