MachinePoint megy a globális


This is not an official translate. Original version here

Válaszul a folyamatos növekedési lehetőségeket és a növekvő piaci kereslet a jó minőségű használt európai gép a műanyag-és üdítőital-ipar, az európai ipari gépek Szakértők - M / s. MachinePoint Tanácsadók S.L. bővítsék globális jelenlét megnyitásával irodák Indiában és Észak-Afrikában.

MachinePoint,, a legnagyobb kereskedelmi foglalkozó szervezet Használt Műanyag Feldolgozó gépek ma Európában. Ők már eladott több mint 55 különböző országból megelégedésére mind a vevők és a korábbi gépek tulajdonosai. Adnak az összes hitel a sikert a hálózati szakemberek, hogy a nemzetközi jogászok is, technikusok, gépgyártók, szállítmányozók, riggers, ügynökök, kereskedők, ügynökök és árverési, és elkötelezte magát a legmagasabb teljesítmény. További részletekért, kérjük jelentkezzen be
www.machinepoint.com

Székhelyű spanyol-Európában, ezek jelenléte a érett nyugat-európai piacokhoz együtt gyorsan érett piacokon, mint Kelet-Európa, Oroszország és most Indiában és Észak-Afrikában.

Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint azt mondta, "Mi már nagy tervei vannak a terjeszkedés Ázsiában és Afrikában. Úgy gondoljuk, hogy a jó minőségű használt Európai Gép van egy nagy piac ezeken a területeken, mivel lehetővé tehetik a műanyag feldolgozók, hogy magas minőségű termékek, amelyek a versenyt a nemzetközi piacokon ". A legfontosabb a kiváló minőségű termékek előállítása az, hogy egy jó technológia mögött. Mint azt mindannyian tudjuk, az európai márkák nincs rivalizálás a minőség és a vásárló őket használni, hogy az üzlet még vonzóbbá és megfizethető.


Bármilyen kérdéssel a jó minőségű használt European Plastics Machinery és italok, vegye fel a kapcsolatot:

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba