MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Hogyan vásároljunk használt gépek  This is not an official translate. Original version here

  A piac a használt ipari berendezések egy nagyot, sok eladó odakinn. Minden vásárlási döntés tekintetében használt gépek meg kell tenni figyelembe véve a sok mindent, mert még a másodlagos piacon a gépek, a költségek magasak, és a gyártás egy jelentős beruházás.

  Itt azok a tényezők, hogy érdemes, ha a vásárlás használt gépek -

  1. Ön igényei - Meg kell, hogy a világos elképzelése, mit szeretne vásárolni, és hogyan fog hozzáadott értéket te dolgod. Ez maga után vonja ismerve a folyamatot áramlást a gyártási bázis, és a fennmaradó hasznos élettartama a berendezés.

  2. A költségvetés - A költségvetés szabja meg sok mindent, beleértve a márka és a pontos modell típus, amit lehet vásárolni. Be kell, hogy egyértelmű szakítás a kapcsolódó költségek a vásárlási döntést. Ezek közé tartozik a költségek további lemezterület szükséges, ha szükséges; szállításának költségét a gépek a gyári, képmutató és újra összeszerelése a gép-, költség-gépek és a különböző vámok, stb

  3. Partnerség a megfelelő emberek - tekintettel a globális jellegét ez az üzlet, ez nem lehetséges, a vevő, hogy az tudja, mi a legjobb ajánlatok odakint a költségek szempontjából és a minőség. Ez az, ahol ügynökök jön, egy jó ügynöki vállalkozás képes lesz arra, hogy Ön több lehetőséget, és segítenek kiválasztani a legjobb használt gép az Ön igényeinek.

  4. Szemrevételezés - fontos ezt a szempontot nem lehet eléggé hangsúlyozni, az internet tette a kommunikációt, és könnyen lehet magatartása sok az üzleti kommunikációs online, de nincs alternatívája, hogy fizikailag ellenőrzésre a gépet fogsz vásárolni. Használt gépet általában nem indokolt, tudnia kell, amennyiben a felújítás, és kap egy ötletet az aktuális állapot a gép. Meg kell ragaszkodnia a teszthez, és tartsa be a szemed és a füled nyitva árulkodó nyomok a gép a rossz egészségi, mint a szokatlan rezgés vagy zaj. Ismerje meg az állam a karbantartási és tartsd nyitva a szemed a kopott alkatrészek.

  5. Vásárok - a vállalkozások számára, hogy kicsi vagy nagy, óriási hasznát veheti a rendszeresen látogatják használt gépek kereskedelmi vásárokon, mint a legnagyobb vásár Európában meg kell kezdeni április 21-én, egy pár nap múlva. Tanulás megszerzett és kapcsolatai az ilyen vásárokon gyakran rendkívül értékesek lehetnek, ha nem kap meg ahhoz, hogy vásárlási kapcsolatos döntések.

  6. Tárgyalás - A fizikai megfigyelését a gép felhatalmazza, hogy tárgyaljon az eladó vagy a közvetítő. Ne habozzon, hogy nevét egy árat, hogy úgy érzi, igazságos a gépre. Próbáld ki, és kap kedvező szállítási feltételek, például ingyenes a webhely, szállítást, hogy az eladó viseli, stb

  7. Get mindent papíron - Ez egy nagyon fontos lépés vásárolni használt gépeket. Hogy mindent a rekord, az első hivatalos ajánlatot, a részleteket a gépek, a kísérő kiegészítők, szállítási feltételek, fizetési mód, amennyiben a vevő felelősség, eladó felelősség, stb

  Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a sikeres vásárlása használt gépek kellő gondosságot megkövetelő a vevőtől, a jó partneri közvetítő, amely ismeri a belső működését az üzleti lehet nagy segítség.

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó