This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. Cookie-s irányelv

Accept

A MachinePoint új irodákat nyit meg a spanyolországi Valladolid központjában


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint új irodái modernek és nyílt tervek
A MachinePoint új irodákat nyitott Valladolidban, melynek célja elsősorban az innováció, a kreativitás és a tehetséggondozás előmozdítása az alkalmazottai körében, és továbbra is vezető szerepet tölt be a műanyagok és italok piacán.

Ez az új helyszín több mint 50 különböző nemzetiségű szakembert fogad. A MachinePoint új irodái modernek és nyílt tervek, és megerősítik a csapatmunka, az innováció és a sokszínűség ösztönzésére irányuló munkamodell elkötelezettségét.

A MachinePoint több mint egy évtizede dolgozik a távmunka előmozdításában, hogy segítse munkatársainak a munka és a személyes élet összeegyeztetését, valamint növelje a motivációt és a termelékenységet. Az irodák mindenkor elfoglalták az alkalmazottakat, akik különböző órákban érkeznek és mennek. Sokan közülük Spanyolországon kívül dolgoznak, és rövid időre jönnek, hogy találkozzanak a csapattal. A cég napi 24 órában nyitva áll a világ különböző részein dolgozó alkalmazottakon keresztül. A munkatársak alkalmazkodni tudnak menetrendjükhöz az általuk kínált piacok szerint, így mindig vannak emberek az irodákban.

Rugalmas irodai kialakítás teszi lehetővé ezt az új munkamódszert. A MachinePoint évek óta beruházásokat eszközöl a távmunka megteremtésében, ugyanakkor az egész csapat négy kontinensen tökéletesen és folyamatosan kapcsolódik egymáshoz.

Cesar Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója elmondta: "Hisszük, hogy a jó munkakörnyezet elengedhetetlen a vezetés fenntartásához és a munkatársaink motiválásához, ezért alkalmazkodunk az új időkhöz, létrehozunk egy irodát, ahol az emberek dolgozhatnak, de Mások rendelkezésére áll egy olyan szabadidős terület, ahol a munkavállalók találkozhatnak a munkatervén kívül A fali kivitelű irodáink lehetővé teszik az információ áramlását, átláthatóságát és a csapatmunkát A távmunka lehetővé teszi számunkra, hogy megőrizzük a tehetségeket olyan városban, mint a Valladolid. Nemzetiségek 50 fős csapatban dolgoznak, ami egy modern irányítási modell és egy technológiabefektetés révén lehetséges. "

Az irodák a Calle Andrés Laguna 9-11-en, a Boecillo Technological Parkban találhatók, zöld és napos környezetben, könnyű parkolással és közvetlen buszjárattal Valladolid központjához. A közeljövőben egy edzőtermet terveznek a helyszínen, hogy elősegítsék az egészséges szokásokat a csapat között.

Az "intelligens és megbízható" szlogen alatt a MachinePoint továbbra is elkötelezett az olyan megoldások iránt, amelyek kiváló ár-minőségi kapcsolattal rendelkeznek és megbízhatóak. Ez a szellem érezhető az új irodákban és a munkájukban, mindig úttörőben.

Ossza meg ezt a tartalmat:
Ismerje meg velünk:
˂
˃
Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba