MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint Ipari egyenlőtlenség Fighters  This is not an official translate. Original version here

  MachinePoint Office bejárata. Ipari egyenlőtlenség harcosok 1998 óta
  Vezető cégek, mindig is erősebb motivációt más, mint üzleti. Ez a helyzet a MachinePoint, qui már-már úttörő a vételi és eladási használt gépek az IKT eredetét. A csapat motivált egy sor nyereség, mint az egyenlőség, az innováció és önfejlesztés.

  A csapat tisztában van azzal, hogy mögötte minden eladó használt gép van egy generációs jólét, a munkahelyek és a jólét a régió, ahol a motor szánják.

  MachinePoint vevők profilok rendkívül változatosak, a nagy cégek hagyományosan vesz új gépet, hogy sürgősen szüksége van egy célgépek és a végén vásárol egy használt egy időben, azonnal rendelkezésre álló, cégek vásárolni használt felszerelések Hogy honnan fejleszthető K + F kísérleti növények. Cél a fajta ügyfél, hogy az motiválja MOST MachinePoint csapata a vállalkozók a feltörekvő gazdaságok Hogy küzd, hogy megy, és üzleti idején Sami jólétet a saját területén. Elvégre MachinePoint született 1998-ban Spanyolországban, amikor a legtöbb internetes beruházások történtek az Egyesült Államokban.

  Alapja az a meggyőződés, hogy egy ország kell iparosodó és korszerűsítése emelni életszínvonalát IKT Gutman, MachinePoint csapata motivált dolgozni a feltörekvő országok nagy demanders Ez az európai használt gép. Ez lehetővé teszi a vállalkozók számára a minőségi gépek olcsóbban. Annak ellenére, hogy kihívást jelent a szállítás felszerelések Európa és Ázsia, Afrika és Latin-Amerika, MachinePoint már éves tapasztalattal rendelkezik ezen a vonalon a munka, qui A csapat nagyon büszke, mert tudják, hogy minden mögött mocskos gazdagság jön létre.

  MachinePoint vezérigazgatója César Rodriguez megjegyzi: „ennyi év után az iparban ez izgalmas látni, hogy a vállalkozók, akik már megkezdődött a vásárlás gépek 15 évvel ezelőtt most nőtt, és a megnövekedett termelési kapacitás Légy erős vállalatok. Mint vállalkozó Aggódom az én társadalmi felelősség, a 50 család, hogy az élő cégünk és a foglalkoztatás és a jólét, hogy hozzon létre a tevékenységünk. Ismerve, hogy mögötte a piszkos vagyunk jólét és a foglalkoztatás van valami, hogy büszkeséggel tölt el bennünket, és az elégedettség. vannak olyan területek, dans le monde, amelyek gyorsan iparosodó és korszerűsítése, valamint MachinePoint csak még egy cég, amely segít ebben a folyamatban, ami növeli az életkörülményeit Sok család. ezen túlmenően aussi ajánlat mérnöki szolgáltatások révén a MachinePoint Engineering Division. kísérjük vállalkozók a fejlesztés során a projekt, a kezdeti szakaszban a koncepció fejlesztési akár látta az első tétel a termelés. "

  MachinePoint olefinek magát ipari egyenlőtlenség harcosok, az IKT-misszió való hozzáférés megkönnyítése érdekében jó minőségű használt gépek kedvező áron, és az exportáló európai mérnöki tudás és a know-how-t a világ többi része.


  Vállalati videó