A MachinePoint új divíziós igazgatókkal csatlakozik Film, Sheet és Extrusion divíziókhoz


This is not an official translate. Original version here

Értékesítési vezető műanyag MachinePoint
MachinePoint, Spanyolország, 2019. szeptember 25. A MachinePoint Group örömmel jelenti be, hogy Marco Marchiorello-t kinevezik a Film & Sheet Divízió értékesítési igazgatójává, és Isaac Rodríguez kinevezését extrudálási osztály értékesítési igazgatójává. Mindkettő utódja Pilar Alvarez, aki mindkét divíziót irányítja a MachinePoint alapítása óta, 1999-ben.

A MachinePoint csapata köszönetet szeretne mondani Pilar Alvarez asszonynak a társasághoz az elmúlt 20 évben nyújtott hozzájárulásáért, beleértve azt a fontos szerepet, amelyben szerepet játszott a MachinePoint fejlesztésében egy induló projektből a legnagyobb használt gép-eladóvá a műanyag- és italipar számára a Európa. Pilar a MachinePointnál vezetési tanácsadói pozícióban marad végleges nyugdíjazásáig.

Marchiorello úr a Trento Egyetemen diplomázott üzleti és menedzsment szakon, valamint a Chicagói Egyetemen vett részt üzleti mesterként. Pályafutása a MachinePointnál kezdődött 13 évvel ezelőtt, ahol vezetői és meggyőző képessége révén tökéletes új film- és lap-értékesítési igazgatóvá vált. Eddig ő volt a felelős az olasz piac fejlesztésében, amely a MachinePoint műanyag üzletágának legfontosabb piaca, és kitűnő feladatában volt, hogy nagyszerű behatolást nyújtson a MachinePoint márkához az olasz gépgyártók körében. Vezette új sikeres piacok megnyitását, mint például Törökország, Oroszország és a Balkán.

Marchiorello úr a MachinePoint Film & Sheet üzletágának összes értékesítési tevékenységét tervezi, koordinálja és felügyeli. Marco egyik prioritása az új piacok tanulmányozása lesz, ahol értékesítési hálózatát kibővíteni kell a MachinePoint vezető európai pozícióján kívül.

Értékesítési menedzser extrudálás MachinePoint
Rodriguez az UEMC egyetemen végzett, a Valladolidban, valamint a Spanyol Kereskedelmi Kamara nemzetközi kereskedelmet szerzett. Több mint 11 évvel ezelőtt csatlakozott a MachinePointhoz, és a csapaton belül nőtt fel, hogy a MachinePoint Extrusion divíziójának új értékesítési igazgatójává váljon. Természetesen született értékesítésvezérelt ember, magas szintű aktivitással, amely verhetetlenné teszi az értékesítési eredmények elérésekor. Mélyen megérti az extrudáló piacot, amelyre a MachinePointhoz való csatlakozása óta összpontosított. Képessége több nyelven folyékonyan beszélni segít neki kulcsfontosságú pozíció kialakításában az európai extrudálási piacon. Spanyolul, angolul, németül, portugálul, franciául és olaszul beszél.

Rodriguez vegyes csapatot vesz át az idősebb és junior értékesítési emberektől, és kiemelkedő értékesítési eredmények elérése érdekében a képzésre és bővítésére fog összpontosítani.

Pilar Alvarez, a műanyag osztály korábbi igazgatója megjegyezte: "Miután ezekkel az években Marco-val és Isaac-nal több komplex projekten dolgoztunk, úgy érzem, hogy mindkettő hatalmas tapasztalattal rendelkezik a saját gépiparában. Erős szakértelmük lehetővé teszi számukra, hogy csapataikat a a következő években, és minden jót kívánok nekik a növekedés és fejlődés e kihívásában. ”

A GÉPPONTról

A MachinePoint a használt gépek kereskedelmének professzionalizálására összpontosít, és az iparág számára kiváló minőségű megoldásokat kínál felesleges berendezéseikhez. A cég eredete óta jelentősen kibővült, és jelenleg több világszerte működő értékesítési irodával rendelkezik.
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba