A MachinePoint a 2017-es Equiplast-nál 2017. október 2. és 6. között jelenik meg a Fira Barcelona-nál


This is not an official translate. Original version here

vásárolni és eladni használt gépeket spanyol és külföldi barcelona szakkiállításon
MachinePoint Used Machinery, a használt gépek vásárlása és értékesítése, valamint a MachinePoint Consulting. A professzionális szolgáltatásokat értékesítő csoport felosztása az igazságos Equiplast 2017-es időszakban jelen volt, amely múlt pénteken Barcelonában lezárta kapuit.

Az atipikus tisztességes rendezvény volt a barcelonai politikai felfordulás eredményeképpen, amelyek negatív hatást gyakoroltak a látogatók forgalmára a többi résztvevővel szemben.

Még ezekkel a hátrányokkal is, a MachinePoint csapat úgy érezte, hogy a műanyag piac meggyógyul és a növekedési előrejelzések javulnak Afrikában.

Cesar Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója elmondta: "Sajnos a kiállítást súlyosan érintette a politikai instabilitás és az általános sztrájk, amelyet Barcelonában tartottak ezen a héten, valamint a Fira Barcelona reakciójának hiánya, mivel a város helyzetében teljesen normális volt és biztonságban álltunk, hogy több alkalommal beszélgessünk a kiállítókkal a vásáron, mivel több időnk volt, és nagyon fontos megállapodást kötöttünk, reméljük, hogy a következő vásárlási díj más körülmények között zajlik, és továbbra is használja az Equiplastot találkozási pontként a spanyol piachoz, ami nagyon fontos vállalatunk számára. "

Ez az Equiplast 18. kiadása, 226 kiállítója és 35 000 látogatója volt. A MachinePoint állvány a Pavilion 3 A21 fülkéjében volt.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba