Nagy sikere MachinePoint a INTERPLASTICA 2016


This is not an official translate. Original version here

Használt gépek eladása euróra az Interplastica MachinePoint Russia-nál

MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép vett részt a INTERPLASTICA 2016 között tartott január 26-29 Moszkva, Oroszország.

INTERPLASTICA egyik legfontosabb kiállításon Oroszországban és a FÁK régióban a műanyag és gumiipar csaknem 700 kiállító 28 országból. A harmadik évben a sorban, MachinePoint vettek részt használt gépek igényeit a műanyag szektor állvány B04, Hall 3.

Oroszország és szomszédai még mindig jelentős beruházási kereslet és töretlen érdeklődés a fejlett gépek, a termelési és feldolgozási technológia, valamint a high-tech anyagok. Mivel a nehezebb gazdasági körülmények között a hazai fogyasztási javak és a csomagolóipar számára nyomás alatt van, hogy javítsa versenyképességét, és helyettesítheti a csökkenés az import.

A vásár ideje alatt MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket az extrudálás, injekció, az újrahasznosítás, a nyomtatás és műanyag flakonfúvó ágazatokban. MachinePoint mérnökök kiemelni, hogy az eladási kiváló minőségű használt gépek folytatja a növekedést és úgy tűnik, hogy hatalmas, és a valós tapasztalatok igen pozitívak voltak.

Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a INTERPLASTICA 2016 hivatalos honlapján.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba