MachinePoint Engineering, más megközelítés az élelmiszer- és italgyártás mérnöki szolgáltatásaira


This is not an official translate. Original version here

A MachinePoint Engineering gyártósorokat vagy teljes üzemeket telepít az élelmiszer- és csomagológyárak számára
Interjú Cesar Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatójával

Mi vezetett el, hogy elindíts egy fióktelepet a mérnöki szolgáltatásokhoz?

Cesar Rodríguez: Számos ügyfelünk igényét észleltük, akik új gyártósorok vagy teljes üzemek projektjeivel szembesültek. Nagy eltérések voltak az eredeti költségvetésektől és határidőkig. Hisszük, hogy ezen projektek során egy független mérnöki csapat tanácsának segítségével a vállalatok elérhetik céljaikat és határidejüket, pénzt és időt takaríthatnak meg. Ez rendkívül fontos, mivel jelentős beruházásokról beszélünk.

Mit értesz egy független mérnöki cégnél?

Cesar Rodríguez: Olyan mérnöki társaság, amely nem kapcsolódik semmilyen márkához vagy gépgyártóhoz, ezért tanácsuk teljesen semleges, összeférhetetlenség nélkül.
A MachinePoint Engineering az igényeiknek és a költségvetéseiknek megfelelően a piacon a legjobb technológiai megoldást ajánlja ügyfeleinek. Nem kapcsolódunk semmilyen márkához, így nem támogatjuk a márkát a másikkal szemben. Mindent egy márka vásárlása általában a márkának legjobb technológiájához vezet, de a legrosszabb is, hiszen egyetlen gyártó sem tekinthető vezetőnek minden típusú berendezésben. A MachinePoint javaslata gyakran magában foglal különböző márkájú berendezéseket. Részletesen tanulmányozzuk a piacon lévő összes berendezést, és minden vevőt felajánlunk az ipari gépek egyedi megoldásainak, amelyek minden igényt kielégítenek az egyes márkák legjobbjainak.

Mitől különbözik a MachinePoint Engineering más gépgyártó cégektől?

Cesar Rodríguez: Először is a semlegesség, amiről csak beszéltünk, másrészt pedig az élelmiszer- és italpiacon való szakosodásunk.
Évek óta látogatunk gyárakat a világ minden részében. Ha egy mérnök sok gyárat, sok elképzelést és sok hibát látott, akkor ez egy értékes tudás, amelyet a projektjeikben megvalósíthatnak. Emellett csapata széles körű ismeretekkel rendelkezik a különböző márkák és technológiák terén. Mérnökeink olyan innovatív megoldásokat terveznek ügyfeleink számára, amelyek versenyelőnyt hoznak létre. Ez azért lehetséges, mert nagyon specializálódtunk a csomagolásra és az élelmiszeriparra.

Mit értékelnek ügyfelei a legjobban?

Cesar Rodríguez: Kis mérnöki vállalat vagyunk és növekszünk. Minden új projekt számunkra kihívás, és olyan módon vesznek részt benne, hogy egy nagyobb mérnöki vállalat nem engedheti meg magának. Mérnöki szolgáltatásunk értéke kivételes, mivel a vállalkozók számára magasan képzett munkaerőt biztosítunk nagyon vonzó áron, nagy elkötelezettséggel és rugalmassággal.

Milyen földrajzi területeken kínálja mérnöki szolgáltatásait?

Cesar Rodríguez: A MachinePoint csapata teljesen nemzetközi, több mint 80 országban értékesítették berendezéseinket. Mérnöki szolgáltatásainkat világszerte kínáljuk, bár elsősorban azoknak a fejlődő országoknak a vállalkozói számára alkalmasak, akik európai technológiát és tudást keresnek.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba