A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Nagy sikere MachinePoint az NPE 2015!


This is not an official translate. Original version here

Ipari gépek az Egyesült Államokban az NPE tradeshow-nál
MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, a közelmúltban részt vett az NPE Műanyag mutatása 2015 között tartott március 23-március 27: Orlando, Florida, USA.

Háromévente megrendezésre kerülő, az NPE összehozza több mint 60 000 szakember és 2000 kiállító 120 ország. Ismét MachinePoint részt vesz a használt gép igény a műanyag és italok csomagolására szektor állvány S35149.

Miután vezető európai használt gépek szektorban az amerikai piacon egy nagy kihívás, hogy MachinePoint igyekszik folyamatosan elérni, köszönhetően a bővítési stratégia behatolni az amerikai piacon. Ez kiállításon kívül, hogy részt vegyen az észak-amerikai piac hozza a lehetőséget, hogy erősítsék a kapcsolatokat a többi amerikai. Annak ellenére, hogy a vezető a használt gépek online kereskedési fontos a személyes kapcsolat az ügyfelekkel, és az erre a célra szakkiállításokon elengedhetetlen. MachinePoint azt állítja, hogy közelebb legyenek az ügyfelek, hogy részt vegyen egy hatékonyabb igényeiket a használt gépek.

Öt napja alatt a tisztességes tartott, MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket az extrudálás, injekció, és az újrahasznosítás, a nyomtatás és műanyag flakonfúvó ágazatokban. MachinePoint mérnökök találkoznak az ő állvány számos ügyfél több mint 30 országban, hogy megvitassák a használt gépek igényeit és az egyedi lehetőségeket, első osztályú használt csomagológépek jelenleg jelen a világszerte gépek piacán.

MachinePoint irodái az amerikai kontinensen: Mexikó, Argentína, Egyesült Államok, Peru és Kolumbia.

Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a NPE 2015 hivatalos honlapján.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba