Az INTERPLASTICA 2020 során várakozásokat meghaladó eredmények


This is not an official translate. Original version here

INTERPLASTICA 2020

"Az ügyfeleknek világos elképzeléseik vannak, és nagy szándéka van vásárolni és befektetni."

A MachinePoint csapata már visszatért a múlt héten Moszkvában megrendezett Interplastica 2020 vásáron, amely Oroszország és a régió műanyag-, újrahasznosítási és feldolgozó iparának találkozási pontja. Ugyanakkor az Upakovka vásáron különféle iparágak csomagológépekre fókuszálnak, beleértve azokat az italokat, amelyek mellett a MachinePoint is működik. Osztják meg érzéseiket az orosz piacról és a vásár során elért eredményekről.

Ez a tizedik kiadás, amelyen a MachinePoint részt vesz és kiállít az Interplasticán, ahol különleges gépeket kínálunk az orosz piac igényeihez igazítva. Láttuk, hogy a vásár kedvezően haladt az elmúlt évtized során, különös tekintettel a látogatók vásárlási szándékára. Az első kiadásokban, noha a vásár nagyszámú látogatót vonzott be, a vásárlás szándéka kevés volt, a vásáron általános információk keresésére és kíváncsiságból kerestek részt.

Ebben az évben és a K-vásár 2019. októberi kiadása után az Interplastic során az üzleti generáció elvárásai alacsonyabbak voltak, mint amit megszerzett, mivel a korábbi tapasztalatok alapján a K utáni vásár általában csendesebb, mivel sokan kihasználták a K-nek, hogy meghozza vásárlási döntését. A vásár eredménye ezért meglepően pozitív, és meghaladja a várakozásunkat. A látogatók száma nem volt magasabb, mint a korábbi kiadások, de kéréseik minősége. Az ügyfeleknek világos elképzeléseik vannak, és nagy szándéka van vásárolni és befektetni.

Leginkább orosz származású látogatók vettek részt a MachinePoint standon. A kaukázusi országok - elsősorban Üzbegisztán és Kazahsztán - látogatóinak jelentős százalékát Oroszországon kívülről figyelték meg.
A MachinePoint több felhasználást keresett fel használt gépek vásárlására, mint a használt gépek eladására irányuló ajánlatot. Noha Oroszország érdekes ország a társaságunk számára, mint a használt gépek szállítója. A kereslet nagy része a filmnyomtatás, fröccsöntés és műanyag extrudálás ágazatába koncentrálódott.

A MachinePoint részt vett a Macchi Russia, Gavomeccanica & JSW által megosztott standon, amely a 2.1-es terem központjában található. A többi résztvevő megosztotta elégedettségét a vásár eredményeivel.

Az Interplastics ismét bebizonyította, hogy reprezentatív találkozási pontot képvisel a műanyag- és gumiipar számára, valamint megismeri a legújabb tendenciákat a feldolgozó és újrahasznosító gépek, perifériák, mérési technológia, ellenőrzés, szabályozás és ellenőrzés, anyagok területén. prémium és kiegészítő, műanyag és gumi termékek, logisztika, technológia és tárolási szolgáltatások. Ezzel párhuzamosan az Upakovka Oroszország legfontosabb kiállítása a feldolgozó és csomagoló gépek számára, vonzza a látogatókat többek között az ital-, élelmiszer- és kozmetikai iparból.

A nemzetközi márkák hatalmas jelenléte egyedülálló lehetőséget kínál a látogatók számára a leginnovatívabb termékek megtekintésére, amelyeket kifejezetten az orosz piachoz igazítottak.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba