A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

A MachinePoint Engineering Thaiföldön gyártja az Exotic Food új termelési létesítményét

- Sikertörténetek

This is not an official translate. Original version here

A MachinePoint Engineering-t megbízta az Exotic Food, hogy felszerelje egy új state-of-the-art létesítmény Thaiföldön.

Az Egzotikus Food Public Company Limited egy thaiföldi székhelyű vállalat, amely fűszereket és élelmiszer-összetevőket gyárt és forgalmaz. Az egzotikus élelmiszerek közé tartozik a mártások, a chili szószok és egyéb élelmiszer-összetevők, például a kókusztej és a curry paszta.

A MachinePoint Engineering mérnöki tervezést, projektmenedzsmentet és szakosodott technikai tanácsadási és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt az élelmiszer- és italgyártó vállalatok számára. A MachinePoint Group tagja, amely több mint 80 országban 16 éves tapasztalattal rendelkezik az ágazat szolgálatában.

Az egzotikus ételek egy két testvér látomásaként kezdtek, amelyek szenvedélyesek voltak a thaiföldi ételektől, akik álmában látták kedvelt konyhájukat főzni és éttermekben és otthonokban élvezni szerte a világon. 1999-ben alapították, az Egzotikus Étel elkezdett néhány tucat elemet eladni. Ma már több mint 200 thaiföldi étel- és italtermék található a világ több mint 62 országában a raktárakban, és számol.

A növekedés fenntartása és még magasabb minőségi előírások, kiválóság és versenyképesség elérése érdekében az Exotic Food úgy döntött, hogy egy teljes új üzemet épít, nagyobb termelési kapacitással, nagyobb általános hatékonysággal, kevesebb emberi beavatkozással és magasabb automatizálással, megfelel az európai és amerikai szabványoknak.

Az egzotikus élelmiszerek legnagyobb kihívása az volt, hogy kiválasszák a megfelelő partnert, amely segíthet és támogathatja őket abban, hogy megfelelő döntéseket hozzanak az új üzem projektje során. Csak néhány példa említésére:

- Az üzem megfelelő mérése, de nem a tényleges termelési kapacitás szerint, hanem a várható jövőbeni igények alapján, ugyanakkor nem túlzott befektetés. Ez azt jelentette, hogy megtalálják a megfelelő egyensúlyt a tényleges szükségletek, a jövőbeli igények, a rendelkezésre álló költségvetés és a lehetséges további bővítési kapacitás között

- A tényleges gyártási folyamat ellenőrzése, és ugyanazon termékek újratermelődése révén új technológiával és különböző berendezésekkel azonos termékek (viszkozitás, szín, stb.) És ízlés fenntartása; Szintén nagy kihívás volt.

- A legjobb választási lehetőségek az üveg- és kisállat-kitöltéshez és lecsapódó berendezésekhez, valamint sok különböző formázási változtatáshoz szükségesek a különböző viszkozitású és tulajdonságú termékekhez.

- A legkedvezőbb árak és szolgáltatások tárgyalása különböző beszállítókkal; Az összes menetrend ellenőrzése, hogy ne tévesszen meg a megállapított határidők; A különböző szállítók integrálása és az általános hatékonyság biztosítása; Indítás és képzés; Teljes SCADA rendszer bevezetése a növény teljes és növényi nyomonkövethetőségének ellenőrzésére stb.

Miután kutatott egy megfelelő partner számára, az Exotic Food végül a MachinePoint Engineering-et választotta tanácsadói és mérnöki szolgáltatásokra. A MachinePoint kifejlesztett egy "Programot", amely minden ügyfél igényeihez igazodik, csökkentve a kezdeti pénzügyi költségeket, és lehetőséget adva az ügyfeleknek arra, hogy bármikor kilépjenek, vagyis a költségvetések és a kínálat hatóköre egyértelműen definiálva legyen, mielőtt egy projektben lezárulna. A MachinePoint Engineering szakosodott az Élelmiszer-és Italgyártó iparágban, és bizonyított függetlenségét, valamint hosszútávú tapasztalatait és know-how-ját kínálja kulcsrakész és nyílt könyvprojekteket; Az Exotic-Food legjobb partnere.


A MachinePoint Engineering adaptálta a 3 különböző fázist, az "ellátás hatókörét", a "Programját" az Exotic-Food igényeihez.

- Az I. fázis meghatározta a termékmeghatározást és a formulációt a végső termeléshez, figyelembe véve a folyamattervezést és a gyártási recepteket. Beleértve a folyamat definícióját, egyszerű kiosztási rajzokat, idővonalat, a javasolt felszereléssel és a szükséges beruházásokkal. Ennek a fázisnak a végén részletes RFQ-t (Ajánlatkérés) kaptunk, hogy az OEM-ek pontosan megadhassák a projekthez szükséges adatokat.

- II. Fázis, beleértve az általános tervezést, az anyagok és berendezések számításait és a végleges költségvetés jóváhagyását, az idővonalat. A berendezések kiválasztása, az anyagok listája, az anyagok és berendezések beszerzésére vonatkozó előírások, a végleges elrendezések. Ebben a fázisban fontos volt a MachinePoint Engineering szaktudása az összes beszállítóval kötött végső szerződések tárgyalásában; Gépipari ismeretei és szolgáltatásköltségei miatt a MachinePoint Engineering képes volt jelentős árcsökkentést elérni a különböző szállítói ajánlatokra, az Exotic-Foods várakozásain túl és a MachinePoint Engineering tanácsadási és mérnöki díjak igazolásánál.

- Végül a III. Fázis felszereléssel, üzembe helyezéssel, indítással, kezdeti gyártástámogatással és személyi képzéssel a működéshez és a jövőbeni karbantartáshoz. A helyes "Projektmenedzsment" garantálta a gyártás ütemtervének zökkenőmentes megkezdését a gyár minden részének megfelelő személyzettel.

Az egzotikus ételek sikeresen megnyitották a "tiszta terem" termékcsaládot, amely garantálja a végfelhasználók termékbiztonságát és növeli az eltarthatóságot, termelési folyamata zavartalan, és az ügyfelek tökéletes időzítést tapasztaltak a megrendelés és a termék fogadás között , Valamint az időeltolódás jelentős csökkenése, az általános termékek jobban megfelelnek az azonos töltési magasságnak, a tökéletes címkének, a csomagolásnak és a megjelenésnek.

Az európai és az amerikai szabványoknak megfelelő üzemben az értékesítés növekszik, és az új ügyfelek kopognak az Exotic-Foods ajtón, hiszen már jól ismert, hogy az Exotic-Food a világ legmegbízhatóbb Thai-Food szállítója a minőségi, Ellátási képesség és bizalom, termék nyomon követhetőség és íz.

Az egzotikus ételek egy olyan márkát jelentenek, amely az általa használt nyersanyagok minőségét és a thaiföldi konyha friss és modern megközelítését jelenti. Sikeresen elhelyezte magát a thai termékek prémiummárkájaként, és ez egy vezető példa arra, hogyan exportálhatjuk a thaiföldi konyha remekeit világszerte. Az új üzem csak egy újabb példa arra a törekvésére, hogy garantálja a termékek gyártását, megőrizve a legjobb természeti tulajdonságait és elérjék a lehető legmagasabb minőségű végterméket. Az új üzemet úgy tervezték, hogy a beszállítók valós időben ellenőrizhessék az egész gyártási folyamatot, amely a legmagasabb minőségi szabványokkal rendelkező legigényesebb megrendelőt kedveli.
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba