MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  A MachinePoint Engineering együttműködik a LY Company-lel és a Tetra Pak-al, hogy új csomagolóüzemét Malagába építse  A MachinePoint Engineering-t a LY Company választotta ki, hogy új gyárát új termékek csomagolására építse be, mint például a minőségi borokat, ínyenc vizet és brikolajat. Ez a gyár az innováció világszerte referenciaként szolgál majd.

  A MachinePoint Consulting üzleti tevékenységét elősegítő szerepet töltötte be a Tetra Pak és a LY Company számára a Gáz Natural energiahatékonysági ajánlat bevezetésével, és segít abban, hogy olyan partnerséget hozzon létre, amely minden érintett vállalat számára nagymértékben hozzájárult. A LY Company részesült finanszírozás megszerzésében az új projektért.

  A LY Company székhelye Alhaurín de la Torre, Malaga, és az élelmiszerek és italok csomagolására specializálódott karton és Tetra Pak konténerekben. Az iparágban ismert a csomagolási innováció, az egyik az első, hogy csomagolja olaj brik formátumban. A jövőben más típusú italokat és ételeket, például olajokat, borokat, sangriákat, vermutot, vizet, almaborot, kókuszvizet, kávéitalokat, szénsavmentes energiaitalokat, gyümölcsitalokat, nektárokat és teákat tartalmazó csomagokat kíván csomagolni.

  A LY Company úgy véli, hogy a kartondobozoknak több előnye van, mint a többi anyag, és arra törekszik, hogy iparági referenciává váljon a kartondobozban. Ők úgy vélik, hogy a doboz jobb védelmet nyújt a tápláléknak a könnyű és levegő oxidációval szemben, ezáltal meghosszabbítja az eltarthatósági időtartamot. Az aszeptikus hatás mellett biológiailag is lebontható és újrahasznosítható.

  A MachinePoint egy olyan csoport, amely az élelmiszer- és italgyártás területén nyújt megoldásokat. A MachinePoint Consulting partnerkereső és hálózati szolgáltatásokat nyújt a vállalkozóknak, hogy segítsen nekik új ipari projektek elindításában.

  A MachinePoint Engineering projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújt a termelési létesítmények megépítésére vagy korszerűsítésére, hogy időt és költségeket érjen el. Több mint 15 éve a gépiparban a MachinePoint egyedülálló know-how-t és kapcsolattartó hálózatot fejlesztett ki az ügyfelek rendelkezésére, hogy bővítési terveikkel segítse őket.

  A MachinePoint együttműködése kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy továbblépjen a projekt. A MachinePoint Consulting a Gas Natural és a Tetra Pak között lépett fel, hogy megkönnyítse a LY Company számára az új létesítmények építését. A MachinePoint jelenleg bevezette a Gáz Természetes energiahatékonysági projektet az ipari szektorban.

  Ezenkívül a LY Company lesz a MachinePonit mérnökeinek támogatása és tapasztalata, akik a projekt menedzsment know-how-jával vezetik, hogy megfeleljenek a határidőknek, ellenőrizzék a költségeket és elkerüljék az eshetőségeket.

  A LY Company úttörő üzemet fog építeni, amely kartonba csomagol, amit hagyományosan más anyagba csomagoltak. Ez nagy értéket nemcsak a vállalat számára, hanem a régió számára is, hiszen világméretű referencia-erőmű lesz.

  A 10 millió konténer kapacitású üzem felállításához 4 millió eurós beruházás szükséges. Az üzem várhatóan 2017 végéig működik, és a LY Company három éven belül tervezi a beruházást.

  César Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója elmondta: "Ami lenyűgözött bennünket a projekt kapcsán, megnézzük, hogyan tudjuk kihasználni kapcsolati hálózatunkat, és olyan csapatot hozhatunk létre, amely képes egy ilyen nagyszerű projekt megvalósítására. Nagyon sok értéket hozhat ügyfeleinknek azzal, hogy bevezeti azokat a megfelelő embereknek, amikor szükségük van rá. "

  A MachinePoint az új leányvállalata, a MachinePoint Consulting révén támogatja hálózati szolgáltatásait. A gyártási ágazat egyedülálló szolgáltatási portfóliót kínál: partnerek és befektetők keresése, gépek értékbecslése, berendezések cseréje és gépi visszavásárlási garancia.

  A MachinePoint Group jelenleg 3 leányvállalatán keresztül bővíti szolgáltatási kínálatát: MachinePoint Consulting, MachinePoint Engineering és MachinePoint Used Machinery.


  Vállalati videó