A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Az iparosítás kulcsfontosságú a csökkentett betakarítás csökkenése és a társadalom jólétének növelése szempontjából


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Engineering tervez és épít gyümölcs termesztési üzemeket
A gyümölcsök mindennapos étrendünk részét képezik, és a világ minden tájáról nagyon keresettek. Friss gyümölcsként fogyaszthatók el, gyümölcstermékként vagy dzsemeként, krémek, pürék, gyümölcslevek, dehidratált gyümölcsök, fagyasztott termékek, fagylaltok, joghurtok, smoothie ...

A feltörekvő országok nagy friss gyümölcs-termelők; a gyümölcságazat iparosítása növeli a közösségek életszínvonalát, és a benne található területek jóléti generátoraként hat.

A friss gyümölcsök rövid eltarthatósága és nagyon szezonális. Helyi fogyasztásra vagy hűtőtartályokban szállítják az exportpiacokra. Az idő kritikus. A kívánatosnál nagyobb mennyiségű friss gyümölcsöt elpazaroltak az elosztási láncok problémái miatt, amelyek sok erőfeszítés, munka és pénz elvesztését okozták. A mezőgazdasági területek, a gyümölcsfeldolgozásra feljövő vállalatok és társaságok sokkal nagyobb mértékben tőkésítik befektetésüket, mint a friss termelésre koncentrálók.

A gyümölcs eltarthatóságának kiterjesztése más termékekké történő feldolgozással, hozzáadott értékkel, csökkenti a hulladékot és növeli a vállalati bevételeket. A feldolgozott gyümölcsök eltarthatják az eltarthatósági időt 4 napról egy évre.

A MachinePoint segít a gyümölcsfeldolgozóknak az értékcseréjük növekedésében, de a termelési üzemek tervezése és építése során. A MachinePoint Consulting nagyon érdekes finanszírozási lehetőségeket kínál a megbízható vállalatok számára.

A gyáraknak meg kell felelniük a helyi jogszabályoknak, de nagyon fontosak is, hogy a nemzetközi előírásoknak és a vásárlóknak megfeleljenek, mivel ez a vállalat számára a jó áron történő exportáláshoz szükséges.

A MachinePoint Engineering nagyszerű specialitást kínál az élelmiszer- és italgyártó iparágak speciális ismereteinek, a személyre szabott megközelítésnek azáltal, hogy az egyes ügyfelek igényeit és költségvetését, valamint érdekes finanszírozási lehetőségeit testreszabja. A MachinePoint csapata a projekt időtartama mentén saját mérnöki osztályává válik, amely lehetővé teszi a képzés és a tudás átadását az ügyfél csapatához.

A Machine Point segíthet a vállalatoknak csökkenteni a termés utáni veszteségeket
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba