MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint csoport a szolgáltatásait az automatizálás  This is not an official translate. Original version here

  26/04/2011

  MachinePoint Csoport célja az új üzleti egysége MachinePoint élelmiszeripari technológiák bővíti portfólióját a megoldást az italgyártó ipar és az élelmiszer-feldolgozó biztosít automatizálási megoldások folyamat területek és teljes versenyképes áron, köszönhetően a saját szerkezete tervezésére és végrehajtására szabott megoldásokat ügyfeleiknek.

  Által folyamatok automatizálása, érik el ellenőrzése és dokumentálása a kritikus paraméterek a gyártás. Kedvezően befolyásoló minőségi termékek és a termelési költségek csökkentése és a termék fogy.

  Ez az új egység csoport hozza mint 25 éves tapasztalattal szállító berendezések, üzemek, folyamatai és a csomagolás az, az európai élelmiszeripar, pozitívan járul hozzá a növekedés a feldolgozóipar és az élelmiszer-forgalmazás. Az elmúlt 7 évben, ez a know-how fokozatosan exportálták Európán kívül, sikeresen kifejlesztett Afrikában és Ázsiában, a kívül Európában készült.

  Projekt menedzser MachinePoint Élelmiszer-technológiák azt mondta: "a termékek minőségének biztosítása, csökkenti zsugorodás, költségek optimalizálása és a termelékenység növelése a fő célkitűzések középpontjában a termelési folyamatok automatizálása. Az előnyök nyilvánvalóak, keresztül valósítja meg ezeket a javaslatokat ellenőrzések javítása, szabványosítása folyamatok és a termelési költségek csökkentése. ·

  Továbbá, MachinePoint élelmiszeripari technológiák kínál egy új versenyelőnyt a fejlesztési projektek új gyártósorok, amely az egyedi design és a felhasználásig, új és használt berendezést a vezető márka, a gépek és alkatrészek, azzal a céllal, hogy minőségi rendszerek kedvezőbb termelési költségek.

  A stratégia célja, hogy hozzájáruljon egy különleges módon a kis vállalkozások és közepes vállalatok az európai és más feltörekvő gazdaságok, amelyek előírják, színvonalának emelése és a termelési kapacitás, és a kezdeti beruházások több tartalmazott. Mindezt támogatja a nővére a csoporton belül, MachinePoint használt gépek, amely szabályozza a 80%-a használt gépek eladása Európában, ami egyértelmű versenyelőnyt az új leányvállalat.

  Jelenleg a csoport MachinePoint egy nagyszabású projekt bővíti nemzetközi műveletek lehetővé teszi a vállalkozás érdekében irodákat a nagy ország Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában.

  "Jelenleg nagy reményt ebben az új projektben MachinePoint nevében, és mi már észrevette a hatalmas kereslet ezeket a megoldásokat a feltörekvő országok. Bár árérzékenység körében célunk, hogy továbbra is kínál versenyképes, költséghatékony megoldásokat ügyfeleinknek."

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00


  Vállalati videó