MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Nagy sikere MachinePoint a PLASTPOL 2014  This is not an official translate. Original version here

  vásárolni és eladni használt gépeket Lengyelországban
  MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag gép, részt vett a 19. Nemzetközi Vásár Műanyag és Gumi Feldolgozó PLASTPOL, amely tartott május 27-30 Kielce, Lengyelország.

  Ez az egyik legfontosabb vásárokon Lengyelországban a műanyag és a csomagolóipar számára. Ebben az évben a show tört rekordok látogatók. Úgy tartják az egyik legfontosabb vásárok Európában a szektoron belül. Ebben az évben több mint 600 vállalat 30 országban szerte a világon, és több mint 17.000 látogató vett részt. A négy nap a vásár tartott MachinePoint érkezett állványon egy nagy beáramló látogatók. MP egy értékesítési iroda Lengyelországban két ember jelenleg részt az egyes ágazatokban. Benyomások voltak "szakítottunk ívet tekintve látogatók és az ügyfelek, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megerősítse a hűség ügyfeleink és találni újakat." César Rodríguez, MP Group vezérigazgatója úgy véli, "Lengyelország stratégiai piaca MP találni jó használt gépek és eladni őket. Mi már évek óta jelen van ezen a piacon több mint 10 éve, és ez megéri a fáradozás, a beruházás közelebb, hogy ügyfeleink és a lengyel piacon. "

  Továbbá, figyelembe véve az adatok a Szövetség Plastics Europe műanyagok, a kereslet nőtt az előző évhez képest több mint 3%, összesen 2,9 millió tonna. Ez az összeg 6,3% -a európai fogyasztás, ezért fontos a MachinePoint Használt gépek segítséget az ilyen eseményekre. Figyeljük meg, hogy Lengyelország a hatodik helyen a rangsorban a műanyaggyártás Európában csak országokban, mint Németország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország és az Egyesült Királyság; országokban, ahol MachinePoint Tanácsadók SL már jelen van.

  Emlékezz MachinePoint Használt gépek csoport tartozik MachinePoint csoport.

  További információkért keresse fel a PLASTPOL 2014 hivatalos honlapján.

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó