A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

Nagy sikere MachinePoint a PLASTINDIA 2015

- hírek

This is not an official translate. Original version here

Az olcsó európai műanyagok és italok használt gépeket indiai ázsiai piacokon
MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a PLASTINDIA 2015 között tartott február 05-10 Gandhinagar, Gujarat, India.

Háromévente megrendezésre kerülő, a Plastindia kiállítások megszerezte a termet egy hatalmas globális platform és lehetőség az indiai műanyag tömörítő több mint 150 000 üzleti látogatók és 2000 első osztályú kiállítója között 40 nemzet. Első alkalommal 2015-ben, MachinePoint részt vesz a használt gépek igény a műanyag szektor állvány B20 Hall 11.

India a földgömb legjövedelmezőbb üzleti cél egyre nagyobb a nap. India műanyag-feldolgozó ipar telepíteni több mint 180.000 gépek 2020 - a jelenlegi 110.000 -, hogy fedezi a virágzó igényeket.

"Láttuk a jó potenciál az indiai piacra, bár látni, mint egy nagyon kemény piac, ahol az üzletet. India még mindig, bár gyorsan növekszik, és ez kell, hogy legyen egy erős piaci számunkra a jövő ", mondta Martin Smith, a igazgatója italok Division jelen PLASTINDIA 2015.

A hat nap alatt a tisztességes tartott, MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket az extrudálás, injekció, és az újrahasznosítás, a nyomtatás és műanyag flakonfúvó ágazatokban. MachinePoint mérnökök találkoznak az ő állvány több mint 800 ügyfél több mint 22 országban, hogy megvitassák a használt gépek igényeit és az egyedi lehetőségeket, első osztályú használt csomagológépek jelenleg jelen a világszerte gépek piacán.

Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a PLASTINDIA 2015 hivatalos honlapján.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba