MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Indiában a kereslet a használt gépek  This is not an official translate. Original version here

  Eladás a műanyag és italok használt gépek MachinePoint India
  ... Azt mondja Cesar Rodriguez, alapítója és ügyvezető partnere, Machine Point Consultants SL - egy nemzetközi kereskedelmi vállalat, amely bevonja szakosodott szakemberek értékesítési használt gépekre a műanyag-ágazatban. Meg központi szakértelemmel gép filmben extrúziós és konvertáló, extrudált csövek, csövek és profilok, valamint a hőformázás termékek, többek között. Ebben az exkluzív e-interjú Sarita Kutty, Rodriguez felvázolja az uralkodó forgatókönyv a használt gépek piacán az Indiából és a probléma összetettségét, a használt gépek ügyletek.

  Alakulásáról az indiai műanyag-feldolgozás ágazatban ...
  India már az útjába lett az ötödik legnagyobb fogyasztói piaca a világon 2025-ig. A prognózis szerint a teljes indiai fogyasztói kiadások megközelítőleg $ 1770000000000 2025-ig.
  Beszélő műanyagból kifejezetten India a lehetősége, hogy az export-hub a feldolgozott műanyag áruk, elsősorban az alacsony gyártási költségek. Jelentések azt mutatják, hogy az export késztermékek indiai elérheti 200000000000 $ 2012-ig felül a becsült piaci 300 dollár milliárd euró. Ez az egyszerű oka annak, hogy sok a külföldi játékos, beleértve minket is szívesen fektet be az indiai piacra. Továbbá, sok közös vállalatok várhatóan sor kerül az indiai műanyag-feldolgozó ágazatban.

  A trendekre vonatkozó használt gép műanyag-feldolgozó Indiában, szemben szemben az európai piacokon ...
  A kereslet a használt gépek Indiában csaknem megkétszereződött 2008-2009. Ugyancsak a negyedik legnagyobb országa szempontjából kereslet a használt gépek. Ez miatt India egy nagyon fontos piac MachinePoint, mint tanúi voltunk egy csomó iránti kereslet az európai használt gép van.
  Azonban a "használt" nem mindig foglalkoztatott a helyes irányt. Valójában a legtöbb feldolgozók társult a kifejezés gép olcsó gép, mivel ez nem mindig igaz. Továbbá azt is megfigyelték, hogy szinte minden processzor a vár a lehetőségeket a vásárlás olcsóbb használt gépek, de ritkán olyan sürgős megvenni. Ennek eredménye a megnövekedett kereslet, de a sorrend konverziós ráta igen alacsony a régióban.
  Éppen ellenkezőleg, az európai régiókban, az átváltási arány jóval magasabb, sőt, a gépek számát eladott háromszor magasabb. Ez azért van, mert amikor az európai feldolgozók keresni egy adott gép hajlamosak, hogy véglegesítsék az üzlet rövid idő alatt, míg indiai feldolgozók hogy egy nagyon hosszú ideig, amikor kiválaszt egy gépet, amely megfelel a folyamatot, és azt is, miközben a tárgyalási ár tényező.
  Továbbá, az indiai feldolgozók nem találja használt gépek Európában készült költség-hatékony - inkább a kisebb gépek - például a szállítás költségét, mindig növeli az árat a gép.
  Azonban, amikor a felvásárlási összetett és nagyobb gépek, az európai technológiai nem tesz különbséget, és a szállítási költségek is úgy tűnik, hogy elhanyagolható.

  MachinePoint stratégiája, hogy érintse meg ezeket a lehetőségeket ...
  Azt tervezi, hogy erősítsük jelenlétünket Indiában az elkövetkező években. Mivel pénzügyileg stabil is sokat segített nekünk, vegyenek részt a nagy projekteket. Különben is, mi is pénzügyi támogatást nyújtanak a vevőknek. A bankok a pénzügyi tie-up a legtöbb államosított bankok Indiában, és ez segíti a kiterjesztése minden segítséget, ha szükséges, a helyi vásárlók. Sőt, az ajánlat csak a jó minőségű gépeket, hogy el lehet adni anélkül, hogy bármiféle felújítást vagy azonnali figyelmet a funkcionális részei a gép.
  És míg a használt gépek piacán tele van a kisvállalkozók kereskedés használt gépek, MachinePoint sikerült professzionális ez az üzlet által elérte a kritikus tömeget, ami nekünk a legnagyobb európai használt gépek eladó. Van jelenlétét a legtöbb nagy európai piacon, és ez azt kulcsa, amelyek számos különböző jó minőségű használt gépek eladása. Bár mi székhelye Spanyolországban, van jelen Németország, Olaszország, Lengyelország, Oroszország, stb, és emellett tie-up helyi eladók. Úgy vélem, ez feltétlenül szükséges, mivel segít során az ár-tárgyalási szakaszban.
  Értékesítés gépek is elég nehézkes, ha tenni anélkül, hogy megfelelő tapasztalattal, de hála a mi specializáció, a hálózat nemzetközi szakemberek (jogászok technikusok, gépgyártók, szállítmányozók, riggers, ügynökök, kereskedők, ügynökök és árverési), valamint elkötelezettségünket a legmagasabb minőségi teljesítmény, már eladott gépek 52 különböző országok megelégedésére mind a vevők és a korábbi gépek tulajdonosai.
  Mi kiválasztjuk a legjobb gép, és a legjobb műszaki és logisztikai szolgáltatást az ügyfelek. Azt is gondoskodunk a gyűjtés, a jogi megállapodásokat, bontás, csomagolás, rakodás, szállítás, egyéni formai, vagy üzembe javítása a gép. A közeljövőben tervezzük bővíteni globális jelenlét tovább.

  Berendezés / gép műanyag-feldolgozó kínálatánál MachinePoint ...
  Kínálunk használt gépek két, egymástól nagyon különböző ipari ágazatok: a műanyag-szektor és az italok területén. A műanyag ágazatban kínálunk használt gép extrudálás (csövek és profilok), csomagolás (fólia, zacskó, fólia extrudálás, filmnyomással, stb), hőformázás és fújja moudling. Injekció, csak koncentrálni injekció gépek előformák és sapkák, míg a szektor italok kínálunk használt gépek tejfeldolgozók, lágy és szénsavas italokat.

  Jövő használt műanyag feldolgozó gépek ágazat ...
  A fő mozgatórugói, amelyek hozzájárulnak a növekedéshez az ágazat magában foglalja innovációk / az új technológiák, valamint a magas teljesítmény gép és kevesebb energiát fogyaszt. Mivel sok gyártott gépek Európa megfelelni ezeknek a kritériumoknak, lesz egy csomó kereslet a használt gépek ebben a régióban. Továbbá, a tudás alapja a műanyag feldolgozó gépek, új technológiák - mind import esetén és a bennszülött gép - hozna egy kiszélesített horizont vállalkozók. Miután ezt mondta, tisztában vagyunk azzal, hogy annak érdekében, hogy bókot termékeinket, mi lenne támogatásra van szükségük a néhány amerikai márkát, és dolgozunk, hogy bele néhány ilyen a kínálatban.
  Továbbá, néhány ázsiai márkákat is így jelenlétét érezte, ezen a téren rendkívül innovatív gép, amely szintén egy jó maradványértéket. Ezzel összhangban, MachinePoint is szemügyre ellátó használt gépek márkák ebben a régióban.

  Valamilyen tanácsot adni indiai műanyag feldolgozók ...
  Igen. Ha az indiai műanyag processzorok a vár a használt gépek európai márkák kell tenniük a gyorsabb mozgás. Ez növeli esélyeiket, hogy nem veszítettek a lehetőségeket.
  Ezenkívül, mivel az egész folyamat a vételi és eladási használt gépek hosszadalmas, bonyolult és olyan kockázatokkal jár, hogy előnyös lenne, ha igénybe a szolgáltatások és a tanácsadás egy neves cég, aki azt szolgálja, mint közvetítő, és segíti őket értékelni az egész üzlet révén a véglegesítés szakaszában.
  Továbbá, az ár minden esetben úgy tűnik, hogy a korlátozás az indiai vevők a használt gépek, és inkább tárgyaljon az árról még mielőtt a nullázás a gépen. Ezért azt javasolnám, hogy mielőtt tárgyalási az ár tényező, akkor nézd meg a munka a gép biztosítja-e vagy sem teljesíti az igényeket és elvárásokat. Tény, hogy már több esetben, amikor az indiai vevők hajlamosak kipufogógáz Európai eladók, amikor az ár tárgyalások, és akkor minden megváltozik, amikor a gépek ellenőrzik, és ezáltal sok feszültséget a vevők és az eladók.
  Is, mielőtt úgy vásárol egy használt gép Európában vagy Amerikában, feldolgozók szem előtt kell tartania a szállítás költségeit, valamint győződjön meg arról, hogy megéri az árát, különben ők dönthetnek egy új gépet, mely helyben készül.

  QUOTE-Unquote
  "India a lehetősége, hogy az export-hub a feldolgozott műanyag áruk, elsősorban az alacsony gyártási költségek. Jelentések azt mutatják, hogy az export késztermékek indiai elérheti 200000000000 $ 2012-ig. "

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó