Útmutató berendezések finanszírozása


This is not an official translate. Original version here

Pénzügyi segítség ipari gépekhez vásárlók és eladók számára
Mind a vevők és az eladók készpénzre van szüksége, hogy lendületet saját üzleti terveiket. Vevők pénzügyi eszközökre van szükségük, hogy megvásárolja és üzembe gépek mivel a gyártóknak kell a pénzügyi segíthet legyőzni a tőke költségvetési megszorítások miatt.
A gépet vásárlók, hogy kíván vásárolni használt gépeket gyakran talál ez egy kicsit nehéz megszerezni pénzügyeit, még ha a kifejezések nem a legjobb, hogy lehetett volna nyert. A maradék értékét a használt gép úgy dönt, akkor esélye megszerzésének pénzügyi segítségre. Ismét az a kérdés merül fel a finanszírozás mellett más megfontolások merülnek fel, amikor egy ilyen üzleti döntés, hogy nekem készült. Ezek közé tartozik megnézni a gép első kézből, megvitatása szállítási és tranzakciós eljárások, stb

Tekintettel arra, hogy a használt gépek piaca globális, és meglehetősen decentralizált egyet, hogy akkor nehéz folyamatosan kell keressük a használt berendezések a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Itt is részesül a szakértelem és tapasztalat a társaság, mint a Machine pont, amely nem csak ki, hogy a legjobb használt gépek közül, hanem a vásárlás finanszírozására. A társaság irodái, amely a globális használt gépek kereskedelme. Nem sok játékos a használt berendezések piacán, hogy ajánlatát a létesítmény a finanszírozás.

Machine Point biztosítja anyagi segítséget a nemzetközi gép vevők és az eladók. A cég faragott híres, hogy a legnagyobb európai kereskedő a használt gép műanyag, csomagolás, és az F & B Vevők használt gépek kereső finanszírozására az európai bankok gyakran előnyt, mert a jobb árakat kínálnak, mint a bankok más országokban. Machine Point kihasználja az ipar ismeretek és partnerségek kialakítását a helyi és a nemzetközi bankokat, hogy dolgozzon ki személyre szabott finanszírozási megoldásokat egy adott üzleti.

Értékelje a finanszírozási lehetőségek. Ezek függ távú kölcsön, hitel összegét, a rövid távú üzleti tervek, a hosszú távú üzleti célok, valamint készpénz rendelkezésre állását. A gép pont lehet felfedezni eszköz finanszírozási lehetőségek, mint például lízing, bérlet, részletre vétel, szerződéskötés, stb jelenléte Machine pont közre a végrehajtó a pénzügyi ajánlat olyan előny, mert pozícionálja magát a közös kapcsolat a felek között, hogy magukban foglalhatják az eladó, vevő, bank, és még könyvvizsgálók.

Mivel a maradványértéke, hogy a gép vásárolt kulcsfontosságú tényező értéke, a vevők meg kell találniuk az egyensúlyt a pénzügyi költsége a gépek és az értéket hoz az üzlet. Machine Point értékeli használt gépek és megérkezik a legjobb áron tisztességes egyaránt eladó és a vevő. A forte kínál finanszírozási magas maradványérték gép azt jelenti, alacsony havi részletekben a vevő és a kisebb kockázat a bank számára. Forgalmazók a piacon érhető el értékes cash flow dolgozó Machine Point pénzügyminiszter.


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba