MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint az NPE 2015!  This is not an official translate. Original version here

  Ipari gépek az Egyesült Államokban az NPE tradeshow-nál


   MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, a közelmúltban részt vett az NPE Műanyag mutatása 2015 között tartott március 23-március 27: Orlando, Florida, USA.

  Háromévente megrendezésre kerülő, az NPE összehozza több mint 60 000 szakember és 2000 kiállító 120 ország. Ismét MachinePoint részt vesz a használt gép igény a műanyag és italok csomagolására szektor állvány S35149.

  Miután vezető európai használt gépek szektorban az amerikai piacon egy nagy kihívás, hogy MachinePoint igyekszik folyamatosan elérni, köszönhetően a bővítési stratégia behatolni az amerikai piacon. Ez kiállításon kívül, hogy részt vegyen az észak-amerikai piac hozza a lehetőséget, hogy erősítsék a kapcsolatokat a többi amerikai. Annak ellenére, hogy a vezető a használt gépek online kereskedési fontos a személyes kapcsolat az ügyfelekkel, és az erre a célra szakkiállításokon elengedhetetlen. MachinePoint azt állítja, hogy közelebb legyenek az ügyfelek, hogy részt vegyen egy hatékonyabb igényeiket a használt gépek.

  Öt napja alatt a tisztességes tartott, MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket az extrudálás, injekció, és az újrahasznosítás, a nyomtatás és műanyag flakonfúvó ágazatokban. MachinePoint mérnökök találkoznak az ő állvány számos ügyfél több mint 30 országban, hogy megvitassák a használt gépek igényeit és az egyedi lehetőségeket, első osztályú használt csomagológépek jelenleg jelen a világszerte gépek piacán.

  MachinePoint irodái az amerikai kontinensen: Mexikó, Argentína, Egyesült Államok, Peru és Kolumbia.

  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a NPE 2015 hivatalos honlapján.

  Vállalati videó