A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


MachinePoint kellékek gépsorokat tej, ital-és agrár élelmiszeripari


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint mérnöki feldolgozó vonalak az ital-, tej- és agro-élelmiszer-feldolgozók számára világszerte
MachinePoint Csoport Launch Incorporated leányvállalata, MachinePoint élelmiszeripari technológiák.
Új leányvállalat összpontosít Szállító gépsorokat, hogy az ital, tejtermékek és Agro Konyhai robotgépek Worldwide - Az egyedülálló hozzáadott értéket Proposition

MachinePoint Group örömmel jelenti be a saját beépített leányvállalata, MachinePoint élelmiszeripari technológiák. Szentelt kínál teljes üzem-és folyamat telepítés, és a kulcsrakész projektek a feldolgozók az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar, MachinePoint Élelmiszer Technologies egyedülálló hozzáadott értéket ajánlat, amely lehetőséget nyújt a integrálására használt gépek egy új projekt kínál.

Született közötti partnerség MachinePoint Group és a Gemina; MachinePoint élelmiszeripari technológiák hoztak létre, hogy a gépsorokat az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar, hogy a keresett bővíteni, frissíteni vagy módosítani a termelési létesítmények. Az a lehetőség tartalmazó használt, valamint új gépek a nagy horderejű innovációra, ami a javaslat olyan különleges. MachinePoint Élelmiszer-technológiák "testvér cég, MachinePoint Használt gépek; ellenőrzések 80%-a használt berendezések jelenleg eladó Európában, és széles körű logisztikai és mérnöki tapasztalat szállításával és integrálása használt berendezések sikeres új növény-elrendezés.

"Létrehozása MachinePoint Élelmiszer Technologies egy természetes lépés a folyamatos növekedés MachinePoint csoport, mondta Cesar Rodriguez, vezérigazgató, MachinePoint csoport. "Miután tanulmányozták a piacot, észrevettük, hogy szükség van egy szervezet, amely képes volt kezelni a teljes lánc folyamatok integrációját. Mi már évek óta szorosan együttműködik a feldolgozók az elmúlt években az egyre bonyolultabb projekteket, és fokozatosan halad a folyamat integráció üzlet. MachinePoint Élelmiszer Technologies alakult kiterjeszteni és megszilárdítani a szolgáltatásokat, hogy már csak korlátozott módon és kapcsolja be őket egy jövedelmező üzlet. "

Gemina erősen specializált folyamat integráló, hogy a gyártó egyedi berendezések Agro Élelmiszer, Ital-és tejipar. Magában foglalja a több mint 25 éve a tudás és a neves tapasztalattal tervezése és építése növények, és a folyamatok, folyékony feldolgozóipar. Gemina található egyik legnagyobb és technikailag legfejlettebb mezőgazdasági területeket Európában (Dél-Spanyolország), és lát kiváló mérnöki tapasztalattal dolgozó nagy európai feldolgozók. Az elmúlt néhány évben is kifejlesztett Afrikában és Ázsiában, és most azt tervezi, hogy megerősítse a nemzetközi terjeszkedés révén a partneri kapcsolatokat MachinePoint Group.

MachinePoint szakértelmét a nemzetközi berendezésekkel kapcsolatos projektek párosítva a folyamatosan növekvő nemzetközi jelenlét Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában, így tökéletes partner a feldolgozók minden helyeket keres, hogy indítson új gyártósorok az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar . A csoport szorosan együttműködik az OEM-ek vezető integrálni az új gépeket a meglévő vonalakat, valamint felújítására, frissítése vagy alkalmazkodni a formátum változása meglévő berendezések. Gemina hozza a magasan képzett műszaki csapat a mix, amely egyesíti és gyárt szabott megoldásokat feldolgozására folyadékok az élelmiszeriparban.

A mérnöki központja MachinePoint élelmiszeripari technológiák található Murcia (Dél-Spanyolország, Európa), és több mint 5000m2 szentelt a mérnöki, automatizálás, gyártás, befejező, összeszerelés, tesztelés és minőség-ellenőrzés a berendezés később el kell helyezni, a mi ügyfelek létesítményeket.


www.machinepoint.com/foodtechnologies
MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba