Nagy sikere MachinePoint a K2016


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Engineering a K 2016 legnagyobb műanyag kiállításán
MachinePoint Engineering részt a "K-Show 2016" Düsseldorf (Németország) Utolsó 19-26th a 2016. október K a világ első számú I Szakvásár Műanyag- és Gumiipari!

A több mint 230.000 szakmai látogató 160 különböző országok K 2016 volt a show-t a legnagyobb arányban a nemzetközi látogatók. Mivel a vezető szakértők műanyag és italok gépek, mérnökeink vett részt ebben a Trade Show bevezetni MachinePoint mérnöki szolgáltatások kiállító cégek és a szakmai látogatók.

"MachinePoint Engineering nyújt tanácsadási és mérnöki szolgáltatások, mint például az automatizálás, az üzem tervezése, az általános mérnöki szolgáltatások, új termékek fejlesztése a tejelő, italok és agrár élelmiszeripar. Találtunk ezt mutatják rendkívül kedvező köszönhetően egy csomó nagyon termékeny személyes találkozók különböző kapcsolatok ", mondja Pablo Rodriguez, MachinePoint Engineering igazgatója.

MachinePoint Engineering megoldások teljesen testreszabott és egyedi minden cég. Hisszük, hogy a gyártási folyamat egyik fő versenyelőnyét az innováció. Ez volt a fő téma ebben K-műsor 2016.

Mi lesz, az biztos, a K-Messe következő kiadás Trade Show 2019-ben!

További információ a K vállalati honlap: http://www.k-online.de

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba