A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


A MachinePoint új irodákat nyit meg a spanyolországi Valladolid központjában


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint új irodái modernek és nyílt tervek
A MachinePoint új irodákat nyitott Valladolidban, melynek célja elsősorban az innováció, a kreativitás és a tehetséggondozás előmozdítása az alkalmazottai körében, és továbbra is vezető szerepet tölt be a műanyagok és italok piacán.

Ez az új helyszín több mint 50 különböző nemzetiségű szakembert fogad. A MachinePoint új irodái modernek és nyílt tervek, és megerősítik a csapatmunka, az innováció és a sokszínűség ösztönzésére irányuló munkamodell elkötelezettségét.

A MachinePoint több mint egy évtizede dolgozik a távmunka előmozdításában, hogy segítse munkatársainak a munka és a személyes élet összeegyeztetését, valamint növelje a motivációt és a termelékenységet. Az irodák mindenkor elfoglalták az alkalmazottakat, akik különböző órákban érkeznek és mennek. Sokan közülük Spanyolországon kívül dolgoznak, és rövid időre jönnek, hogy találkozzanak a csapattal. A cég napi 24 órában nyitva áll a világ különböző részein dolgozó alkalmazottakon keresztül. A munkatársak alkalmazkodni tudnak menetrendjükhöz az általuk kínált piacok szerint, így mindig vannak emberek az irodákban.

Rugalmas irodai kialakítás teszi lehetővé ezt az új munkamódszert. A MachinePoint évek óta beruházásokat eszközöl a távmunka megteremtésében, ugyanakkor az egész csapat négy kontinensen tökéletesen és folyamatosan kapcsolódik egymáshoz.

Cesar Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója elmondta: "Hisszük, hogy a jó munkakörnyezet elengedhetetlen a vezetés fenntartásához és a munkatársaink motiválásához, ezért alkalmazkodunk az új időkhöz, létrehozunk egy irodát, ahol az emberek dolgozhatnak, de Mások rendelkezésére áll egy olyan szabadidős terület, ahol a munkavállalók találkozhatnak a munkatervén kívül A fali kivitelű irodáink lehetővé teszik az információ áramlását, átláthatóságát és a csapatmunkát A távmunka lehetővé teszi számunkra, hogy megőrizzük a tehetségeket olyan városban, mint a Valladolid. Nemzetiségek 50 fős csapatban dolgoznak, ami egy modern irányítási modell és egy technológiabefektetés révén lehetséges. "

Az irodák a Calle Andrés Laguna 9-11-en, a Boecillo Technological Parkban találhatók, zöld és napos környezetben, könnyű parkolással és közvetlen buszjárattal Valladolid központjához. A közeljövőben egy edzőtermet terveznek a helyszínen, hogy elősegítsék az egészséges szokásokat a csapat között.

Az "intelligens és megbízható" szlogen alatt a MachinePoint továbbra is elkötelezett az olyan megoldások iránt, amelyek kiváló ár-minőségi kapcsolattal rendelkeznek és megbízhatóak. Ez a szellem érezhető az új irodákban és a munkájukban, mindig úttörőben.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba