A MachinePoint Engineering együttműködik a LY Company-lel és a Tetra Pak-al, hogy új csomagolóüzemét Malagába építse


A MachinePoint Engineering-t a LY Company választotta ki, hogy új gyárát új termékek csomagolására építse be, mint például a minőségi borokat, ínyenc vizet és brikolajat. Ez a gyár az innováció világszerte referenciaként szolgál majd.

A MachinePoint Consulting üzleti tevékenységét elősegítő szerepet töltötte be a Tetra Pak és a LY Company számára a Gáz Natural energiahatékonysági ajánlat bevezetésével, és segít abban, hogy olyan partnerséget hozzon létre, amely minden érintett vállalat számára nagymértékben hozzájárult. A LY Company részesült finanszírozás megszerzésében az új projektért.

A LY Company székhelye Alhaurín de la Torre, Malaga, és az élelmiszerek és italok csomagolására specializálódott karton és Tetra Pak konténerekben. Az iparágban ismert a csomagolási innováció, az egyik az első, hogy csomagolja olaj brik formátumban. A jövőben más típusú italokat és ételeket, például olajokat, borokat, sangriákat, vermutot, vizet, almaborot, kókuszvizet, kávéitalokat, szénsavmentes energiaitalokat, gyümölcsitalokat, nektárokat és teákat tartalmazó csomagokat kíván csomagolni.

A LY Company úgy véli, hogy a kartondobozoknak több előnye van, mint a többi anyag, és arra törekszik, hogy iparági referenciává váljon a kartondobozban. Ők úgy vélik, hogy a doboz jobb védelmet nyújt a tápláléknak a könnyű és levegő oxidációval szemben, ezáltal meghosszabbítja az eltarthatósági időtartamot. Az aszeptikus hatás mellett biológiailag is lebontható és újrahasznosítható.

A MachinePoint egy olyan csoport, amely az élelmiszer- és italgyártás területén nyújt megoldásokat. A MachinePoint Consulting partnerkereső és hálózati szolgáltatásokat nyújt a vállalkozóknak, hogy segítsen nekik új ipari projektek elindításában.

A MachinePoint Engineering projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújt a termelési létesítmények megépítésére vagy korszerűsítésére, hogy időt és költségeket érjen el. Több mint 15 éve a gépiparban a MachinePoint egyedülálló know-how-t és kapcsolattartó hálózatot fejlesztett ki az ügyfelek rendelkezésére, hogy bővítési terveikkel segítse őket.

A MachinePoint együttműködése kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy továbblépjen a projekt. A MachinePoint Consulting a Gas Natural és a Tetra Pak között lépett fel, hogy megkönnyítse a LY Company számára az új létesítmények építését. A MachinePoint jelenleg bevezette a Gáz Természetes energiahatékonysági projektet az ipari szektorban.

Ezenkívül a LY Company lesz a MachinePonit mérnökeinek támogatása és tapasztalata, akik a projekt menedzsment know-how-jával vezetik, hogy megfeleljenek a határidőknek, ellenőrizzék a költségeket és elkerüljék az eshetőségeket.

A LY Company úttörő üzemet fog építeni, amely kartonba csomagol, amit hagyományosan más anyagba csomagoltak. Ez nagy értéket nemcsak a vállalat számára, hanem a régió számára is, hiszen világméretű referencia-erőmű lesz.

A 10 millió konténer kapacitású üzem felállításához 4 millió eurós beruházás szükséges. Az üzem várhatóan 2017 végéig működik, és a LY Company három éven belül tervezi a beruházást.

César Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója elmondta: "Ami lenyűgözött bennünket a projekt kapcsán, megnézzük, hogyan tudjuk kihasználni kapcsolati hálózatunkat, és olyan csapatot hozhatunk létre, amely képes egy ilyen nagyszerű projekt megvalósítására. Nagyon sok értéket hozhat ügyfeleinknek azzal, hogy bevezeti azokat a megfelelő embereknek, amikor szükségük van rá. "

A MachinePoint az új leányvállalata, a MachinePoint Consulting révén támogatja hálózati szolgáltatásait. A gyártási ágazat egyedülálló szolgáltatási portfóliót kínál: partnerek és befektetők keresése, gépek értékbecslése, berendezések cseréje és gépi visszavásárlási garancia.

A MachinePoint Group jelenleg 3 leányvállalatán keresztül bővíti szolgáltatási kínálatát: MachinePoint Consulting, MachinePoint Engineering és MachinePoint Used Machinery.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba