Hogyan vásároljunk használt gépek


This is not an official translate. Original version here

A piac a használt ipari berendezések egy nagyot, sok eladó odakinn. Minden vásárlási döntés tekintetében használt gépek meg kell tenni figyelembe véve a sok mindent, mert még a másodlagos piacon a gépek, a költségek magasak, és a gyártás egy jelentős beruházás.

Itt azok a tényezők, hogy érdemes, ha a vásárlás használt gépek -

1. Ön igényei - Meg kell, hogy a világos elképzelése, mit szeretne vásárolni, és hogyan fog hozzáadott értéket te dolgod. Ez maga után vonja ismerve a folyamatot áramlást a gyártási bázis, és a fennmaradó hasznos élettartama a berendezés.

2. A költségvetés - A költségvetés szabja meg sok mindent, beleértve a márka és a pontos modell típus, amit lehet vásárolni. Be kell, hogy egyértelmű szakítás a kapcsolódó költségek a vásárlási döntést. Ezek közé tartozik a költségek további lemezterület szükséges, ha szükséges; szállításának költségét a gépek a gyári, képmutató és újra összeszerelése a gép-, költség-gépek és a különböző vámok, stb

3. Partnerség a megfelelő emberek - tekintettel a globális jellegét ez az üzlet, ez nem lehetséges, a vevő, hogy az tudja, mi a legjobb ajánlatok odakint a költségek szempontjából és a minőség. Ez az, ahol ügynökök jön, egy jó ügynöki vállalkozás képes lesz arra, hogy Ön több lehetőséget, és segítenek kiválasztani a legjobb használt gép az Ön igényeinek.

4. Szemrevételezés - fontos ezt a szempontot nem lehet eléggé hangsúlyozni, az internet tette a kommunikációt, és könnyen lehet magatartása sok az üzleti kommunikációs online, de nincs alternatívája, hogy fizikailag ellenőrzésre a gépet fogsz vásárolni. Használt gépet általában nem indokolt, tudnia kell, amennyiben a felújítás, és kap egy ötletet az aktuális állapot a gép. Meg kell ragaszkodnia a teszthez, és tartsa be a szemed és a füled nyitva árulkodó nyomok a gép a rossz egészségi, mint a szokatlan rezgés vagy zaj. Ismerje meg az állam a karbantartási és tartsd nyitva a szemed a kopott alkatrészek.

5. Vásárok - a vállalkozások számára, hogy kicsi vagy nagy, óriási hasznát veheti a rendszeresen látogatják használt gépek kereskedelmi vásárokon, mint a legnagyobb vásár Európában meg kell kezdeni április 21-én, egy pár nap múlva. Tanulás megszerzett és kapcsolatai az ilyen vásárokon gyakran rendkívül értékesek lehetnek, ha nem kap meg ahhoz, hogy vásárlási kapcsolatos döntések.

6. Tárgyalás - A fizikai megfigyelését a gép felhatalmazza, hogy tárgyaljon az eladó vagy a közvetítő. Ne habozzon, hogy nevét egy árat, hogy úgy érzi, igazságos a gépre. Próbáld ki, és kap kedvező szállítási feltételek, például ingyenes a webhely, szállítást, hogy az eladó viseli, stb

7. Get mindent papíron - Ez egy nagyon fontos lépés vásárolni használt gépeket. Hogy mindent a rekord, az első hivatalos ajánlatot, a részleteket a gépek, a kísérő kiegészítők, szállítási feltételek, fizetési mód, amennyiben a vevő felelősség, eladó felelősség, stb

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a sikeres vásárlása használt gépek kellő gondosságot megkövetelő a vevőtől, a jó partneri közvetítő, amely ismeri a belső működését az üzleti lehet nagy segítség.

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba