MachinePoint Group bemutatja az új web


This is not an official translate. Original version here

Használt gépek, ipari finanszírozás és teljes üzemek a MachinePoint-tól
MachinePoint Consultants Group Ltd. bemutatta új megjelenés az interneten. A honlap sokkal dinamikusabb, több vizuális, több felhasználóbarát, hol és könnyebben integrálják a különböző márkák a csoport maga miatt a növekedés az elmúlt években.

MachinePoint Group ma áll három ágazatban, három nagyon különböző üzleti. MachinePoint Használt gépek, amelyek eredetét a csoport cég vezető szerepet tölt be vételi és eladási használt gépek az európai műanyagipari és italokat. MachinePoint Food Technologies elkötelezett végrehajtásával folyamatok és teljes üzemek az élelmiszeripar, valamint hogy az ideiglenes pénzügyminiszter MachinePoint pénzügyi műveletek ipari projektekhez.

Ez a szerves növekedés azt jelenti, mozgó csoportot, hogy uni-termék különböző cégek, amelyek a különböző szolgáltatások, üzleti modellek és különböző projektek. Ez a változás kérte szabadon bocsátását új webhelyek és online ajánlatok. Jelenleg MachinePoint Használt gépek összpontosít www.machinepoint.com online ajánlatot, és a koncentráció MachinePoint Food Technologies www.machinepoint.com/foodtechnologies

Internet marketing kulcsa az MachinePoint. Létrejötte óta MachinePoint volt úttörője Spanyolországban, az egyik első ipari vállalkozások jelentős összegeket fektetett B2B üzleti modellt építettek az interneten. Olyannyira, hogy a projekt gépek született hivatás az internetre, és emiatt vonzott eredetileg egy külföldi tőkebefektetés az ágazatban.

Ez az elkötelezettség, hogy az online világban is befolyásolja az üzleti modell a vállalat. Az Internet Group ajánlata egyértelműen a globális piacon, jelenleg csak 10%-os árbevétel származik Spanyolországban. Ez teszi az interneten egyedülálló eszköz a könnyű és olcsó, mert kap egy jó nemzetközi helyzete nagyon különböző piacokon, de a közös nevező, amely egyre inkább a weben, mint egy eszköz a partnerkeresés és a beszállítók.

Cesar Rodriguez, MachinePoint Group vezérigazgatója elmondta: "Én személy szerint mindig is nagyon világos a kezdetektől fogva az előnyöket, amelyeket hozná az üzleti világ a webes technológiák. When I kezdett ez a projekt még 1997-ez volt rendkívül újszerű különösen az ipari világban, ahol a trendek és eszközöket mindig jócskán mögött a fogyasztói világban. Amellett, hogy a webes világ halad sebességgel olyan gyors, hogy egy állandó erőfeszítés szakemberek képzése, hogy nem kell szüntetni. Még nem vagyunk tisztában a Web 2.0 és már beszél Web 3.0. Szociális hálózatok, amelyek jelentős fellendülés számos gazdasági ágazatot, de ha arra összpontosítunk, az ipari világban még a jelenléte minimális, és a stratégia, hogyan kell használni őket az ipari cégek, mint a miénk nem is nagyon világos. Ezen kívül a kkv-k ez azt jelenti, extra erőfeszítést, mert sok nem engedheti meg magának, hogy egy belső csapata szentelt kidolgozásában és végrehajtásában marketing tervek frissített formában, ami függ a külső beszállítókkal. A mi esetünkben már megjegyzést, hogy ebben az esetben, miután egy megbízható társaság, és mindenek felett az illetékes elengedhetetlen. "


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Használt gépek, ipari finanszírozás és teljes üzemek a MachinePoint-tól
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba