A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Hogyan vásároljunk használt gépek


This is not an official translate. Original version here

tényezőt kell figyelembe venni, ha a vásárlás használt felszerelések

A piac a használt ipari berendezések egy nagyot, sok eladók odakinn, mert van, hogy rendkívül töredezett. Az elmúlt két évtizedben a vállalatok már az Internet felhasználása, amelynek célja, hogy koncentrálni az alkalmazott eszközök kereslet és a kínálat. Azonban a piac még mindig nagyon tagolt, sok üzleti történik off line és a helyi jelenlét a piacon off line támogatás kulcsa eléri a legjobb gépek és biztonságos tranzakciókat.

Még ha beszélünk használt felszerelések költségei magasak, és van egy jelentős beruházás. Bármilyen vásárlási döntést kell tenni óvatosan. Használt gépek vevők különböző profilok cégektől költségkeret által korlátozott, hogy a vállalatok által korlátozott ideig. Használt gép egy módja annak, hogy vásárolni jó márkák elérhető áron, és azt is lehetővé teszi a vállalatok számára a hozzáférés gép nélkül várakozási időt.

Itt azok a tényezők, melyeket érdemes figyelembe venni, ha a vásárlás használt felszerelések.

1. Határozza meg jól az Ön igényei - Meg kell, hogy egy világos elképzelése, hogy mit szeretne vásárolni. A korábbi ismeretek a márka vásárol előnyt, különösen, ha van egy házban csapat szakosodott, hogy a márka. Ha nem biztos a legjobb gépet, amely megfelel az igényeinek, akkor egy új jövevény az ipar vagy a módosítani kívánt márkák, keresik a megfelelő szakmai tanácsot. Használt kereskedők általában van egy jó ismerete a különböző márkák és modellek, mivel foglalkozik nem csak a legújabb fejlesztéseket, de ismeri a teljesítmény a régi modellek, a rendelkezésre álló tartalék alkatrészeket a piacon, és mit lehetne venni egy jó befektetés.

2. A költségvetés - A költségkeret szabja sok mindent, beleértve a márka és a pontos típustól, hogy megvásárolhatja, valamint a gépek kora és állapota. Meg kell, hogy egyértelmű szakítás kapcsolatos költségek a vásárlási döntést. Ezek közé tartozik a költségek további területre van szükség, ha szükséges; szállításának költsége a gép a gyári; csalfa és összeszerelése gépek; a frissítéseket érdemes a gépen. A legtöbb alkalommal van egyértelmű összefüggés van az ár, a gépek állapota és a márka. Ha azt tervezi, kapok egy alku van, hogy legyen rugalmas az idődet, és gyorsan, ha megjelenik. Azonban a legtöbb gép értékesítés egy piaci ár határozza meg a kereslet és kínálat, valamint az ár által az eladó, hogy is lehetne meghatározni értékcsökkenés.

3. Az időzítés - időzítés kulcsfontosságú a használt gépek piacán. Ha megtalálja, amit keres, mozogni gyors, mint a gépek egyedi, és bizonyos márkák és modellek lehetőségek korlátozottak. Szintén kevésbé nyomás van az idő a több esélye van, hogy megtalálja egy alku. Ennek ellenére, tudatában kell lennie, hogy az egyes géptípusok olcsón nehéz találni a kereslet gyakran meghaladja a kínálatot, és elillan gyorsan.

4. Elérése jobb gép és több gép egy használt felszerelések kereskedő - globális jellege ez az üzlet, ez nem lehetséges, a vevő tudni, hogy a legjobb ajánlatokat odakinn a költségek szempontjából és a minőség. Ez az, ahol irodák jönnek. Egy jó közvetítői vállalkozás képes lesz, hogy jelen van több lehetőség, és segít kiválasztani a legjobb használt gépek az Ön igényeinek. Keresztül a szakmai használt felszerelések cég akkor hozzáférhet a gép, hogy nem tudta megtalálni a saját.

5. Szemrevételezése - fontos ez a szempont nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az internet tette a kommunikációt egyszerű és az online üzleti vált a norma, de fizikailag ellenőrzésekor gép erősen ajánlott. Használt gépek általában nem garanciális. Meg kell tudni, hogy milyen mértékben felújítási és kap egy ötletet az aktuális állapot a gép. Meg kell ragaszkodni a próbaüzem, és tartsa a szemét és a fülét nyitva árulkodó jeleit gép egészségkárosodás, mint a szokatlan rezgések vagy zajok. Megtudni karbantartási nyilvántartás és vigyázz romlását. Látogatás a gép eredeti gyári hozzáférést biztosít a legfontosabb információkat, mint látni, hogy milyen típusú gyár már dolgozik, találkozó a csapat futott, és a tanulás jobb működése. Másik lehetőség, hogy kérjen szakmai értékelését végzi a márka technikusok. MachinePoint személyesen kíséri a vásárlók, hogy ellenőrizze a gép, és segít nekik végigmenni egy ellenőrző pontok listáját, ha szükséges.

6. Kiszámítja az összes végső költségek - Emlékezzenek bontás, mozgó és telepítési költségeket, valamint a frissítéseket érdemes csinálni, hogy a gépre. Néha ezek a költségek jelentősen befolyásolja a végső ár a tranzakció.

7. A munka a cég, hogy az Ön számára minden szükséges szolgáltatás - Munka használt felszerelések kereskedő, ezeket a szolgáltatásokat fogja menteni egy csomó időt és felesleges kockázatot. Ne becsülje alá a jelentőségét bontási, csomagolás és rakodás a gép rendesen. A helyes működését a gép függ, hogy minden egyes ilyen fázisban történik-e. Szüksége van egy cég, hogy segítsen ebben, mivel valószínuleg nem lesz ilyen típusú kapcsolatok az országban, ahol a mosógép van. Továbbá, válasszon egy használt felszerelések szolgáltató tapasztalatok során nemzetközi felszerelések szállítás. Például MachinePoint sajátos használt felszerelések biztosítás, akkor nem lehet tudni, hogy egyedül, és hogy a közlekedési vállalatok általában nem nyújtanak.

8. Get mindent papíron - Ez egy nagyon fontos lépés vásárol használt gépek. Kap mindent írt, beleértve az első hivatalos idézet, a részleteket a gépek, a kísérő tartozékok, szállítási feltételek, fizetési mód, mértéke vevő felelősség, eladó felelősség, stb Ez segít elkerülni a szükségtelen zavart a jövőben.

Összefoglalva, azt lehet mondani, hogy a sikeres vásárlást használt felszerelések igényel átvilágítást a vevőtől. Partnerség egy jó bróker, amely ismeri a belső működését az üzleti lehet felbecsülhetetlen hozzáadott értéket az Ön számára.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba