MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Útmutató berendezések finanszírozása  This is not an official translate. Original version here

  Pénzügyi segítség ipari gépekhez vásárlók és eladók számára
  Mind a vevők és az eladók készpénzre van szüksége, hogy lendületet saját üzleti terveiket. Vevők pénzügyi eszközökre van szükségük, hogy megvásárolja és üzembe gépek mivel a gyártóknak kell a pénzügyi segíthet legyőzni a tőke költségvetési megszorítások miatt.
  A gépet vásárlók, hogy kíván vásárolni használt gépeket gyakran talál ez egy kicsit nehéz megszerezni pénzügyeit, még ha a kifejezések nem a legjobb, hogy lehetett volna nyert. A maradék értékét a használt gép úgy dönt, akkor esélye megszerzésének pénzügyi segítségre. Ismét az a kérdés merül fel a finanszírozás mellett más megfontolások merülnek fel, amikor egy ilyen üzleti döntés, hogy nekem készült. Ezek közé tartozik megnézni a gép első kézből, megvitatása szállítási és tranzakciós eljárások, stb

  Tekintettel arra, hogy a használt gépek piaca globális, és meglehetősen decentralizált egyet, hogy akkor nehéz folyamatosan kell keressük a használt berendezések a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Itt is részesül a szakértelem és tapasztalat a társaság, mint a Machine pont, amely nem csak ki, hogy a legjobb használt gépek közül, hanem a vásárlás finanszírozására. A társaság irodái, amely a globális használt gépek kereskedelme. Nem sok játékos a használt berendezések piacán, hogy ajánlatát a létesítmény a finanszírozás.

  Machine Point biztosítja anyagi segítséget a nemzetközi gép vevők és az eladók. A cég faragott híres, hogy a legnagyobb európai kereskedő a használt gép műanyag, csomagolás, és az F & B Vevők használt gépek kereső finanszírozására az európai bankok gyakran előnyt, mert a jobb árakat kínálnak, mint a bankok más országokban. Machine Point kihasználja az ipar ismeretek és partnerségek kialakítását a helyi és a nemzetközi bankokat, hogy dolgozzon ki személyre szabott finanszírozási megoldásokat egy adott üzleti.

  Értékelje a finanszírozási lehetőségek. Ezek függ távú kölcsön, hitel összegét, a rövid távú üzleti tervek, a hosszú távú üzleti célok, valamint készpénz rendelkezésre állását. A gép pont lehet felfedezni eszköz finanszírozási lehetőségek, mint például lízing, bérlet, részletre vétel, szerződéskötés, stb jelenléte Machine pont közre a végrehajtó a pénzügyi ajánlat olyan előny, mert pozícionálja magát a közös kapcsolat a felek között, hogy magukban foglalhatják az eladó, vevő, bank, és még könyvvizsgálók.

  Mivel a maradványértéke, hogy a gép vásárolt kulcsfontosságú tényező értéke, a vevők meg kell találniuk az egyensúlyt a pénzügyi költsége a gépek és az értéket hoz az üzlet. Machine Point értékeli használt gépek és megérkezik a legjobb áron tisztességes egyaránt eladó és a vevő. A forte kínál finanszírozási magas maradványérték gép azt jelenti, alacsony havi részletekben a vevő és a kisebb kockázat a bank számára. Forgalmazók a piacon érhető el értékes cash flow dolgozó Machine Point pénzügyminiszter.


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó