MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint a PLASTINDIA 2015  This is not an official translate. Original version here

  Az olcsó európai műanyagok és italok használt gépeket indiai ázsiai piacokon


   MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolás és ital gép, részt vett a PLASTINDIA 2015 között tartott február 05-10 Gandhinagar, Gujarat, India.

  Háromévente megrendezésre kerülő, a Plastindia kiállítások megszerezte a termet egy hatalmas globális platform és lehetőség az indiai műanyag tömörítő több mint 150 000 üzleti látogatók és 2000 első osztályú kiállítója között 40 nemzet. Első alkalommal 2015-ben, MachinePoint részt vesz a használt gépek igény a műanyag szektor állvány B20 Hall 11.

  India a földgömb legjövedelmezőbb üzleti cél egyre nagyobb a nap. India műanyag-feldolgozó ipar telepíteni több mint 180.000 gépek 2020 - a jelenlegi 110.000 -, hogy fedezi a virágzó igényeket.

  "Láttuk a jó potenciál az indiai piacra, bár látni, mint egy nagyon kemény piac, ahol az üzletet. India még mindig, bár gyorsan növekszik, és ez kell, hogy legyen egy erős piaci számunkra a jövő ", mondta Martin Smith, a igazgatója italok Division jelen PLASTINDIA 2015.

  A hat nap alatt a tisztességes tartott, MachinePoint bemutatta a legújabb használt gép lehetőségeket az extrudálás, injekció, és az újrahasznosítás, a nyomtatás és műanyag flakonfúvó ágazatokban. MachinePoint mérnökök találkoznak az ő állvány több mint 800 ügyfél több mint 22 országban, hogy megvitassák a használt gépek igényeit és az egyedi lehetőségeket, első osztályú használt csomagológépek jelenleg jelen a világszerte gépek piacán.

  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a PLASTINDIA 2015 hivatalos honlapján.

  Vállalati videó