MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint ünnepli fennállásának 15. évfordulóját  This is not an official translate. Original version here

  ipari gépek felszerelését online multikulturális csoport Spanyolországban

  Ha a nézetben a 15 évvel ezelőtt, César Rodríguez , főigazgatója MachinePoint Tanácsadók most már csak a büszke , amit a cég ért el . 1998-ban alakult MachinePoint ma az európai vezető napi vételi és eladási berendezés műanyag -és ital , az irodák világszerte, és a tranzakciók több mint 80 országban.

  Az olyan fontos, mint a 15. éves évforduló eseményei , Caesar akarta körül magát , akik a legközelebb a család és a barátok . Mindazok, akik továbbra is támogatja őt , ennyi év ellenére akadályok és nehézségek az út , érdemes különös figyelmet unokatestvére , Luis Garicano , spanyol nemzetközileg elismert közgazdász , egyetemi tanár, tanszékvezető , a London School of Economics , aki azt állította, " Németország egy erős gazdaság MachinePoint cégek , közepes méretű vállalatok nagy innovációs képesség , a munkahelyteremtés és a jólét a gazdaságuk . Mi Spanyolországban van szüksége, több vállalat , mint a MachinePoint " . Luis Garicano hitt a cég a kezdetektől fogva , valamint a nagy fejlődési lehetőség volt .


  Azt is hitte, Caesar : "Amikor 1998-ban elkezdtem az első weboldal MachinePoint , sem oldalt a versenytársak is kínál ipari gépek berendezések. Három hónappal később megmutatta a nyomtatvány 300-at. Rájöttem, hogy elhagyják ezer a piacon, és senki nem elegendő láthatóságot . Ezért döntöttünk úgy , hogy egy piacon, hogy az egész ügylet növeli ipari gépek berendezések. És MachinePoint , egy csoport, amely most kínál nem csak a használt gépek , hanem a kulcsrakész projektek finanszírozása és ügyfelei született .
  De mi kiemelkedik a cég számítógépén. A közel 50 többnyelvű és a munkavállalók több mint 15 különböző országból , ez egy multikulturális csoport, amelyben minden együtt , és együtt egy közös cél : a szakmaiság és a bizalom.


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail : galvarez@machinepoint.com
  Tel : + 34 983 54 99 00


  Vállalati videó