MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint megy a globális  This is not an official translate. Original version here


  Válaszul a folyamatos növekedési lehetőségeket és a növekvő piaci kereslet a jó minőségű használt európai gép a műanyag-és üdítőital-ipar, az európai ipari gépek Szakértők - M / s. MachinePoint Tanácsadók S.L. bővítsék globális jelenlét megnyitásával irodák Indiában és Észak-Afrikában.

  MachinePoint,, a legnagyobb kereskedelmi foglalkozó szervezet Használt Műanyag Feldolgozó gépek ma Európában. Ők már eladott több mint 55 különböző országból megelégedésére mind a vevők és a korábbi gépek tulajdonosai. Adnak az összes hitel a sikert a hálózati szakemberek, hogy a nemzetközi jogászok is, technikusok, gépgyártók, szállítmányozók, riggers, ügynökök, kereskedők, ügynökök és árverési, és elkötelezte magát a legmagasabb teljesítmény. További részletekért, kérjük jelentkezzen be
  www.machinepoint.com

  Székhelyű spanyol-Európában, ezek jelenléte a érett nyugat-európai piacokhoz együtt gyorsan érett piacokon, mint Kelet-Európa, Oroszország és most Indiában és Észak-Afrikában.

  Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint azt mondta, "Mi már nagy tervei vannak a terjeszkedés Ázsiában és Afrikában. Úgy gondoljuk, hogy a jó minőségű használt Európai Gép van egy nagy piac ezeken a területeken, mivel lehetővé tehetik a műanyag feldolgozók, hogy magas minőségű termékek, amelyek a versenyt a nemzetközi piacokon ". A legfontosabb a kiváló minőségű termékek előállítása az, hogy egy jó technológia mögött. Mint azt mindannyian tudjuk, az európai márkák nincs rivalizálás a minőség és a vásárló őket használni, hogy az üzlet még vonzóbbá és megfizethető.


  Bármilyen kérdéssel a jó minőségű használt European Plastics Machinery és italok, vegye fel a kapcsolatot:

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00


  Vállalati videó