MachinePoint Group bemutatja új honlapján a török


This is not an official translate. Original version here

Kiváló minőségű használt berendezések és finanszírozás Törökországban MachinePoint
MachinePoint Használt gépek, a legnagyobb európai Használt gépek kereskedő, folytatódik a beruházás a török ​​piacon, és most indította el a honlapján a török, hogy jobban részt vegyenek a helyi szereplők a műanyag-és italgyártó iparban.

MachinePoint kezdte átható a török ​​piacot azáltal, hogy a helyi jelenlét Isztambul 2010-ben. A elindítása a honlap a török ​​újabb lépést szolgálja ügyfeleit ezen a piacon.

Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint - azt mondja: "Mi már évek óta beruházással a török ​​piacon több mint 2 éve. Ez egy lépéssel tovább a szervezet, hogy jobban szolgálja a török ​​vásárlók. Tudjuk, hogy egyre szolgált a helyi nyelven van egy nagy plusz a számukra. Is, amelynek értékesítési iroda Isztambulban van valami, hogy értékelik nagyon, és ez sokkal könnyebb szemtől szemben érintkezés és a személyes találkozókat.

A mi használt gépek az üzleti, a török ​​piacon is fontos, mert van egy nagy érdeklődést a török ​​vásárlók vásárolni jó minőségű gépek elsősorban az európai országokban, és ott is néhány cég hajlandó eladni a használt gépek kívül a verseny területén. A cég, mint MachinePoint Használt gépek, előnyük a mi nemzetközi jelenlétet, hogy képesek a használt berendezések kívül Törökország könnyen és biztonságos módon.

Találunk török ​​műanyag-és üdítőital-ipar rendkívül dinamikus, és ambiciózus tervek további növekedés a hazai és nemzetközi. Az ajánlat a MachinePoint Csoport érdekes török ​​ügyfelek, hogy van egy tökéletes kombinációja a kiváló minőségű megoldások elérhető áron. Ez a kulcsa a török ​​vásárlók, akik érzékenyek az árra, de még mindig szeretné a minőség biztosítása a berendezések ".

A jó és hatékony gyártási folyamat része, a versenyelőny a gyártók. Kiváló minőségű berendezések garantálni. MachinePoint Group hozzáférést biztosít jó minőségű használt berendezések leányvállalatán keresztül MachinePoint Használt gépek, és ezen keresztül MachinePoint Food Technologies kínál az Ital-és Élelmiszer-ipari üzem komplett megoldásokat képes integrálni használt gép a projekteket. Ezek a megoldások teszik vonzóvá költségvetést, miközben első márka a sorokat. Végül a MachinePoint pénzügyminiszter, a finanszírozáshoz való hozzáférés is lehetséges.

MachinePoint Média Tanszék
Gema Álvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba