Hogyan válasszuk ki a megfelelő gépi márkát és modellt a projekthez


This is not an official translate. Original version here

Illig hőformázó gépek
A MachinePoint-hez csatlakozó ügyfelek magas aránya egy adott márkát és modellt igényel. Ezek elsősorban használt gépek vásárlói, akik már évek óta üzleti tevékenységet folytatnak, és nagy gépismerettel rendelkeznek; vagy olyan vállalkozók, akik egyszerűen megújítják vonalukat ismert márkákkal és modellekkel. Azonban a vásárlók jelentős hányada új projekteket indít vagy szokásos márkáját szeretné megváltoztatni. A különböző márkák és modellek ismereteinek hiánya rossz beruházásokhoz vezethet. A helyes tanácsadás a különbségtétel a jó vagy rossz befektetés között.

Gépek vásárlásakor különböző modellek és gyártók találhatók. Ez az ajánlat még szélesebb a használt gépek piacán, ahol az azonos márkákból származó, az utóbbi 20 évben gyártott különböző modellek egybeesnek. A legrégebbi és a legmakasztásabb modellek között megtalálható; a legkorszerűbb technológiákkal.

A legmegfelelőbb gépek kiválasztásához minden egyes projekt esetében figyelembe kell venni a végterméket, a gyártási profilt, a költségvetést és a jelenlegi és jövőbeni termelési kapacitást. Továbbá elkerülve a túlméretezést vagy a gép nyereségességének hibás kiszámítását.
A MachinePoint szakemberei elemzik az egyes ügyfeleket és projekteket, hogy egyes modelleket és márkákat ajánlanak fel másokkal szemben. Ez a kiterjedt berendezések ismerete a legfejlettebb és legrégebbi modellekben igen értékes.

A legfejlettebb technológia nem mindig a legjobb. A termék pozicionálási stratégiáját és a fogyasztói piaci várakozásokat figyelembe kell venni. A leginnovatívabb gépek nagyobb műszaki szakember képesítést és nagyobb képzést igényelnek. Ezek több elektronika és kevesebb mechanika. A helyes technikai segítségnyújtáshoz helyi berendezésekre van szükség. A területen belül olyan mechanikusoknak kell lenniük, akik egyszerűen és gazdaságosan képesek a gép javítására és karbantartására.

Továbbá minden piacnak több szabványos és elfogadottabb modellje van. Az egyes márkák koncentrációja a piacon számos előnyhöz juttatja az iparosokat, egy ilyen rendelkezésre álló munkaerőt és technikusokat a gépek és a karbantartás területén szerzett helyi műszaki szolgálatok irányításához. A fejlettebb vagy kevésbé ismert modellek kiválasztása a helyi piacon nagyobb kockázatot jelent a befektető számára, bár differenciálódási tényezőt is jelenthet. Ezt az elemzést és kutatást az adott modell vagy márka meghozatala előtt meg kell tenni.

A földrajzi piacok bizonyos típusok és márkák iránti keresletben különböznek. Például: extrudálás-fröccsöntő gépekhez a MachinePoint a feltörekvő afrikai gazdaságokban elsősorban az 1990-es években nagyon egyszerű gépeket árul, amelyek egyrétegű, hidraulikus hajtású, a legtöbb folyadékot tároló palackokat állítanak elő egyszerű karbantartás és alapszabályozás mellett. Összehasonlítva egy többrétegű koextruder fúvógépgel, amely bonyolultabb az alkalmazkodáshoz és egy olyan termékhez, amely jobban behatol a fejlett gazdaságokban.

Végül a rendelkezésre állás kulcsfontosságú a használt piacon. Néhány gép típust és modellt értékesítenek mielőtt elindulna a weboldalunkon, mert a kereslet meghaladja a kínálatot. Ez például viszonylag új, jól ismert, három rétegű, 1800-as széles rétegű koextrúziós fólia, valamint az UA100 és az UA155 Illig hőformázó gépeken.

A gépek megfelelő gyártmányának és modelljének kiválasztásakor figyelembe veendő tényezők:

1. Jelenlegi és jövőbeni termelési igények előrejelzése
2. Határozza meg a végtermék gyártási igényeit
3. A kutatók munkaerő-rendelkezésre állása a helyi piacon és a létesítményben, hogy felkészítse őket a felszerelés igényeire
4. Helyi műszaki szolgáltatások rendelkezésre állása a gép javításához és karbantartásához

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba