A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Nagy sikere MachinePoint a ProPak Asia 2016


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint szolgáltatások a Propak Ázsia területén - intelligens és megbízható forrás a használt gépekhez
MachinePoint Használt gépek, az európai vezető az értékesítés használt műanyag, csomagolása és ital gépek és MachinePoint Engineering, a leányvállalata MachinePoint Group nemrég részt vett a ProPak Asia 2016 megrendezésre június 15-18 Bangkokban, Thaiföldön.

ProPak Ázsia nőtte ki magát a "Must - részt" ipari esemény Ázsiában az élelmiszer-, ital- és gyógyszerészeti feldolgozó és csomagoló ágazatok. Szállítók a világ minden tájáról csatlakoznak ProPak Ázsiában, hogy megfeleljen a vásárlók Ázsia Ázsia gazdasági növekedés között, az élelmiszeripar és az ital gyártás piacokon folytatódik. Idén ProPak Asia 2016 kiadás bemutatott 1976 kiállító és 40.893 látogató összehozta mind a négy napon mutatják tartott.

"MachinePoint már sikeresen működik belül ázsiai régióban segíti a kis és nagy cégek megoldásokat találni a használt gépek követelmények ital, tej és csomagolás területén. Ezért tett értelme egy jelen ezen kiállításon. Van erősíteni a kapcsolatot a legfontosabb ázsiai ügyfelek, és csakúgy, tettünk az új kapcsolatok, új ígéretes ügyfeleket. ", Mondta vezérigazgatója MachinePoint csoport. MachinePoint mérnökök egyetértenek a nagy sikert eredményezett számos látogató standunkon csarnok 101 állvány C44.

A vásár ideje alatt MachinePoint bemutatta a legújabb használt gépek lehetőségeket italok és tejtermékek csomagolása számára. Segít ösztönözni a már növekvő ázsiai piacon, MachinePoint Engineering kellékek berendezések, komplett üzemek és megoldásokat javasolunk az agrár-élelmiszer, ital-és tejipar.

Emlékezz MachinePoint Használt gépek és MachinePoint Engineering tartoznak MachinePoint csoport.

További információkért keresse fel a Propak Asia 2016 hivatalos honlapján.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba