MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint Group bemutatja új honlapján a török  This is not an official translate. Original version here

  Kiváló minőségű használt berendezések és finanszírozás Törökországban MachinePoint
  MachinePoint Használt gépek, a legnagyobb európai Használt gépek kereskedő, folytatódik a beruházás a török ​​piacon, és most indította el a honlapján a török, hogy jobban részt vegyenek a helyi szereplők a műanyag-és italgyártó iparban.

  MachinePoint kezdte átható a török ​​piacot azáltal, hogy a helyi jelenlét Isztambul 2010-ben. A elindítása a honlap a török ​​újabb lépést szolgálja ügyfeleit ezen a piacon.

  Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint - azt mondja: "Mi már évek óta beruházással a török ​​piacon több mint 2 éve. Ez egy lépéssel tovább a szervezet, hogy jobban szolgálja a török ​​vásárlók. Tudjuk, hogy egyre szolgált a helyi nyelven van egy nagy plusz a számukra. Is, amelynek értékesítési iroda Isztambulban van valami, hogy értékelik nagyon, és ez sokkal könnyebb szemtől szemben érintkezés és a személyes találkozókat.

  A mi használt gépek az üzleti, a török ​​piacon is fontos, mert van egy nagy érdeklődést a török ​​vásárlók vásárolni jó minőségű gépek elsősorban az európai országokban, és ott is néhány cég hajlandó eladni a használt gépek kívül a verseny területén. A cég, mint MachinePoint Használt gépek, előnyük a mi nemzetközi jelenlétet, hogy képesek a használt berendezések kívül Törökország könnyen és biztonságos módon.

  Találunk török ​​műanyag-és üdítőital-ipar rendkívül dinamikus, és ambiciózus tervek további növekedés a hazai és nemzetközi. Az ajánlat a MachinePoint Csoport érdekes török ​​ügyfelek, hogy van egy tökéletes kombinációja a kiváló minőségű megoldások elérhető áron. Ez a kulcsa a török ​​vásárlók, akik érzékenyek az árra, de még mindig szeretné a minőség biztosítása a berendezések ".

  A jó és hatékony gyártási folyamat része, a versenyelőny a gyártók. Kiváló minőségű berendezések garantálni. MachinePoint Group hozzáférést biztosít jó minőségű használt berendezések leányvállalatán keresztül MachinePoint Használt gépek, és ezen keresztül MachinePoint Food Technologies kínál az Ital-és Élelmiszer-ipari üzem komplett megoldásokat képes integrálni használt gép a projekteket. Ezek a megoldások teszik vonzóvá költségvetést, miközben első márka a sorokat. Végül a MachinePoint pénzügyminiszter, a finanszírozáshoz való hozzáférés is lehetséges.

  MachinePoint Média Tanszék
  Gema Álvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00

  Vállalati videó