MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint kellékek gépsorokat tej, ital-és agrár élelmiszeripari  This is not an official translate. Original version here

  MachinePoint mérnöki feldolgozó vonalak az ital-, tej- és agro-élelmiszer-feldolgozók számára világszerte
  MachinePoint Csoport Launch Incorporated leányvállalata, MachinePoint élelmiszeripari technológiák.
  Új leányvállalat összpontosít Szállító gépsorokat, hogy az ital, tejtermékek és Agro Konyhai robotgépek Worldwide - Az egyedülálló hozzáadott értéket Proposition

  MachinePoint Group örömmel jelenti be a saját beépített leányvállalata, MachinePoint élelmiszeripari technológiák. Szentelt kínál teljes üzem-és folyamat telepítés, és a kulcsrakész projektek a feldolgozók az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar, MachinePoint Élelmiszer Technologies egyedülálló hozzáadott értéket ajánlat, amely lehetőséget nyújt a integrálására használt gépek egy új projekt kínál.

  Született közötti partnerség MachinePoint Group és a Gemina; MachinePoint élelmiszeripari technológiák hoztak létre, hogy a gépsorokat az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar, hogy a keresett bővíteni, frissíteni vagy módosítani a termelési létesítmények. Az a lehetőség tartalmazó használt, valamint új gépek a nagy horderejű innovációra, ami a javaslat olyan különleges. MachinePoint Élelmiszer-technológiák "testvér cég, MachinePoint Használt gépek; ellenőrzések 80%-a használt berendezések jelenleg eladó Európában, és széles körű logisztikai és mérnöki tapasztalat szállításával és integrálása használt berendezések sikeres új növény-elrendezés.

  "Létrehozása MachinePoint Élelmiszer Technologies egy természetes lépés a folyamatos növekedés MachinePoint csoport, mondta Cesar Rodriguez, vezérigazgató, MachinePoint csoport. "Miután tanulmányozták a piacot, észrevettük, hogy szükség van egy szervezet, amely képes volt kezelni a teljes lánc folyamatok integrációját. Mi már évek óta szorosan együttműködik a feldolgozók az elmúlt években az egyre bonyolultabb projekteket, és fokozatosan halad a folyamat integráció üzlet. MachinePoint Élelmiszer Technologies alakult kiterjeszteni és megszilárdítani a szolgáltatásokat, hogy már csak korlátozott módon és kapcsolja be őket egy jövedelmező üzlet. "

  Gemina erősen specializált folyamat integráló, hogy a gyártó egyedi berendezések Agro Élelmiszer, Ital-és tejipar. Magában foglalja a több mint 25 éve a tudás és a neves tapasztalattal tervezése és építése növények, és a folyamatok, folyékony feldolgozóipar. Gemina található egyik legnagyobb és technikailag legfejlettebb mezőgazdasági területeket Európában (Dél-Spanyolország), és lát kiváló mérnöki tapasztalattal dolgozó nagy európai feldolgozók. Az elmúlt néhány évben is kifejlesztett Afrikában és Ázsiában, és most azt tervezi, hogy megerősítse a nemzetközi terjeszkedés révén a partneri kapcsolatokat MachinePoint Group.

  MachinePoint szakértelmét a nemzetközi berendezésekkel kapcsolatos projektek párosítva a folyamatosan növekvő nemzetközi jelenlét Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában, így tökéletes partner a feldolgozók minden helyeket keres, hogy indítson új gyártósorok az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar . A csoport szorosan együttműködik az OEM-ek vezető integrálni az új gépeket a meglévő vonalakat, valamint felújítására, frissítése vagy alkalmazkodni a formátum változása meglévő berendezések. Gemina hozza a magasan képzett műszaki csapat a mix, amely egyesíti és gyárt szabott megoldásokat feldolgozására folyadékok az élelmiszeriparban.

  A mérnöki központja MachinePoint élelmiszeripari technológiák található Murcia (Dél-Spanyolország, Európa), és több mint 5000m2 szentelt a mérnöki, automatizálás, gyártás, befejező, összeszerelés, tesztelés és minőség-ellenőrzés a berendezés később el kell helyezni, a mi ügyfelek létesítményeket.


  www.machinepoint.com/foodtechnologies
  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó