A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

MachinePoint csoport a szolgáltatásait az automatizálás

- hírek

This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Csoport célja az új üzleti egysége MachinePoint élelmiszeripari technológiák bővíti portfólióját a megoldást az italgyártó ipar és az élelmiszer-feldolgozó biztosít automatizálási megoldások folyamat területek és teljes versenyképes áron, köszönhetően a saját szerkezete tervezésére és végrehajtására szabott megoldásokat ügyfeleiknek.

Által folyamatok automatizálása, érik el ellenőrzése és dokumentálása a kritikus paraméterek a gyártás. Kedvezően befolyásoló minőségi termékek és a termelési költségek csökkentése és a termék fogy.

Ez az új egység csoport hozza mint 25 éves tapasztalattal szállító berendezések, üzemek, folyamatai és a csomagolás az, az európai élelmiszeripar, pozitívan járul hozzá a növekedés a feldolgozóipar és az élelmiszer-forgalmazás. Az elmúlt 7 évben, ez a know-how fokozatosan exportálták Európán kívül, sikeresen kifejlesztett Afrikában és Ázsiában, a kívül Európában készült.

Projekt menedzser MachinePoint Élelmiszer-technológiák azt mondta: "a termékek minőségének biztosítása, csökkenti zsugorodás, költségek optimalizálása és a termelékenység növelése a fő célkitűzések középpontjában a termelési folyamatok automatizálása. Az előnyök nyilvánvalóak, keresztül valósítja meg ezeket a javaslatokat ellenőrzések javítása, szabványosítása folyamatok és a termelési költségek csökkentése. ·

Továbbá, MachinePoint élelmiszeripari technológiák kínál egy új versenyelőnyt a fejlesztési projektek új gyártósorok, amely az egyedi design és a felhasználásig, új és használt berendezést a vezető márka, a gépek és alkatrészek, azzal a céllal, hogy minőségi rendszerek kedvezőbb termelési költségek.

A stratégia célja, hogy hozzájáruljon egy különleges módon a kis vállalkozások és közepes vállalatok az európai és más feltörekvő gazdaságok, amelyek előírják, színvonalának emelése és a termelési kapacitás, és a kezdeti beruházások több tartalmazott. Mindezt támogatja a nővére a csoporton belül, MachinePoint használt gépek, amely szabályozza a 80%-a használt gépek eladása Európában, ami egyértelmű versenyelőnyt az új leányvállalat.

Jelenleg a csoport MachinePoint egy nagyszabású projekt bővíti nemzetközi műveletek lehetővé teszi a vállalkozás érdekében irodákat a nagy ország Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában.

"Jelenleg nagy reményt ebben az új projektben MachinePoint nevében, és mi már észrevette a hatalmas kereslet ezeket a megoldásokat a feltörekvő országok. Bár árérzékenység körében célunk, hogy továbbra is kínál versenyképes, költséghatékony megoldásokat ügyfeleinknek."

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba