A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Nagy a kereslet az ital és élelmiszer-feldolgozó vonalak a feltörekvő piacok az elkövetkező évtizedben


This is not an official translate. Original version here

Az európai technológiai megoldások az italok és agro-élelmiszeripar számára a feltörekvő piacokon
A fejlesztés a feltörekvő gazdaságok Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában növekednek az új középkategóriás, ami igényes egyre több élelmiszer-és italgyártó feldolgozott termékek ezeken a piacokon. Kétszámjegyű növekedés várható a következő évtizedben az élelmiszer és ital feldolgozott termékek egyes feltörekvő gazdaságokban. A kereslet egyre nagyobb a gépsorokat, és gyárakat építenek a helyi piacokon.


A gép gyártási iparnak szembe kell néznie az új igények az elkövetkező évtizedben. Ezek az új piacok jönnek létre egy nagy részét a kereslet, ami nagyon árérzékeny. Olcsóbb berendezések szolgálják a helyi piacokon lesz szükség. Másrészt nagyobb a kereslet a jó minőségű, tiszta és energiatakarékos gépeket fog származni az érettebb piacokon.

MachinePoint Engineering leányvállalata MachinePoint csoport, amely a kkv-k teljes gépek és berendezések megoldások italok és agrár élelmiszeripari egy nagyon jó ár-érték köszönhetően egy olyan egyedülálló üzleti modellt. Képesek kombinálni új és használt gépek projektjeik teszi a rendkívül versenyképes miatt a kapacitás össze használt top márkák nagyon vonzó áron. MachinePoint Élelmiszer Technologies már tapasztalt a valóság ennek az új keresletet.

Cesar Rodriguez, MachinePoint Group vezérigazgatója azt mondja: "Látjuk, hogy feltörekvő gazdaságok nagy aktivitás, és a befektetések tervek iparág ellenére a jelenlegi globális válság. Tisztában vagyunk azzal, hogy hány ország van, és folyamatosan növekszik több mint a következő években, haladva a mezőgazdasági alapú struktúra egy ipari struktúrát az élelmiszeriparban.

Termékünk kínál komplett vonalak és növények volt nagy elfogadása körében kis-és közepes vállalatok szeretnének létrehozni új termelési létesítmények és berendezések. Mi észre, hogy van különbség a kereslet ezek a gazdaságok, és a kereslet megtapasztaljuk a fejlettebb gazdaságokban.

Már a kezdet kezdetén a kereslet sokkal nagyobb, hogy 90%-a kereslet már a mi berendezéseket a feltörekvő gazdaságok. A legtöbb cég kis és közepes méretű, és keresnek új vonalak vagy növelnie kell a jelenlegi kapacitás, vagy kezdeni, új termékekkel. Tehát azt látjuk, mind a trendek nő a kapacitás és nőtt a termék diverzifikáció.

Egy másik trend is érzékeljük, hogy a vállalkozások feljebb az értéklánc. A vállalkozók, a mezőgazdasági ágazat szeretnék bővíteni üzleti feldolgozása révén a termékek saját, nem csak eladták őket friss. Például sok gyümölcsöt termelők szeretnék kezdeni feldolgozása a friss termékek más hozzáadott értékű termékek, mint a gyümölcslevek, paszták, stb tejtermelők keres kezdeni a tejfeldolgozó vonal, stb vállalkozók a feldolgozóiparban kezdik diverzifikálják a termékeiket kezdeni szolgáló piaci rések. Példaként különböző tejitalok, többféle gyümölcslevek, joghurtok, stb

Egyes vállalatok árérzékeny, de ők is azzal a ténnyel, hogy a hatékony feldolgozó vonal jelent versenyelőnyt az üzleti, és több, mint keresi az olcsó lehetőségeket a célja, hogy megoldást találjanak a megfelelő áron minőségi kapcsolatot.

Amikor választani a szolgáltató számára új vállalkozás, úgy érezzük, a vállalatok keres egy üzleti partner vagy rokon, hogy segítsen nekik végig az egész projekt, több mint egy beszállító. Ezek a kereslet a cég, amely biztosíthatja számukra szerves megoldást, ahelyett, hogy csak vásárol a berendezés. Az integrált értjük a válogatás ki a polgári jogszabályok, az energetikai megoldások, adó-és jogszabályokat kérdések, stb Egy cég, amely vállalják, hogy a végeredmény az így működnek a dolgok, és velük együtt az egész folyamat a folyamat meghatározása a végső képzése a munkaerő. Ezek a kereslet egyre inkább kulcsrakész megoldásokat.

A helyes meghatározás a gyártási folyamat kulcsfontosságú része a projektnek, a hatékony folyamatot a megfelelő felszereléssel vezet a versenyelőny. Ez nem csupán a vételi eszközök, hanem egy üzleti partner, amely kíséri az ügyfelek teljes hosszában a projekt megvalósítása iránt testreszabott megoldást.

Emellett néhány helyen támadja a hozzáférés, az energia és a rendelkezésre álló egyéb közművek. Szükséges, hogy a csapat több képzett különböző kérdésekben, mint az energiatermelés, vízkezelés, mélyépítés, hűtő, akklimatizáció, stb Ahhoz, hogy ezt az egy cég kell, hogy érjen egy multidiszciplináris team házon belüli, vagy egy megbízható hálózati partnerek. Miután egyedülálló partnere az egész projektet hoz a hatékonyság, mint minden fut szerint ugyanazok a szabályok és projekt menedzsment.
Ha veszel gép az egyik oldalon, kap egy mérnöki cég, hogy integrálja őket, kap egy másik cég székhelye közművek, stb felelősséget hígítani kell, és az ügyfélnek meg kell tenni magát a munkát a termékmenedzsment, hogy garantálja a integrációja a különböző vállalatok és feladatok. Az ügyfelek ezt, amikor már megfelelő szakértelemmel magukat, és az idő. Ellenkező esetben delegáló e felelősség rá egy cég, amely megbízható pénzügyi háttérrel és a szerződés kiköti kötelezettségek, kevésbé kockázatos, mint megbízó, hogy a munkavállaló vagy egyéni tanácsadó.

Amikor beszélünk, a földrajzi területek, Észak-Afrika bizonyult a legaktívabbnak piacon eddig. Továbbá azért, mert nagyon közel a központ és a mérnöki központot, és mi már régebben ezen a területen. Latin-Amerika következik, hogy elhelyezett Spanyolországban fontos előnye, hogy hozzáférést a piacra Európában. Ezután Ázsiában van egy iroda Indiában, ezeket a piacokat, hogy van egy hosszú távú terv, a távolságok és a szállítási költségek az európai teszik nehezebb bejutni.

Európai technológiai értékelik, és ez magával hozza a hírnevét szinonimája a garancia és a megbízhatóság. MachinePoint Élelmiszer Technologies gyártja a partnerünk feldolgozó berendezéssel, amely megfelel az összes európai és amerikai előírásoknak.

Egyedülálló ajánlat az ügyfelek a mi képességéről használt gépek a folyamatokat, ahol a drágább és technológiailag fejlett gépek rendszerint szükség, mint például a töltőgépek, ahol tudunk integrálni, például használt Tetrapak Töltőgépek. Ez jelentősen csökkenti a költségek a projekt, miközben elérése csúcstechnológia gépek. Mi engedheti meg magának, hogy ezt köszönhetően testvérvállalata MachinePoint Használt gépek, vezető a használt gépek az üzleti az elmúlt évtizedben. This experience a használt piac lehetővé teszi us megtenni a kockázatok incorporating these gépek a mi projekteket, valamint minőségi és reliable megoldások csökkentett költségek, mivel képesek megfelelni a magasabb industrial standards csökkentett initial befektetés. "

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba