A MachinePoint befejezi a sikeres Plast 2018-at Milánóban


This is not an official translate. Original version here

A MachinePoint befejezi a sikeres Plast 2018-at Milánóban

A MachinePoint azt mondja, hogy sikeresen befejezte a "tökéletes Plast 2018" -t, amely tele van látogatókkal és potenciális üzleti tevékenységgel.

Idén először a Fiera Milano kiállítóhelyén öt eseményt tartottak egyszerre: Plast2018, Ipack-Ima, Meat-Tech, Print4All és Intralogistics. Egyetlen jegyet kaptak, és a különböző területek közötti akadályok nélkül. Ez nagy látogatottságot eredményezett. Megmutattuk úttörő szerepünket a professzionális többletgazdálkodás kontextusában mind az eladók, mind a vevők számára. "

Marco Marchiorello, az olaszországi Film Sales Manager elmondta: "A Plast 2018-ban bemutattuk termékeink és szolgáltatásaink kínálatát több mint 500 ügyféllel a különböző országokban, és érezzük, hogy a piac nagyon aktív a feldolgozók számára, a használt gépek nagyon érdekesek számukra, mivel a várakozási idő a legtöbb esetben nem elegendő a gép beszerzéséhez. "

A Plastban Milánóban a MachinePoint volt a stand 13-as csarnokában. Jelenleg minden vásáron részt veszünk a vásáron, mivel Olaszország az egyik legfontosabb piac a magas minőségű használt gépek vásárlására. Az olasz ipari struktúra, valamint a közép- és nagyvállalatokba irányuló technológiabefektetés a MachinePoint kulcsfontosságú piacává teszi.

Az elmúlt években bemutatott, a MachinePointban bemutatott, a milánói műhelyekben bemutatott összes kiállításon konzisztens üzenetküldésen alapult: a műanyagok és italok felesleges ipari berendezéseinek professzionális fontossága. Kiváló minőségű szolgáltatások és kiemelkedő jelentőségű a jó hírű ügyletek lezárása mind a vállalatok számára, amelyek többletberendezést igényelnek, és a magas minőségben használt eszközökbe befektető vállalatok új műveletek megkezdéséhez.

A MachinePoint ma a legfontosabb elismert OEM-k választott vállalata, akik segítenek a használt gépeknek az ügyfeleikből történő áttelepítésében. A nagyvállalatok is támaszkodnak a MachinePoint-ra, hogy segítsenek nekik eladni használt eszközeiket. Egy 10 értékesítő csapat vett részt Nagy-Britanniában motivált vállalkozók és vezetők között, akik az elkövetkező hónapokban vásároltak használt gépeket.

Olaszország a MachinePoint egyik fő piaca, mivel közel 20 éve működik ebben az országban. A Plast azonban sok látogatót vonzott Kelet-Európából, a Közel-Keletről és Észak-Afrikából, a MachinePoint minden új értékesítési piacára. Néhány ilyen ország súlyos befektetéseket tapasztal a műanyag- és italgyártásban, és a gépek használata nagyon vonzó lehetőség számukra.

A MachinePoint biztosan várakozik a következő Plast-ra.

Az ipari használatra szánt gépek szakértőinek MachinePoint csapata
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba