A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

MachinePoint ünnepli fennállásának 15. évfordulóját

- hírek

This is not an official translate. Original version here

ipari gépek felszerelését online multikulturális csoport Spanyolországban

Ha a nézetben a 15 évvel ezelőtt, César Rodríguez , főigazgatója MachinePoint Tanácsadók most már csak a büszke , amit a cég ért el . 1998-ban alakult MachinePoint ma az európai vezető napi vételi és eladási berendezés műanyag -és ital , az irodák világszerte, és a tranzakciók több mint 80 országban.

Az olyan fontos, mint a 15. éves évforduló eseményei , Caesar akarta körül magát , akik a legközelebb a család és a barátok . Mindazok, akik továbbra is támogatja őt , ennyi év ellenére akadályok és nehézségek az út , érdemes különös figyelmet unokatestvére , Luis Garicano , spanyol nemzetközileg elismert közgazdász , egyetemi tanár, tanszékvezető , a London School of Economics , aki azt állította, " Németország egy erős gazdaság MachinePoint cégek , közepes méretű vállalatok nagy innovációs képesség , a munkahelyteremtés és a jólét a gazdaságuk . Mi Spanyolországban van szüksége, több vállalat , mint a MachinePoint " . Luis Garicano hitt a cég a kezdetektől fogva , valamint a nagy fejlődési lehetőség volt .


Azt is hitte, Caesar : "Amikor 1998-ban elkezdtem az első weboldal MachinePoint , sem oldalt a versenytársak is kínál ipari gépek berendezések. Három hónappal később megmutatta a nyomtatvány 300-at. Rájöttem, hogy elhagyják ezer a piacon, és senki nem elegendő láthatóságot . Ezért döntöttünk úgy , hogy egy piacon, hogy az egész ügylet növeli ipari gépek berendezések. És MachinePoint , egy csoport, amely most kínál nem csak a használt gépek , hanem a kulcsrakész projektek finanszírozása és ügyfelei született .
De mi kiemelkedik a cég számítógépén. A közel 50 többnyelvű és a munkavállalók több mint 15 különböző országból , ez egy multikulturális csoport, amelyben minden együtt , és együtt egy közös cél : a szakmaiság és a bizalom.


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail : galvarez@machinepoint.com
Tel : + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba